USA (Emtwilighter)

USA

Bilen vi hadde i USA

I stad kom jeg over noen bilder av leiebilen vi hadde i USA, og jeg tenkte jeg kunne vise dere den!:) 
Det var en Lincoln Signature Edition, og det var den breieste, mest behagelige personbilen jeg noen gang har sittet i. Noe som betydde at den var perfekt til å kjøre over 3400 miles:) (Ja, det var så langt vi kjørte;) Bare gjør det om til km, så får dere se) Jeg digget den:) Spesielt at den så ut som en (mye kortere og) mindre versjon av en limo:)

Her er den:
Er den ikke kul?:D


HAHA, neida! Det var så klart ikke den vi hadde!:P Vi hadde nemlig denne:Hehe, litt kulere kanskje?

Det var i hvert fall en veldig bra bil!:) Ååååå, som jeg savner USA turen!!!!:´( Jeg kan jo nesten ikke se på bilder fra USA, eller høre på sanger jeg hørte på der uten å bli lei meg... Off, det får ikke bli så lenge til neste gang i hvert fall!! Hørte dere det, mamma og pappa?! Hehe:P

Bilder fra Memphis!

Nå kommer bildene fra Memphis også!:D Da har jeg postet alle bildene fra ferien som jeg skal, så slipper jeg å tenke mer på det;P 


Beale Street i Memphis.


Jeg har ikke noe bilde fra utenfor Graceland på denne dataen, så derfor viser jeg dere noen spesielle deler i stedet. Dette er en av tre priser Elvis fikk fra NORGE!:D


Litt av trofésamlinga hans. Han hadde et helt hus og tre vegger til i tilegg:P


Graven til Elvis.


Sun Studio hvor Elvis spilte inn en del sanger.


Den berømte rosa Cadillacen:D

Det var alt jeg hadde å vise fra Memphis:) Ikke mye, men mer enn ingenting;)

I <3 New York!!!!

Her kommer det bilder fra New York:D


Her er gata vi bodde i. Det var egentlig et veldig bra område:)


BROADWAY!:D


Vi var på Hard Rock Cafe i New York også, så klart:)


Times Square. Der var det UTROLIG mange folk. Som dere ser litt av her;)


New York er jo kjent for de mange skyskraperne... ;)


Ground zero.


The Statue of Liberty så klart:)


Fra to etasjers sightseeingbussen vi tok rundt i byen:)


En bitteliten del av Central Park.


Empire State Building litt utpå kvelden:)

Det var alt jeg hadde å vise fra New York:)

Jeg sier jo hele tiden at jeg savner New York og LOVE New York. Og det er UTROLIG MYE sant! Men jeg skjønner jo det at man ikke skjønner det, med mindre man har vært i New York selv. Og det gjør man virkelig ikke altså. Før vi kom dit hadde jeg sett for meg en vanlig storby, blandet med litt skrekkminner fra Amsterdam. Men byen var LANGT over mine forventninger. Det er rett og slett en by man kan elske selv om man ikke bor der:D


Bilder fra Boston!:D

Her kommer det endelig flere bilder;) 


Et bilde i en av gatene i Boston.


Bygningen dere ser rett fram, som dere ser nesten alt av er hotellet vi bodde på. Det var digert! Hele åtte heiser eller noe. Hvor mange rom aner jeg ikke... Det het Boston Plaza Hotel (tror jeg:P).


Dette er en av sightseeingbussene vi kjørte med rundt om i byen den dagen vi var der.

Jeg hadde tenkt å ha et bilde utenfor Cheers her, men den ville ikke laste opp, så da bare forteller jeg at vi også var på Cheers, som er stedet til en gammel tv-serie. Det er vel ikke mange av dere som har hørt om den (det hadde ikke jeg heller), men mamma og pappa så kjempemye på den for noen år siden, og de MÅTTE jo selvsagt innom her:)

Her ser dere litt av innsiden på Cheers.


Det er jo fint med en kirke midt i byen også:P


Bygningen dere ser litt av her var som et speil. Man kunne se seg selv veldig godt når man gikk forbi, men det er faktisk kontorer og sånt inni... "Så ikke lag så veldig mange grimaser foran, for da er det alltid noen bak som ler av deg." som guiden sa. (Han sa ikke det helt ordrett, men samma det). Denne "speilbygningen" er også den høyeste bygningen i Boston. 


Vi kjørte så klart forbi Red Sox stadion. For dere som ikke vet det er Red Sox og Yankiees (baseball, atlså) i USA som Liverpool og Manchester United i Europa. Så det er enten eller;) Jeg for min del heier nok på Yankiees (selv om jeg ikke har sett en eneste hel kamp med dem, så heter de jo New York Yankiees, og det er det jo klart jeg heier på dem!)


Her ser dere litt av Boston fra en bro vi kjørte over. Bygningen ca. midt på bildet er "speilbygningen". Forresten, så heter den ikke speilbygningen, det er bare noe jeg kaller den;)

Da har jeg ikke flere bilder for i dag:)
Morna! Ses på torsdag / fredag!;D

Washington D.C.

Her kommer det aller siste innlegget mitt fra USA turen. Grunnen til at jeg ikke fikk postet det var at jeg ikke har trådløst nett i Washington. Jeg kunne hatt det, men det kostet penger, så det ble ikke noe av.

Tid da jeg skriver dette innlegget:
Dato: 3.juil
Norge: 16.30
Washington D.C: 10.30

I forigårs ankom vi USAs hovedstad, nemlig Washington D.C! Dagen før overnattet vi i en by mellom Washington og Myrtle Beach da, men jeg husker ikke hva det heter der akkurat nå:P 
I går dro vi litt rundt i byen for å se på de forskjellige tingene. Vi så Det Hvite Hus, var på Hard Rock Café, var på Lincoln Memorial, 2. verdenskrig memorial, memorial for Vietnamkrigen og memorial for Koreakrigen. Og vi gikk veeeeldig langt!
Jeg må si at jeg egentlig synes Washington var litt skuffende... Jeg mener det var jo nesten ingen restauranter (i nærheten av der vi gikk i hvert fall) og for det meste besto byen av viktige bygninger og museumer:P Men jeg ville ikke gått glipp av byen uansett.

Det som sitter mest igjen fra besøket i Washington er nok Pentagon Memorial. Det var så spesielt, at jeg nesten får frysninger bare av å tenke på det. Som mange av dere sikkert vet var det jo to fly som kræsjet inn i Twin Towers 11.september 2001, men det kan hende noen har glemt at på samme dagen kræsjet det også et fly inn i Pentagon i Washington. Rett ved Pentagon har de nå laget en minnesplass for alle de avdøde. Og som sagt var det så spesielt å være der. Jeg hadde gåsehud hele tiden vi var der, og jeg ble utrolig irritert på de som faktisk satt seg på benkene som var laget for de avdøde. Men det var helt nydelig laget. Benkene med de avdødes navn på, en for hver, med det rennende vannet under, og at de var satt opp etter hvilket årstall hver enkelt var født. Det aller verste for meg tror jeg er at rett før vi skulle gå, gikk jeg bort til den borterste benken, som sto helt alene. Jeg syntes det var litt rart, og så på årstallet.... Å, herregud jeg har tårer i øynene nå bare jeg tenker på det...
Men den benken som sto så alene var til minne om ei jente som satt på flyet da det styrtet. 
Ei tre år gammel jente.

Off, nei nå må jeg tenke på noe annet. 
Senere i dag skal vi i hvertfall dra videre, overnatte en natt på et hotell, og så er det tilbake til Boston for å ta flyet hjem igjen til Norge:( Åh! Jeg vil ikke hjem:( Det blir jo gøy å se alle sammen igjen, men jeg kommer til å savne denne ferien SÅ UTROLIG MYE!!!
Jaja,

Have a good one!
  - Emtwilighter

Nå har jeg endelig fått lastet alle bildene fra det ene kameraet opp på dataen, så ENDELIG får jeg tatt med bilder i innlegget!


Her er Det hvite hus:D Det var egentlig mye mindre enn jeg hadde forestilt meg, men det er jo fortsatt utrolig stort i forhold til et vanlig hus:) Desverre fikk vi bare sett nordsiden av det. 

Her kommer bilder fra Pentagon Memorial:

Dette bildet er tatt forbi den benken som sto så alene. Så da får dere et lite inntrykk hvor alene den egentlig sto...
Og hvis dere studerer veggen på Pentagon bak der, så ser dere et ganske tydelig skille mellom noen mørkere og lysere steiner. Det var på den lyse delen av veggen flyet kræsjet i Pentagon. Den delen var ferdig bygget opp igjen året etter.


Her ser dere en av benkene. Foran (på den stålsiden dere ser, altså den enden som ikke sitter fast i bakken) står navnet på en av de avdøde. Sånn er alle benkene der.


´We will never forget´

Egentlig følte jeg ikke så veldig for å poste bilder fra Pentagon Memorial, men jeg følte også at jeg burde vise dere det...

Her kommer litt andre bilder:

Her er utenfor Lincoln Memorial. 


Og her er statuen av Lincoln.


Dette bildet er tatt fra Lincoln Memorial. Den høye "bygningen" som dere ser er Washington Monument, og foran er The reflecting pool. (eller hva det nå heter, husker ikke helt ordrett...:P)


Her er litt av 2. verdenskrig memorial. Hver av de små "klossene" som har en krans på seg representerer en stat hver. Så det dere ser her er bare halvparten av memorialen, men den andre siden er nesten helt lik, så jeg poster ikke noe bilde av det. Bare tenk dere en speilvendt side av det dere ser her.


Her er et bilde av Washington monumentet på nært hold. Det er tatt på en av benkene som er plassert rundt hele monumentet. Benkene var lagd sånn at man kunne legge seg bakover og se oppover på monumentet. Og det er det jeg gjør her:)

Det var vel minst et bilde fra alle de viktige stedene vi så:) Håper dere liker dem, for det tok en stund å gjøre dem i stand:P Men det kommer jo flere bilder fra ferien etter hvert;)
Snakkes;)

Myrtle Beach - rød sa du? Neida. ...Eller kanskje...

Her kommer innlegget jeg egentlig skulle postet i Myrtle Beach, men som jeg ikke rakk. Jeg hadde skrevet det for hånd først, men rakk ikke skrive det inn på dataen.

Tid da jeg skriver dette innlegget
Dato: 31.juli
Norge: 17.15
Myrtle Beach: 11.15am

Nå har vi vært i Myrtle Beach, South Carolina i litt over tre dager. Jeg har ikke skrevet noe innlegg før nå, for jeg har egentlig unngått å blogge med vilje. For første gang i ferien har vi vært på et sted ganske lenge som minner om en vanlig sydentur, siden vi er ved stranda, og det var gått å ikke være på dataen i det hele tatt. 

Den første hele dagen vi var her, gikk vi så klart ned på stranda og solte oss og badet. Jeg ble ganske optimistisk etter vi hadde vært der da jeg så at jeg hadde fått bikiniskille. Men gjett hva  jeg oppdaget etter at det hadde gått en stund. For det var nemlig ikke så positivt at jeg hadde fått skille. Jeg hadde nemlig fått skille fordi jeg var utrolig solbrent. Jeg er jo nesten like solbrent nå som jeg var da jeg fikk det for tre dager siden! Og det var ikke bare jeg. Hele familien ble jo røde som hummere en eller annen plass på kroppen!
Så da sier jo det seg selv at vi ikke var på stranda og solte oss dagen etter. Jeg følte meg ganske dum som gikk med kort olabukse og t-skjorte med lange ermer. Men det var bedre enn at det hadde svidd utrolig mye. 
Den tredje dagen (det vil si i går) gikk vi på stranda igjen, men jeg skjønte nesten ikke vitsen. I hvert fall ikke visten med at jeg var der. Jeg satt jo med shortsdressen jeg kjøpte meg på ferien, et håndkle over lårene og et annet håndkle over føttene! Snakk om å være tildekka på stranda:P Til slutt svei det for mye og ble for varmt, så jeg fikk overtalt de andre til å gå opp igjen til hotellet og ta lunsj. Så mye soling ble det ikke på ferien nei:P
Her er hotellet vi bodde på. Det var ikke så fint som det så ut som...:P

Have a good one!
  - Emtwilighter

An american home del 2

Her kommer endelig An american home del 2 innlegget. Beklager for at det tok så lang tid!:) De neste innleggene (som har Tid da jeg skriver dette innlegget, osv.) jeg kommer til å poste har jeg skrevet på den tiden jeg var i USA.

Tid da jeg skriver dette innlegget:
Dato: 27.juli
Norge: 21.46
Mellom Raleigh og neste by: 03.46pm

Jo, det som rystet meg aller mest og som jeg nok aldri kommer til å glemme var å høre historien om 11. september 2001. For K er pilot og han kjørte et fly som landet i New York rett etter det første flyet kræsjet der. Jeg hadde egentilg tenkt å fortelle dere hele historien, men jeg nå føler jeg liksom ikke det blir riktig. Jeg skal fortelle den hvis noen spør meg, men da må det bli face to face og ikke noe du leser. Det er jo tross alt en privat historie, og jeg har ikke lyst til å fortelle den her på bloggen lenger. Så beklager. 

Men jeg kan fortelle litt om hva vi gjorde når vi var i Raleigh på besøk hos D, K og Ky (hehe, det høres sikkert litt dumt ut, men jeg velger å bruke kallenavn på dem. Så det er den amerikanske moren D, norske faren K og sønnen dems Ky). Den første dagen vi var der ble vi tatt i mot, og det er som på film. VI gikk aldri inn hovedinngangen faktisk, bare gjennom garasjen og døra der:P Vi fikk servert middag og alt var litt overveldende med en gang. Jeg og lillebroren min fikk låne Ky sitt rom (som forresten var helt invandert av New York Yankiees). 
Neste dag tok de med oss på et kjøpesenter og jeg kjøpte meg et par ting på H&M. Haha, her drar vi helt til USA for å shoppe på H&M vettu;P Etter det spiste vi på Cheesecake Factory. De hadde alt mulig av mat (selv om det høres ut som det er mest ost der:P) og jeg tuller ikke når jeg sier at menyen måtte ha minst 20 sider... Det var helt umulig å velge hva jeg skulle ha! 
Deretter tok de oss med på bowling!:D Det var utrolig gøy! Det er kjempelenge siden sist jeg bowlet, og jeg vant over jentene!!!:D Haha, det var så gøy:D Jeg tror ikke jeg har sett noen får så mange 0 som D da, men allikevel fikk hun en strike. 

Ellers gjorde vi ikke så mye interessant, bortsett fra å prøve å snakke amerikansk så D og Ky fortso oss:) Det var en veldig fin opplevelse i hvert fall, å få bo i et ekte amerikansk hjem i noen dager. 

Have a good one!
  - EmtwilighterSkoinnkjøp fra ferien

Jeg hadde tenkt å poste noen innlegg i dag som jeg skulle hatt postet mens vi var på ferie. Men jeg fikk visst mye mindre tid pga. turen til tannlegen enn jeg trodde... Men i morgen LOVER jeg at det skal komme! I mens kan dere få se alle skoinnkjøpene jeg gjorde:D Jeg kjøpte hele 6 par og angrer ikke på noen av dem:)


Høyhølte sandaler fra Rack Room Shoes. 


Sandaler, også fra Rack Room Shoes. De ser egentlig mye finere ut på enn jeg synes de gjorde på dette bildet;)


Flip flops fra en butikk ved stranda på Myrtle Beach. Disse kjøpte jeg egentlig bare fordi sanda var så utrolig varm på stranda og jeg hadde ingen andre sko jeg kunne bruke, men jeg tok dem med til Norge allikevel. Jeg kan jo få bruk for dem en dag:D


Converse som går helt opp til kneet (husker ikke hva butikken heter, skal finne det ut i morgen). Dette hadde jeg planlagt å kjøpe nesten helt fra jeg fikk vite om dem. Men det tok meg to og en halv uke å finne dem:P De var ikke mange steder... Selv ikke på en Converse butikk. Men jeg tror det er fordi det er litt feil sesong.


Nike sko fra Nike. Disse skal jeg bruke som dansesko. Vi var tilfeldigvis inne på en Nike Factory Store, og da jeg så dem syntes jeg de var perfekt for dansinga. De er passe høye og har tykke såler, sånn som den forrige danselæreren vår har sagt de helst skal være:D Dessuten var de UTROLIG billige til å være Nike sko! De var satt ned fra 68 til 24 dollar!!!

Converse sko fra Rack Room Shoes. 

Q - Så, hva synes dere?:)

Skulle bare si i fra...

At jeg er hjemme igjen fra USA til kalde Norge:( ÅÅÅÅÅÅÅ, jeg savner USA! Jeg savner varmen! Jeg savner New York! Jeg savner alt! Egentlig kan jeg ikke si at jeg synes det er godt å være hjemme, for det føles ikke sånn. Men jeg gleder meg til å se alle igjen da!:D Jeg har ikke blogget noe de siste dagene, men innlegg fra den tiden og forklaring, bilder, litt innkjøp og sånn kommer senere denne uka;) Jeg må dele det opp litt, og nå må jeg fokusere på å bli norsk igjen. Hehe, det er vel for det meste tiden på døgnet som gjelder mest. I morgen skal jeg til tannlegen 9.45 ( :(:(:(:(:( ) Noe som vil si ca. 3.45 etter min innstilling. Og jeg kommer til å legge meg sånn cirka 4/5... (det vil si 21/22 i Norge). Det tar nok litt tid å komme tilbake igjen, men det går nok bra:D

Her er tre bilder jeg hadde tenkt til å poste i New York, som jeg også har prøvd å poste på nytt før, men ikke klart, så da gjør jeg det nå:)


Her er jordbær/banan smoothien jeg fikk i New York!:D Den er som sagt KJEMPE god og den anbefales!


På sightseeingen kjørte vi forbi Magnolia Bakery, som noen av dere sikkert har hørt om/sett fra Sex and the city.


Ja, så sant, så sant.... Sukk...

Feel the rain on your skin...

Dato: 27.juli
Norge: 04.08
Myrtle Beach: 10.08pm (22.08)

Ja, det har faktisk regnet veldig mye i dag! Men det er ikke derfor jeg har den overskriften da. Det er på grunn av en sang jeg liker veeeeeldig godt for tiden. Og det er Natasha Bedingfield - Unwritten. Den ble gitt ut i 2005, men jeg har ikke hørt den før nylig (på en film eller tv-serie, husker ikke) og den går på radioen her i USA veldig ofte. 
Grunnen til at jeg nevner dette er fordi, SORRY, BEKLAGER, PARDON, men jeg får ikke gjort ferdig innlegget i dag:(((( Men jeg LOVER at jeg skal gjøre det ferdig i morgen!

Jo, grunnen til at jeg skriver om Unwritten er for at jeg kan poste noen sanger i tilegg til å si i fra at jeg ikke får gjort det ferdig...
  Er det forresten noen som vet hvilken film/tv-serie denne sangen har vært i???
Natasha Bedingfield - Unwritten

Adam Lambert - Whataya want from me
Okei, jeg har aldri hørt på Adam Lambert før, (har aldri likt ham, aner ikke hvorfor:P) men dette er den første sangen av ham jeg har hørt og akkurat denne var i hvert fall veldig bra synes jeg.
Emily Osment - What about me
Jeg eeeeelsssskkkkeerrr denne sangen nesten mer enn den øverste! Jeg har hørt på den, tja, nesten hundre ganger mens vi har kjørt bil i ferien! (Ja, det med hundre ganger var sarkastisk) 
Q - Hvilken av sangene likte du best?

Må bare si i fra...

At jeg ikke får tid til å skrive del 2 av innlegget nå... Skal gjøre det senere i dag, men med mindre dere er veldig sent oppe ser dere det vel ikke før i morgen...:P

A typical american home

Tid da jeg skriver dette innlegget:
Dato: 26.juli
Norge: 04.47 
Raleigh: 10.47pm (22.47)

Nå har jeg hørt nesten bare amerikansk så lenge at selv tankene mine er amerikanske. "Oh, I didn´t get a chance to blog earlier, so I should do it now that I got the chance." Heh.. Ja. Akkurat sånn.:P

I går kveld og hele i dag har vi tilbragt hos en amerikansk familie. Vi drar i morgen, men jeg er utrolig glad for at vi har vært her og fått sett og opplevd hvordan amerikanere er. Jeg har alltid likt USA og sånn, og, jeg mener, ALLE bra tv-serier er jo herfra. Og via dem har jeg tenkt eller drømt hvordan det kan være. Men jeg hadde faktisk ALDRi trodd at det skulle være så likt som i tv-seriene! Jentene (eller i hvert fall hun ene jeg har møtt, forresten en voksen dame) har venninner som de snakker og snakker med, og de tekster veldig mye til hverandre. Og når de tar telefonen er det liksom HEY! og ikke hey, it´s blah blah blah. De sier liksom sweety og honey og alt det til hverandre (altså venninnene). Man er liksom ordentlig venninner og ordentlig engasjert og interessert i det den andre har å si. Og jeg sier ikke det at norske venninner ikke er sånn, men dere har sett amerikanske tv-serier og da har dere helt sikker sett amerikanske venninner. Hvem vil ikke ha det sånn? Jeg har hørt at mange sier at det bare er overfladisk, at de egentlig ikke mener det. Men uansett er det jo mye morsommere enn bare "ja, okei...". Hvis dere skjønner hva jeg mener;)

Husene er så store og flotte som vi ser (eller alle er jo ikke like store), og det er rett og slett det man forbinder med amerikansk. Når det først er sånn og sånn, så ER det virkelig sånn. Amerikanerne er like hyggelige (uansett om det er overfladisk eller ikke) og jeg ante ikke at det faktisk var så mye drama i et vanlig amerikansk liv! Det er jo ikke sikkert alle har det sånn, og det kan hende det bare er jeg som synes det er mye som har skjedd til å være helt vanlig, men... D (kaller henne bare det, føler ikke for å si navnet hennes) fortalte at hun hadde blitt robbet i New York når hun bodde der, og den store, mørke fyren som hadde tatt penger og smykker hun hadde på seg i en tunnel til t-banen, hadde etterpå sagt at hun skulle snu seg rundt (hun var 18 år gammel forresten) og gå tilbake den samme veien hun kom. Og hun sa at hun hadde vært helt sikker på at han skulle skyte henne. Men han gjorde det ikke. Og du får jo ikke gått til politiet i New York heller, for hva skal du si? Kan du beskrive personen? Ja, han var høy og mørk med brune øyne. Ja... Det er det jo ingen som er i en by med 8 millioner mennesker.... Og det er flere ting jeg kunne fortalt dere om, som at de trodde det skulle komme en tornado, at de reddet en misbrukt hund og så videre, men det som rystet meg aller mest, og som jeg aldri tror jeg kommer til å glemme er....

SORRY, jeg har ikke tid til å skrive noe mer akkurat nå... Det var visst så mye mer jeg ville si enn jeg trodde det skulle bli, og jeg kan ikke sitte oppe her lenger... Men jeg skal fortsette i morgen;) Og for lange innlegg (uten bilder:((() er jo også kjedelige... Men A typical american home del 2 kommer i morgen;) 

Have a good one!
  - Emtwilighter


EDIT: Når jeg sier i morgen så (pga. tidsforskjellen) kan det muligens hende dere ikke ser det før dagen etter det igjen... Skal prøve så det kommer mellom frokost og lunsj her, det vil si mellom 16 og 18/19 der;)

Også var det videre da...

Tid da jeg skriver dette innlegget:
Dato: 24.juli
Norge: 03.18
Knoxville: 09.18 pm (21.18)

I dag har vi kjørt og kjørt og kjørt. Så egentlig er det ikke så mye å blogge om:P Nå er vi i hvert fall i utkanten av Knoxville, på vei til Raleigh, der vi skal besøke en gammel venn av pappa. Dit kommer vi i morgen:) Og jeg bare sier i fra i tilfelle, men jeg tror ikke det blir så mye blogging på de to dagene vi skal være der. 

Selv om jeg egentlig elsker hele USA, og ferien er kjempemorsom, så må jeg si at jeg savner New York. Jeg rett og slett ELSKER den byen! Men dette har jeg jo snakket om før:P Jeg savner det i hvert fall. Og jeg savner alle vennene mine også, og selv om det er rart så gleder jeg meg litt til å begynne på skolen igjen. Ikke på grunn av leksene da. 

Men selv om dette ble verdens kjedeligste innlegg, så vet jeg ikke noe mer å blogge om... Og for at dere skal slippe at jeg babler i vei om ingenting, så gir jeg meg her. Etter en laaaang dag med kjøring tror jeg at jeg bare skal sette meg i senga og se på Hairspray som går nå:D Selv om det er reklame hvert femte minutt:P

Have a good one!
 - Emtwilighter

You aint nothing but a hounddog!

Tid da jeg skriver dette innlegget:
Dato: 23.juli
Norge: 5.49
Memphis: 10.49pm (22.49)

Jeg rakk visst ikke skrive noe etter frokost, men jeg skriver det nå;)
I går ankom vi Memphis og sjekket inn på Heartbreak hotel. Først etter at vi hadde spist lunsj her og fått hotellrom et par timer etter at vi kom fant vi ut at tidsforskjellen mellom Norge og USA hadde blitt større der vi var! Og det ble jo forandret i Nashville, så da gikk vi jo mange steder helt uvitende om at vi hadde en ekstra time på oss! Haha, da var det ikke så rart vi syntes det var rart at det var så få folk til frokost i Nashville og at de ikke ryddet bort frokosten selv om klokka var over ni (da den skulle slutte). Klokka var jo bare over åtte! Så uten å vite det hadde vi gått på frokost halv åtte om morgenen... Hehe. Jeg har visst ikke fortalt så mye om Nashville, men det eneste jeg kan bemerke er vel at det var veldig mange karaokebarer der! I hvert fall annenhver bar hadde karaoke. På en av dem kunne vi høre sangen helt ut på gata, og hun som sang var faktisk utrolig flink. Når man ser bort i fra det grønne håret og det faktum at hun hadde lite klær på seg...

Jo, men vi kom til Memphis i går, spiste lunsj og sjekket ut souvernirbutikker før vi dro inn til Memphis sentrum og spiste middag på Hard Rock Café. Annet enn det var det vel hovedsaklig avslapning og bading i bassenget som er formet som et hjerte med en sikksakk strek i midten. Heartbreak, skjønte du den? Hehe...

I dag har vi vært på Graceland, Sun Studios, spist lunsj på Hard Rock Café (av mangel på noen bedre steder), sett på bilene til Elvis på et musem og sett inni flyene han hadde (Lisa Marie og jetflyet hans). Vi har sett en Elvis look-a-like og handlet souvernirer. Og hørt VELDIG mye Elvis musikk! Noe av det aller morsomste var vel at vi var V.I.Per og kunne gå forbi køer og se ting på Graceland som alle ikke V.I.Per ikke kunne se:D En ting er sikkert det har vært mye Elvis her i hvert fall! (Haha, rart ikke sant?) Vi er jo tross alt på Elvis´ hjemsted.
Jeg har vel ikke så mye mer å skrive om:P

Forresten, det er flere kanaler her som sender Elvis 24 timer i døgnet!:P 
Og vi fikk også gaveposer da vi kom på hotellet som bl.a. inneholdt dette:

V.I.P armbånd, film om Graceland, cd og Elvis melkesjokolade. Vi fikk det i for bindelse med at vi hadde bestilit en 75års spesial. Altså det vil si, det var en spesial siden Elvis hadde blitt 75 år i år. 

Blogger så snart jeg kan;) 
Have a good one!
  - Emtwilighter

Hvor blir det av kommentarene???

Jeg skal skrive mer om hvor jeg er nå og andre ting etterpå, men nå skal jeg straks til frokosten. Men jeg måtte skrive og spørre: HVOR BLIR DET AV ALLE KOMMENTARENE??? Det er jo 2 uker siden sist jeg fikk en jo!!! Jeg må innrømme at det ikke frister så veldig å fortsette å prøve å blogge fra USA når ingen kommenterer! Så VÆR SÅ SNILL, hvis dere leser bloggen, KOMMENTER! Dere kan jo starte her ved å svare på dette spørsmålet: Synes dere det er lettere å kommentere hvis jeg stiller et spørsmål på slutten av innlegget eller bare at dere kommenterer ting som står i innlegget som om kineseren som tok ut gebisset?


Kjøring, kjøring, kjøring...

Tid da jeg skriver dette innlegget:
Dato: 22.juli
Norge: 16.06
Nashville: 09.06am (09.06)

Sorry for at jeg ikke har blogget, men i forigårs var det så lite som skjedde at, i stedet for at dere måtte lese masse babling, valgte jeg å ikke skrive noe i det hele tatt. Og i går hadde jeg ikke tid. Dette blir jo ikke lange innlegget (i forhold til det forrige innlegget! Oi, det må jo være det lengste innlegget jeg noen gang har skrevet!) nå, men jeg tenkte jeg skulle skrive nå, så dere vet at jeg lever og ikke ligger klemt under en bil;P

I forigårs kjørte vi for det meste bil. Vi overnattet på et hotell i Bristol, Virginia. Der var det forresten en kino som fortsatt viser Eclipse! Hehe, skulle gjerne gått på den, men det hadde vi ikke tid til. Mens vi var der var vi også på Wal Mart og jeg kjøpte meg et par ting. Jeg har ikke tid til å vise det nå, for vi må snart kjøre videre.
I går kjørte vi også. Og nå er vi i Nashville. På kvelden var vi på Hooters og Hard Rock Café, og kom hjem ganske sent. Ingen av oss fikk særlig søvn i natt da, for aircondition bråkte veldig!:( 

Nå er det tre timer til med kjøring, så er vi i Memphis der vi skal overnatte to netter på Heartbreak hotell. Og vi skal også (selvfølgelig) på Graceland:) Nå må jeg stikke;)

Have a good one!
  - Emtwilighter

Bye bye New York - The best city in the world!

Tid da jeg skriver dette innlegget:
Dato: 19.juil (oi, allerede?!?!)
Norge: 04.38
Strasburg, Virginia: 10.38pm (22.38)

Da har vi forlatt New York:( Ååå, jeg ville være der lenger! Jeg har rett og slett valgt meg en ny favorittby i hele verden! Okei, der jeg bor er kanskje en millimeter lenger opp på lista, men av alle andre byer: DEFINITIVT NEW YORK! Jeg bare elsker hvordan du kan gå rundt i gatene og føle deg trygg, selv om det er en kjempe stor by, fullt av folk. Men det er vel kanskje det at byen rett og slett består av alle mulige forskjellige folk, hvor nesten mesteparten faktisk er turister. Og hvilken turist drømmer vel om å bli robbet av en annen turist? En annen positiv ting er at man kan gå i nesten hva som helst av klær uten å skille seg ut. Noen hadde helt sikkert blitt lagt merke til... som den damen som sto midt i Times Square og sang... med BARE truse, parykk (er egentlig usikker på om det var parykk, det var veldig rødt i hvert fall), hatt og gitar... Og det var det eneste altså... 

Uansett... I går var det da vår andre og siste dag i New York. Etter frokosten satt vi oss på sightseeing bussen (som var hop-on, hop-off) og kjørte ned til enden av Manhattan. Vi hadde jo da tenkt å kjøre ferje for å se frihetsgudinnen. Men selv om vi var ganske tidlig ute var køen som møtte oss... vel man kan jo si at køen var like lang som Empire State Building er høy... Hehe. Å stå ute i halvannen time (eller mer) i den hetebølgen som var i New York var ikke akkurat det som fristet mest. Heldigvis for oss fant vi ut at vi skulle spørre i billettluken om det var en ferje som bare gikk rundt for å se litt av New York og frihetsgudinnen. Og det var det! Vi kom på en ferje hvor det var plass til 200 personer og til sammen var vi mindre enn 50... Så vi var utrolig heldige. Tror du det ikke føltes bra og gå forbi den lange køa og rett på en ferje? Så da fikk vi sett frihetsgudinnen også:D Senere dro vi opp til Central Park og var der en stund. Desverre fikk vi ikke sett så mye til Empire State Building. Bortsett fra da vi gikk hjem om kvelden, gjennom Madison Square Park, og plutselig oppdaget at E.S.B var MYE nærmere enn vi hadde trodd. Vi trodde jo at vi måtte ha tatt bussen en stund før vi kom til den, men neida, fra det stedet vi da sto, stakk det plutselig opp en kjent bygning som lyste opp, og det så ut som den var rett nedi gata... Jada... Det var litt dumt at vi ikke fikk sett utsikten fra toppen av E.S.B., men noe må vi da spare til neste gang?;) Ikke fikk vi dratt på Macy´s heller forresten. Vi fant ut at det sikkert er mange andre steder hvor butikkene er billigere og lettere og handle i;) 

Å! Forresten, det må jeg fortelle dere! Vi spiste lunsj på Mc Donald´s i går... Og pappa hadde akkurat kommet tilbake fra doen, og da fortalte han oss at da han skulle vaske henda sine, så... Hmm, jo det kom en litt gammel kineser inn og så plutselig tok han ut et gebiss fra munnen og begynte å skylle det i vasken! Haha, han hadde tydeligvis fått noe mellom tenna!:D Det er ikke akkurat noe man ser hver dag. 
Og en annen, litt morsom ting... Vi spiste på en italiensk restaurant i går. Og der bestilte pappa en Margarita pizza som broren min og jeg skulle dele... Og noen minutter senere kom kelneren tilbake med en Margretia drikk! Haha, snakk om italiensk restaurant når de ikke vet hva en Margarita pizza er! Men når vi først fikk det, var det kjempegodt da1;D

I dag dro vi da videre med bilen (som er kjempekul!), mot Memphis. Nå sitter vi på et hotell langs veien i Strasburg i Virginia. Og i morgen skal vi kjøre enda mer bil. Jeg legger med noen få bilder, men ikke alle. Så det blir nok, som jeg har sagt før, en oppsamling av bilder til slutt, når jeg har bedre tid;) Sorry folkens, men bildene brukte utrolig lang tid på å laste opp, så det blir nok ikke noen bilder allikevel. Det hadde gått tre minutter, og et av dem hadde ikke lastet opp enda engang...Kanskje senere;)

Mens jeg er her må jeg anbefale et par ting for dere. 
Den første er at (jeg vet ikke om Norge akkurat nå) her i USA har det kommet en ny linje på Mc Donald´s som kalles McCafé. Der har de jo da kaffe o.l., men også smoothies. Og den med jordbær og banan er kjempegod! Så hvis det kommer til Norge (evt. har kommet), så bør dere prøve den;)
Og det er også en bokserie jeg vil anbefale. Jeg har lest den første boka mens jeg har vært i USA, og jeg driver på den andre nå... Det er I heart-serien av Lindsey Kelk. Første boka heter Jeg elsker New York (tusen takk Emelin og Malin, den var utrolig bra!:D) og andre boka heter Jeg elsker Hollywood. De andre har ikke kommet på norsk enda;) Hvis du vil lese mer om serien gå inn på http://www.ihearthollywood.co.uk ;) Blogges snart;)

Have a good one!
 - Emtwilighter


NEW YORK

Empire state of mind - Jay-Z & Alicia Keys
Tid da jeg skriver dette innlegget:
Dato: 17.juli
Norge: 04.16
New York: 10.16pm
OMG!!!!! New York er bare helt uuuuuutttrrrroooolllliiiggg!!!! Nå kunne jeg helt klart kjøpt hundre I <3 New York t-skjorter, og det hadde stemt like mye HVER ENESTE gang! Første dagen vi var her i NY, det vil si i går, var vi på en sightseeing buss om kvelden og utsikten vi fikk da vi kjørte over Brooklyn Bridge var.... nei, jeg er helt målløs. Det går seriøst ikke an å beskrive det. Om du så hadde sett det på film så hadde det ikke vært i nærheten av virkeligheten engang. Utrolig, spektakulært, vanvittig, fantastisk, nydelig... og så mange andre ord jeg kan bruk. Og guiden sa det jo: han hadde kjørt der mange ganger og det var et like utrolig syn hver gang. Jeg har jo vært i mange byer, men en av de største er Amsterdam, og jeg kan si 110% sikkert at alle hadde syntes at New York er tusen ganger bedre enn Amsterdam. Selv om det er utrolig mange mennesker her, så føler man seg allikevel trygg. Til og med på undergrunnen føler man seg overraskende trygg, og jeg har egentlig aldri likt undergrunner. Og det er veldig rent her, faktisk. New York er en veldig blandet by. Det finnes ikke overtall av noe folkeslag.
Så langt har jeg sett Times Square, både på kvelden og dagen. Jeg har sett Empire State Building, World Trade Center (så langt de har kommet på det til nå), frihetsgudinnen på avstand, jeg har vært i Brooklyn, Chinatown, kjørt gjennom Little Italy, og jeg har vært både Uptown og Downtown. Og det er rett og slett ikke nok. Jeg får ikke nok. Vi får ikke sett alt på de tre dagene vi skal være her. Det positive ved det er at vi har en unnskyldning til å dra hit igjen:D Jeg har fått shoppet litt, og jeg er veeeeldig fornøyd med et av kjøpene. Jeg kommer til å vise dere det etter hvert;)
I dag har vi egentlig bare gått rundt, sett og shoppet litt. Vi var på en gigantisk ToysRus, med et pariserhjul, en diger dinosaur (som beveget seg), spiderman, ironman og en diger sjiraff som skremte livet av meg da han plutselig dukket opp ved siden av meg:P Vi har vært på Nordstrom Rack og Hard Rock Cafe. Og flere steder. Det er veldig varmt her i hvert fall, det er bombe sikkert. I morgen skal vi se på frihetsgudinnen, dra på Macy´s og mer har vi vel egentlig ikke planlagt. Men mange timer uten å gjøre noe blir det nok ikke:P Blogger mer når jeg får tid;)
Have a good one!
- Emtwilighter
New York - Paloma Faith

Kjøp i Boston

Tid da jeg skriver dette innlegget:
Dato: 16.juli
Norge: 23.00
New York: 5.00pm  (17.00)

Nå er jeg i New York! Det er veeeeldig mange høye bygninger her, akkurat som de fleste sikkert tror. Jeg har ikke fått sett så mye av det enda, i og med at vi kom fram for ca. tre kvarter siden, men jeg har allerede rukket å se en del gule drosjer. Og det er veldig varmt her også. Varmere enn det var i Boston. Hvis jeg husker riktig er det 37 grader. Når det gjelder det forrige innlegget, så (som dere ser) ble bokstavene mye større... Hvordan spør du? Aner ikke... Dere ser i hvert fall det som står der. Hotellrommet her i New York er mye mindre enn det i Boston. Det er jo knappe tjue centimeter fra den ene senga til veggen med det ene vinduet. Men en 32 tommers tv-skjerm er det her:P Og badet er jo mye større enn på det forrige hotellet:P

Jeg pratet på at vi skulle se om vi rakk å dra på et kjøpesenter i går. Og det rakk vi. Kjøpesenteret var jo oppe helt til 11.00pm! Jeg kjøpte noen ting, alle fra Barnes & Noble, for vi rakk ikke innom noen andre butikker før vi hadde svimt av av sult. (Haha, av av. Jada...) Jo, det jeg skulle si var at jeg tenkte jeg skulle vise dere dem. Forresten, Barnes & Noble butikken var den største bokbutikken jeg noen gang har sett! Når vi først kom inn trodde vi ikke at den var så stor... Men så kom vi lenger inn og den var dobbel så stor.... Og så kom vi enda lenger inn og den var TRIPPEL så stor som vi først hadde trodd. For å hjelpe dere litt med å forstå hvor stor den var, så kan jeg jo si at den hadde eget toalett.... and wait for it... EGEN Starbucks!!! Det tok utrolig lang tid å finne ungdomsavdelingen, men jeg fant den da til slutt:P Og da kjøpte jeg meg dette:


Et blad med nyheter om Twilight stjernene. Inneholder 7 store plakater!:D


Twilight - The Graphic Novel med utrolige tegninger!


Linger, bok nummer to av Shiver. Shiver har jeg fortalt dere om før, i innlegget Bokanbefalinger. Denne boken hadde det nok tatt en stund før den hadde kommet til Norge:D


Og en dagbok. Eller journal som det står;D

Det er det jeg har rukket å kjøpe meg så langt:P Det blir nok mer:D Når det gjelder bilder fra Boston, så har jeg tatt ganske mange, og jeg hadde tenkt til å legge ut noen av dem nå, men jeg fant ut når jeg skulle laste opp de fire bildene at det kommer til å ta veldig lang tid... Og det har jeg ikke tid til akkurat nå. I beste fall kommer de i løpet av uken, og i verste fall får jeg ikke postet dem før etter ferien. Hvis jeg ikke får gjort det før etter sommerferien, så blir det i hvert fall på et innlegg med en oppsamling av bilder fra flere steder:D Jeg bruker jo to forskjellige kameraer også vettu, så da blir det litt vanskelig å gjøre dette på kort tid. Blogger igjen når jeg får tid;)

Have a good one!
- Emtwilighter

Min første dag i USA

Tid da jeg skriver dette innlegget:
Dato: 15.juli 
Norge: 0.40
Boston: 6.40pm (18.40)

Hei alle sammen i kalde Norge! Jeg vet ikke hvordan været er der nå, men jeg har hørt tidligere i dag (altså den 15.juli) at det har regnet mye, i hvert fall der jeg bor:D Mohaha, her er det utrolig varmt! Hehe. Beklager, men jeg har ikke fått blogget noe før nå på grunn av at jeg har ikke har internett-tilgang akkurat her, men det er gratis nett på flere av hotellene vi skal på senere, så da blir det mer blogging der. Men jeg har skrevet innlegg som skal postes da, så selv om f.eks. dette innlegget kanskje kommer en dag eller noe senere, så må dere vite at jeg har skrevet det før;)
Nå er min første dag i USA snart over. Vi tok fly med Icelandair og mellomlandet i Reykjavik. Flyene var veldig fine, så det gjorde egentlig ikke så mye at det tok 9-10 timer. Vi hadde god beinplass og hver vår skjerm der man kunne velge hvilken film eller musikk man ville:D Jeg så på Bridewars og Marley & Me. Begge var veldig bra, men den sist nevnte var veldig trist. Den var så trist at jeg begynte å gråte, og det er jo passe flaut og sitte på et fly fullt av folk mens man gråter og ler på samme tid. Jeg gråt fordi det var så trist og jeg lo fordi jeg gråt. Men det var verdt det:D Vi kom fram på Boston flyplass kl. 7.00pm (lokal tid). Vi leide en bil (som forresten er skikkelig kul og jeg kommer til å poste et bilde av den senere) og kjørte til hotellet. Da var klokken blitt 08.30. Vi spiste og innen vi var ferdig var klokka fem om natta i Norge, så vi falt rett og slett i sovn nesten med en gang vi kom inn på hotellrommet:)

Dagen i dag har vært... innholdsrik:) En ting er sikkert og det er at jeg synes Boston er en mye finere by i dagslys enn om kvelden. Det er utrolig mange forskjellige folk her (det er det jo i hele Amerika:P). Man ser alt fra folk som jogger til (mange) buissnesmenn med dress, slips og mobiltelefoner til helt vanlige folk til (så klart) turister. I dag har vi tatt tourguiding med buss gjennom store deler av det viktigste i Boston. SIden vi bare har en hel dag her, måtte vi jo få med oss så mye som mulig på raskest mulig måte. Vi var også med på en del av Freedom Trail, som ei dame som hadde kledd seg ut som om hun var fra 1800-tallet som ledet. Det må ha vært utrloig varmt i den lange kjolen, men jeg må si at jeg synes kjolen egentlig var veldig fin:) Jeg har spist Ben&Jerry´s is, og jeg har sett så mye som tre hvite limousiner. Jeg har tatt en del bilder, men jeg får nok ikke lagt dem ut i dette innlegget. Ikke så lenge jeg ikke har internett-tilgang i det hele tatt faktisk. Så det blir nok mest samlet opp med bilder fra forskjellige steder til slutt;) 

Jeg har ikke vært på en eneste butikk enda, men vi er ikke ferdig med dagen enda:D Vi skal spise middag og kanskje dra på et kjøpesenter. Så vi får se om det blir noe shopping da:D Blogger mer så fort jeg kan:D

Have a good one!
Emtwilighter;)

Goodbye Norway - Hello to the United States of America!

Da sier jeg ha det til Norge! Om en time sitter jeg i bilen for å dra til flyplassen, og kl. 15.00 bærer det av sted. Utrolig nok har jeg klart å pakke alt UTEN at kofferten er fulllt:D Selv om det ikke akkurat er plass til veldig mye ekstra ting oppi der nå... Heldigvis er det på det flyet vi skal fly med lov å ha TO kofferter per pers! Kofferten min veier nå 9,11kg og det er lov til å ha med 46kg per pers!:O Ehh, jeg tror jeg har litt å gå på da, eller? Jeg vet jeg har sagt det før, og det kan hende dere begynner å bli lei av det, men det blir så uuutttrrrooollliiiggg kult! Jeg skal ta hundrevis av bilder, og kjøpe masse ting og jeg skal prøve å ta inn alt inn i hukommelsen min på en måte som gjør at det blir der. Det sier forresten noe om at jeg har tenkt å kjøpe en del ting, når kofferten ikke er helt full. For den samme kofferten brukte jeg når jeg var på besøk hos en verdens beste jenter, Emelin, hvor jeg var var jeg fire netter, og da hadde jeg pakket kofferten helt full!:D Hehe, og nå skal jeg være borte i tre uker uten at kofferten min er full...Så ja... Men det er jeg 99,99999999 osv. prosent sikker på at det kommer til å gå helt fint! Nå må jeg stikke, så vi rekker å gjøre ferdig alt,å vi rekker flyet. Tenk dere det da, hvis vi ikke hadde rukket flyet, nå som jeg har gått og gledet meg helt siden august i fjor:P Hehe... Jeg skal i hvert fall rekke det flyet om jeg så måtte kjøre bilen vår selv og spurte alt jeg kunne bort til terminalen:D Jeg skal PRØVE å blogge hver dag, men jeg kan ikke love noe. Og husk at det er 6 timers tidsforskjell, så blogginnlegget kommer nok ikke på det mest idielle (har helt sikkert skrevet det ordet feil, men akkurat nå aner jeg ikke hvordan det skrives:P) tidspunktet;) Så følg med når dere har tid til det;)


Gjett om jeg gleder meg til å se denne byen da!
emtwilighter

emtwilighter

14, Nedre Eiker

Hei, velkommen til min blogg! Jeg er ei 14 år gammel jente som liker å danse, å fotografere, musikk og Twilight. Jeg blogger om interessene mine og alt annet som faller meg inn:D

Kategorier

Arkiv

hits