september 2010 (Emtwilighter)

september 2010

Everything always change

.............................. Er alt som står i hodet mitt nå. Jeg begynte med å forklare hvorfor jeg ikke blogget i går, og hva jeg gjorde, men så fant jeg ut at det ble BARE oppramsing. Jeg leste gjennom det selv, og det var så kjedelig at jeg bare tok det vekk. Så alt som er igjen nå er ............................ Jeg skulle veldig gjerne ha blogget mye bedre altså, tro meg, men jeg har vel bare en periode der jeg ikke aner hva jeg skal skrive om:P Men jeg kommer meg vel etter hvert, og da skal jeg blogge altså!;D
Kan jo nevne at jeg ikke hadde tid i går, fordi jeg gjorde lekser og var på kjøpesenteret i byen:) Jeg kjøpte meg to nye gensere, en bok og nye sko. Skoene er jeg litt usikre på, men jeg tror jeg beholder dem:)
I dag tidlig var det forresten litt av et syn som møtte meg da jeg sto opp. Eller det var egentlig ikke så spesielt, men jeg måtte nesten ta bilde av det. Se her:

Og sånn her var det tre kvarter senere:Overskrifta har vel noe med bildene å gjøre, men også det at ting alltid forandrer seg. Andre mennesker, natur, ting og oss selv. Og grunnen til at jeg i det hele tatt nevner det er vel fordi jeg har opplevd ekstra mye av det i det siste, MEN det trenger ikke dere tenke på;)

Ny fotokonkurranse

Nå blir jeg med i en ny fotokonkurranse hos emmilille.blogg.no. Temaet er høst, og jeg tenkte rett og slett hvorfor ikke prøve meg?:D
Dette er mitt bidrag (uredigert):

How great it feels, to let you go

Rart hvordan man noen gang har så mange ord inni seg, men ikke aner hvordan man skal få dem ut og hvordan man skal si dem. Det er så mange ting jeg skulle ha sagt, men jeg aner ikke hvordan...

Og desverre har jeg ikke tid til å tenke så mye på det akkurat nå... Jeg skal nemlig på dansing! Det gleder jeg meg til!:D Selv om vi alltid har veldig harde styrketreninger på starten, sånn som sist, med 250 situps:P Men egentlig synes jeg det bare er godt å få trent hardt også. Spesielt med magen, som vi ikke trener så ofte:P Men nå må jeg gå! Skal prøve å skjerpe meg på blogginga altså, men jeg har oppdaget at det er bedre å ikke love noe om det, for da er det ingen som får for store forventninger til at det skal komme blogginnlegg veldig ofte;P

Slenger med en bra sang;) Teksten passer egentlig ganske bra for meg nå i det siste, men det er ikke noe dere trenger å tenke på;P Hehe, dumt å skrive det i det hele tatt, for nå ble dere jo sikkert veldig nysgjerrig og sånn, men det er ikke så farlig som det dere sikkert tolker det som altså!;P Og ved å skrive alt dette ble dere sikkert enda mer oppmerksomme på det enn dere egentlig var.... Så jeg tror jeg bare skal slutte å skrive nå jeg:P

Live like there´s no tomorrow

Jeg skulle ønske jeg hadde noe å skrive om nå, men jeg har visst ikke det. Så da poster jeg heller et bilde jeg har redigert og en sang:) (Ja, det er jeg som har tatt bilde, så ikke kopier det!)


Forresten, vil bare si beklager til Emelin for at jeg ikke har sendt brevet enda, men jeg har hatt en del å gjøre, så jeg har ikke fått skrevet det ferdig:P Men jeg skal gjøre det ferdig i høstferien, så det kommer senest i uke 41!;D Og nå har jeg jo sagt det her, så da jeg jo holde det;)

På topplista!:D

Hehe, jeg har jo akkurat funnet ut at det går an å søke opp hvem som er på topplista i hver kommune, og på profilen min så har jeg jo skrevet at jeg er fra Nedre Eiker.... Vel, jeg er jo egentlig ikke det, jeg tok bare et helt tilfeldig sted når jeg skulle lage denne bloggen fordi jeg ikke ville si helt hvor jeg var fra. Men gjett hva? På Nedre Eiker sin toppliste ligger jeg på 7.plass!:D Så utrolig gøy! Nedre Eiker er kanskje en liten plass (?), men det er jo veldig gøy å være på topp ti uansett:D


Yey!:D

For moro skyld skal jeg endre på profilen min nå, og se hvilken plass jeg er på på topplista der jeg egentlig er fra, kommer straks tilbake;)
EDIT: Enten så er jeg ikke på topplista der, eller så tar det en stund før det endrer seg, men jeg sier i fra når jeg vet det;)

Kan du stemme på bildet mitt?

Jeg har meldt med på en ny fotokonkurranse på trygghet.tryg.no, og jeg lurte på om du VÆR SÅ VÆR SÅ SNILL kunne stemme på bildet mitt?:D Man kan bare stemme en gang per bilde, så jeg hadde blitt veldig, veldig glad hvis du kunne bruke stemmen du har!:D Så, hvis du synes bilde mitt er verdt å stemme på, vær så snill å gjør det!:D Ogspre det gjerne videre;)
EDIT: Jeg meldte meg på med et bilde til og jeg, så hvis du vil stemme på begge to, hadde det vært kjempefint!:D Eller du kan stemme på det bilde du synes er finest;D

Du kan stemme HER.
Jeg har med dette bildet:

Du kan stemme på det andre bilde HER.
Det er dette bildet:


Hvorfor kom ikke Camilla videre?!?!

Jeg så (så klart) på x-faktor i går, og det er en ting som irriterer meg! Hvorfor kom ikke Camilla videre til dommercampen?!?! Hun var utrolig flink og hadde veldig spesiel stemme! Jeg synes jo Ingrid er flink også, men jeg skulle ønske Camilla gikk videre i stedet!


Bare spol til 1:20 hvis du vil se bare sangen;)

Alt på en gang

Det er rart hvordan jeg har gått ganske lenge og ventet på at pausene i tv-serier skulle være ferdig, og nå, uten at jeg egentlig var klar over det, har alt kommet på en gang!:D Jeg mener det har kommet to nye episoder av Vampire Diaries, to nye episoder av One Tree Hill, og nå en ny episode Glee! Og alle er nye sesonger med mye nytt!:D Det gjør jo egentlig ingenting at det kommer så nærme hverandre, jeg er bare glad jeg slipper å vente lenger:D Alt som mangler nå er Pretty Little Liars, men den skal jo ikke komme før neste år, så jeg tenker ikke så mye på den:P

Her er forresten en scene jeg likte veldig godt i Glee sesong 2 episode 1:D Gleder meg til å se Nationals i New York City!:D

Jeg er med i fotokonkurranse...

... denne gangen hos koops.blogg.no. Temaet er svart hvitt, så jeg håper jeg vinner!:D Man kunne ha med maks to bilder, så lenge man har tatt dem selv, så derfor har jeg valgte disse to:
Det hadde vært veldig gøy å vinne!:D

On a rainy day

Når det regner og er kaldt ute, hva gjør jeg da? Jo... jeg tar bilder selvfølgelig!:D
(ikke noe annet enn beskjæring og tekst blitt brukt for å redigere forresten)


Q - Hvilket liker du best?

Ukens musikk uke 38

Den kom ikke før i dag, men regner med at det ikke er verdenskrise;)
Denne sangen kom jeg over først når den var på en Vampire Diaries musikkvideo, og jeg synes den er veldig kul:D

SKY FERRIERA - OBSESSION

Teksten kan du finne HER.
Q - Hva synes du?

Madcon

Sorry for at jeg ikke blogget noe særlig de to siste dagene, men på tirsdag var jeg så sliten etter en dag med høstaktivitetsdag og dansing med 250 situps etter det igjen at hodet mitt var helt tomt for ideer. I går var jeg litt mer opplagt, men da var jeg nemlig på Marken og så på Madcon!:D Det var veldig gøy, og enda en litt spesiell ting jeg kan legge til i listen over ting som har skjedd dette året. Jeg hadde jo tenkt å filme litt, men da jeg tok opp mobilen og skulle trykke på start kom så klart denne meldinga opp: SD- kortet er fullt! Så da ble det ikke noe filming:( Jeg fikk tatt to bilder, men kameraet på mobilen min er så elendig at det egentlig ikke var vits i å ta det:P Jeg kommer nå til å huske det en stund uansett, siden jeg har aldri har sett dem live før:)
Men nå skal jeg se ferdig den andre episoden av One Tree Hill sesong 8, og så redigere noen bilder som jeg skal legge ut enten i dag eller i morgen;)

Tok et bilde fra nettsiden til den lokale avisa jeg:)

Inspiration - Shoes

Sorry, hadde egentlig tenkt å fokusere på blogginga mye etter den datafrie uka (altså skrive flere innlegg), men i dag har jeg rett og slett ingenting å skrive om:P Så derfor poster jeg en Inspiration;)

Denne Inspiration er om sko. Og hvem har vel ikke flere, ulike, både litt rare og kule sko enn motebloggeren Jane Aldrigde (SeaofShoes - ANBEFALES)? Derfor har jeg funnet noen bilder som hun har postet på bloggen av forskjellige sko hun har:) Noen synes jeg er kule, andre veldig spesielle og noen liker jeg ikke så godt;P
Bloggen hennes viser jo hvor utrolig mange varianter sko kommer i, og jeg synes det er kult å se på bloggen hennes hvor mange forskjellige, spesielle sko hun har. Men hun er jo tross alt sko"samler":
De øverste, de nest nederste (altså de hun har til den røde kjolen) og de rosa er nok mine favoritter:) Jeg synes de var kule og spesielt de rosa og de øverste var jo spesielle, men kanskje ikke for spesielle som noen andre sko er:) Noen synes kanskje de øverste var veldig spesielle, men jeg synes de var kule, og tenk dere dem til et helt enkelt antrekk da;) De gir liksom den siste touchen:)

Q - Hvem er dine favoritter?

I love you

Noen bilder jeg tok i helga;)


EDIT: Tok bort bilde i midten... Fant ut at det ikke var noe vits å poste det når det var så dårlig kvalitet på det:P


Q - Hva synes du? :P

Freaky like me - Noen endringer på designet

Ja, jeg har fått gjort ferdig endringene nå, og så får vi se hvordan det funker. Det nye er i hvert fall at i stedet for bilder og meny på høyre side har jeg nå laget en dropdown meny over headeren:) For dere som ikke vet det, så er dropdown meny sånn at når man holder musa over det som står, f.eks. Kategorier, kommer det ned alle kategoriene;) Men det skjønner dere sikkert selv når dere har fått sett på det;) Så jeg prøver å ha den sånn en stund;)

Og til slutt: FREAKY LIKE ME!

Sorry.... Fikser på designet

Jeg driver og fikser litt på designet, så beklager rotet på siden:P Jeg rekker desverre ikke å bli ferdig i dag, men skal få ordnet på det så fort som mulig;)
Jeg vet ikke helt om jeg vil ha den dropdown menyen eller ikke, så jeg må se det an til i morgen:P

Q - Synes du jeg skal ha dropdown meny?:)

Come on and sing na na na na na heya....

Nå er jeg tilbake!:D Og jeg ser det er blitt noen endringer inne på der vi skriver innlegg, så jeg får håpe det er bedre:)
Jeg har egentlig ikke tid til å skrive så mye, men tenkte jeg bare skulle si i fra at snart er blogginga tilbake for fullt!:D
Men i dag har jeg i hvert fall vært hjemme og slappet av og sett DE TO FØRSTE EPISODENE AV VAMPIRE DIARIES SESONG TO!!!:D Det er utrolig bra og jeg kan ikke vente til det kommer flere episoder!:D Og snart begynner jo One Tree Hill sesong 8 også!:D Dere skjønner sikkert at ikke noe av dette er i Norge (for en overraskelse!) så jeg har sett det på nettet, og kommer til å fortsette med det:) Jeg gidder ikke vente helt til det kommer til Norge for det tar jo utroooolig lang tid!:O
Når det gjelder det jeg skrev øverst så merker jeg allerede at det er noen endringer jeg ikke liker. Som det at vi må holde inne shift + enter for et enkelt linjeskift! Kunne det ikke bare fortsatt å være så enkelt at hvis man ville ha avsnitt så kunne man bare trykket enter flere ganger?! Men, jaja, jeg vender meg vel til det etterhvert;)
Og forresten, det forrige innlegget var ikke ment som en fornærmelse til noen altså! Jeg skjønner godt de som ikke husket eller visste om det tredje og fjerde flyet altså! Før sommerferien visste jeg jo knapt om det selv!:) Så det var virkelig ikke ment fornærmende mot noen!:D
Noe jeg gjorde i går var jo å se Camp Rock 2, og det var faktisk utrolig mange bra sanger der!:D Så siden jeg egentlig ikke kan skrive så mye mer nå, poster jeg med noen av mine favoritter:)

EDIT: Nå har jeg fått postet videoen i stedet;)

Introducing me (sorry for at videoen er så lang, fant ikke noe annet akkurat nå)

I woudn't change a thingYou're my favorite song

Tear it down

This is our song (dette er nok favoritten min)Q -Hva synes du om sangene?

WE WILL NEVER FORGET. 11.9.01

Jeg vet jeg sa at jeg skulle ha en datafri uke, og jeg skal også det, men det er noe jeg vil skrive om først.

I går var det 11. september. Noe som betyr at det var 9 år siden tragedien skjedde i går. Det var utrolig rart å tenke på, for inntil nylig har jeg ikke tenkt noe særlig på det de siste 8 årene eller noe sånt. Men det å se Ground Zero og Pentagon Memorial, og høre historien fra en som var så nærme det hele da jeg var i USA forandret så utrolig mye for meg. Det var en så spesiell opplevelse som jeg aldri kommer til å glemme, og selv om det er 9 år for sent skal jeg markere og huske denne dagen, for det var forferdelig det som skjedde den dagen,  og det vil jeg aldri glemme. 

De fleste av dere har sikkert lest på Voe sin blogg om hva hun har skrevet om dette, og det minnet meg på noe.... For jeg synes det er veldig viktig at nevner noe...

Det er flere tilfeller i det siste der jeg har hørt folk har pratet om 11. september 2001. Og ikke i én av disse tilfellene har jeg hørt noen nevne Pentagon eller Shankesville. For det er kanskje ikke mange som husker, eller vet at det var fire fly som styrtet den dagen, og tok livet av mange mennekser. For samme dagen styrtet nemlig et fly inn i Pentagon og et fly ned i en eng i Shankesville. Og jeg skjønner godt hvorfor folk husker Twin Towes best. Det var jo tross alt to bygninger, og mange flere personer som døde, men allikvevel synes jeg det er viktig at vi også tenker på Pentagon og Shankesville også.I mitt tilfelle vil jeg nok tenke mest på Pentagon av de to. For selv om bygningen er oppe igjen i dag, vil det for alltid være et merke i veggen, et synlig tegn på hva som skjedde den dagen. Og jeg vil aldri glemme da jeg besøkte Pentagon Memorial. Og jeg vil aldri glemme følelsen jeg fikk da det gikk opp for meg hva det betydde at det var en benk for seg selv. Og jeg vil aldri glemme navnet Dana. 

Jeg synes det er veldig viktig at folk tenker på denne dagen. Og både på Twin Towers, Shankesville og Pentagon.
På dagen da en av verdens største tragedier skjedde.

WE WILL NEVER FORGET.


Datafri uke

Sorry for at jeg ikke har blogget de siste dagene, men jeg har rett og slett ikke hatt tid:P På fredag gikk mesteparten av fritida mi på å ordne i stand til og ha jentekveld:) (noe som var utrolig morsomt!) 
Og i går skulle jeg egentlig på bursdag helt inni Oslo, men ei nær venninne av søskenbarnet mitt (som bor i Oslo) ble innlagt på sykehus på fredag med smittsom hjernehinnebetennelse... Så da ville ikke mamma og pappa ta sjansen på å ta oss med dit, i tilfelle vi skulle bli smitta. For smittsom hjernehinnebetennelse er jo veldig alvorlig, noe som gjør at vi krysser fingrene for jenta som ble lagt inn selv om vi ikke kjenner henne. Og vi krysser også fingrene for at ingen av familien i Oslo skal bli/ er blitt smitta....
Men den egentlige grunnen til at jeg skriver dette innlegget er at jeg skulle si i fra at jeg kommer til å ha en datafri uke fra og med i dag, så dere kommer nok ikke til å høre noe fra meg før mandag i uke 38:( Vi snakkes da;)

Kos dere med denne sangen i mens (hehe, så klart ikke hele uken). Den bringer fram utrolig mange minner hos meg, og det er vel derfor jeg valgte denne til dette innlegget;) Ikke fordi teksten egentlig passet til innlegge, for det tenkte jeg ikke på før nåt:P

The Call - Regina Spektor

Et av mine yndlingsbilder av New York City:)

Blir drømmen din virkelighet?

Skulle bare si i fra at jeg ikke rekker å blogge noe i dag, men skal blogge i morgen;)
Jeg så foresten et innlegg hos BlueSkyWalk i stad, og siden jeg ikke får blogga, så legger jeg det ut her;P Ikke det at jeg egentlig tror på det da men:P Litt morsomt å se om man får til de første tingene:)

Finn 3 tallet
SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS 
SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS 
SSSSSSSSSSSS3SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS 
SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS 
SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS 
SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS 

Når du fant 3 
Finn B

RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR 
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR 
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR 
RRRRRRRRRRRRRRRBRRRRRRRRRRRRRRRR 
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR 
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR 

Når du fant B
Finn feilen 

ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYNZ 

Når du fant feilen 
Finn N

MMMMMMMMMMMMM 
MMMMMMMMMMMMM 
MMMMMMMMMMMMM 
MMMMMMMNMMMMM 
MMMMMMMMMMMMM 
MMMMMMMMMMMMM 

Når du fant N 
Finn Q 

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO 
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO 
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO 
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO 
OOOOOOOOOOQOOOOOOOOOOOOOOOO 
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO 

Finn i 

lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll 
llllllllllllllllllllllllllllllllllllillllllllllllllllllllllllllll 
lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll 
lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll 

Ønsk deg to ting! 
I mens du drar siden ned. 


>> 
>>> 
>>>> 
>>>>> 
>>>>>> 
>>>>>>> 
>>>>>>>> 
>>>>>>>>> 
>>>>>>>>>> 
>>>>>>>>>>> 
>>>>>>>>>>>> 
>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>>   
>>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>>  
>>>>>>>>>>>>>      
>>>>>>>>>>>>          
>>>>>>>>>>>               
>>>>>>>>>>                   
>>>>>>>>> 
>>>>>>>> 
>>>>>>> 
>>>>>> 
>>>>> 
>>>> 
>>> 
>> 
>


Så fort du har ønska deg 2 ting, kopier dette og legg inn på bloggen din. hvis ikke , så kommer ikke ønskene dine til å gå i oppfyllelse, og du lever ikke lykkelig alle dine dager! Du har 20 min på deg fra.....NÅÅÅÅÅÅ!

My room

Jeg fikk et spørsmål en gang om jeg kunne vise rommet mitt, og selv om det er en stund siden så tenkte jeg at jeg kunne legge det ut nå:) Jeg kan ikke vise hele rommet mitt, men jeg kan jo vise bilder av enkelte ting, og heller fortelle litt;)

På rommet mitt har jeg:
- Eggehvite vegger
- En rød, liten kommode
- To hvite bokhyller; en høy, smal og en liten, men litt større
- En sovesofa
- En skrivepult (skal snart få ny da)
- En seng (overraskende:P)
- Et lite bord som "hører til" sofaen
- En magnettavle
- Et slags klesskap (er ikke så veldig fornøyd med den løsningen jeg har nå, så jeg har kjøpt inn litt og skal forandre det i løpet av uka)


Sovesofaen min. Den er kanskje liten, men allikevel akkurat passe stor:)


Magnettavla mi. Så å si fullstappa med ting:P


Jeg har en så kalt reisehylle der jeg samle minner fra ferier. F.eks: den lille bamsen til venstre er fra Sveits, pennen er fra Mallorca, ved siden av bamsen ser du det skjeve tårnet i Pisa (fra Pisa da så klart), Eiffeltårnet er fra Paris (obvious eller?), foran er det litt forskjellig fra Graceland i Memphis, på veggen og bak er det bilder og postkort fra Sveits, Mallorca, Tyskland og Italia, og helt til høyre (det gule inntil veggen) er det en brosjyre fra da vi var i Anne Franks hus i Nederland:) Jeg kunne sikkert skrivd mye mer jeg har, men det hadde blitt litt kjedelig kanskje? Hvis du har lyst til å lese mer om noen av feriene jeg har vært på kan du se HER eller HER.


Jeg har jo en del bøker (tre-fire hyller faktisk:P). Her ser dere litt av hylla med favorittene mine.


"Klesskapet" mitt. Det er egentlig bare et stativ med skuffer bak et forheng:P Men det har jo funket veldig bra, bare at nå har jeg funnet et ny og kanskje bedre løsning, så ta griper jeg den sjansen:)


Pulten min (litt rotete, men ikke så mye i forhold til det den kan bli noen ganger:P). Jeg har bestilit en ny, noe som jeg synes er veldig bra, for den her begynner å bli litt gammel.  Nå er den ca. 13 år gammel... Haha:P Fikk den av farmor og farfar da jeg var liten.


Jeg har jo også mikrofon (ekte), gitar og keyboard:) Det er blitt brukt ganske lite, men nå har jeg tenkt å starte med et "prosjekt" så da skal i hvert fall en av tingene brukes litt mer:) Kanskje dere får høre om det, kanskje ikke;)

Vel, det var litt av rommet mitt:) 

Skilt ved fødselen???

Jeg satt og så på mgpjr på lørdag (det er en tradisjon det da;)) og plutselig så gikk det opp for meg. Første gangen jeg så Basic Warning så syntes jeg nemlig det var noe kjent ved vokalisten. Og gjett hva jeg fant ut! Han og skuespilleren (som er mye eldre nå da men) Josh Hutcherson ligner utrolig mye på hverandre! Kanskje du ikke ser det så veldig mye ut i fra to bilder, men hvis du har sett filmen Broen til Terabithia og mgpjr, så er jeg ganske sikker på at du vet hva jeg snakker om;)

(Forresten, se bort i fra håret;P Men det regner jeg egentlig med at dere gjør også;))

- Skilt ved fødselen eller ikke?

Ukens musikk uke 36

Ukens musikk denne gangen er en helt ny sang av Selena Gomez & The Scene. Det kommer snart et nytt album inkludert sangen Round and Round. Sangen jeg poster her hørte jeg for første gang for fem minutter siden, og jeg hører på den igjen nå. Jo mer jeg hører på den, jo mer liker jeg den:) Spesielt refrenget.... I´m missing you so much. Can´t help it, I´m in love. Så selv om låta var litt spesiell siden den egentlig ikke har noen melodi, så synes jeg den var kjempebra!:D 
Forresten, elsker skoene Selena har på seg!:D

A YEAR WITHOUT RAIN - SELENA GOMEZ & THE SCENE

Teksten kan du finne HER. 
Q - Hva synes du om sangen?

Inspiration 7.9.10

Dagens Inspiration kommer fra H&M´s stylebook:) Klærne er nok ikke min stil, men jeg synes det er veldig morsomt å se på andres stil og nye ting innen mote, så på den måten likte jeg det;D
P.S. Det er kanskje litt vanskelig å lese det som står på dem, men de er så kult laga, og med mange bilder, så det er egentlig fint bare å se på de:)Dette er nok min favoritt:)

Q - Synes du jeg skal fortsette med Inspiration og lignende innlegg som dette?

Innlegg nummer 300!!!

Jeg skulle lete gjennom arkivet i stad, for å finne et innlegg til ei venninne og gjett hva jeg plutselig fikk øye på øverst?!?!?! NÅ HAR JEG NÅDD 300 INNLEGG!:D Hvor gøy er ikke det?:D Jeg startet jo med bloggen bare for morro skyld, men jeg har faktisk klart meg gjennom denne tiden og skrevet hele 300 innlegg!:D Dette må feires! Nå skal jeg ned å se på opptak av The Vampire Diaries (som akkurat har startet opp med 2. halvdel av sesong 2 på FEM på torsdager kl. 20.00) også skal jeg legge meg om et par timer! Woohhoo! Haha, neida, men det er jo ikke akkurat mye feiring du kan gjøre på kvelden etter klokka åtte, og det ikke går noe spesielt på tven;) Men uansett, så sier jeg: Skal vi satse på 1000 innlegg?;) For da blir det HVERTFALL feiring!:D

Hehe, måtte poste innlegget, gå til arkiv, ta bilde med Grab, gå inn og redigere innlegget før jeg endelig kunne laste opp bilde:P Haha, ikke at det tok så lang tid altså;) Måtte bare få fram at jeg måtte ha med tallet 300;P

The year of the Kat

Noen flere som gleder seg til The Vampire Diaries sesong 2 kommer eller?:D (det er forresten kanskje ikke så lurt for dere som ikke har sett hele sesong 1, å se denne traileren)


Litt sneekpeek bilder:Det er egentlig litt vanskelig å se forskjell på Katherine og Elena, men sånn jeg har skjønt det, så er hun med litt krøller i håret Katherine og hun med rett Elena. Dessuten ser du forskjell på klesstilen:)


Digger dette bildet:D

Gleder du deg?

Trenger hjelp... EDIT: Ikke nå lenger;P

Jo, jeg lurte på om det var noen som kunne hjelpe meg? På fredag skal jeg nemlig presentere en sang i musikktimen. Jeg har valgt sang og sånne ting, men vi skal også analysere den (heh, vet ikke helt om det er det det heter, men noen skjønner sikkert hva jeg mener). Jeg har på en måte min versjon av det, men det er noe der jeg er litt usikker på hva jeg skal kalle... Derfor spør jeg dere om hjelp:D Jeg legger med sangen jeg skal ha, også hadde det vært VELDIG, VELDIG fint om dere kan legge igjen en kommentar, der dere skriver hva slags analyse dere ville tatt på den:) Håper noen kan hjelpe!:DEDIT: Jeg bestemte meg for å ta en annen sang av den samme artisten, så dere trenger ikke hjelpe meg allikevel;D Kos dere med sangen i stedet;)
Kan du lage en analyse av den?:)

Søndag = daffedag

Nå er jeg hjemme igjen, og sitter oppe for meg selv og ser på Harry Potter - Halvblodsprinsen:) Har vært ganske så slapp i helga, så jeg orker nok ikke så mye. Men søndag er jo og har alltid vært en daffedag, og finnes det noe bedre enn å sitte i en myk sofa, med pledd over seg og se på film hvis man vil daffe?:) 
Jeg tok jo noen bilder i helga (haha, overraskende?;P) som jeg tenkte jeg kunne vise dere:) Det siste bilde er nok det jeg ble mest fornøyd med:)

Hvilket likte du best?


Og så var det hyttetur igjen...

I dag drar vi på hytta igjen, men denne gangen gleder jeg meg faktisk:) Mest på grunn av nå har jeg ting jeg vet jeg skal gjøre. Besteforeldrene mine kommer en tur, jeg skal bake scones (etter forespørsel), jeg skal lage en video av hytta, x-faktor begynner i dag, og det er mgpjr i morgen:) Og hytta er også en veldig fin plass å ta bilder, så får jeg tatt noen kan jeg vise dere etter helga;) Pluss at jeg har noen bøker fra USA som venter på meg:) Det blir en koselig helg i hvert fall:) Så derfor kan jeg ikke blogge igjen før søndag/mandag:) Snakkes da!;D


Stearinlys og en god bok... Det er hyttestemning det!//Bilder fra weheartit

Hva får deg i hyttestemning?

When I look at you


Everybody needs inspiration
Everybody needs a song
A beautiful melody when the night´s so long
´Cause there is no guarantee that this life is easy

Yeah, when my world is falling apart 
When there´s no light to break up the dark
That´s when I, I, I look at you

When the waves are flooding the shore
And I can´t find my way home anymore
That´s when I, I, I look at you

When I look at you, I see forgiveness, I see the truth
You love me for who I am like the stars hold the moon
Right there were they belong
And I know I´m not alone
....
Don´t ya know, you´re beautiful!
Jeg tror alle trenger og har en sang som gjør deg sterkere, en som gir livet ditt mening. Dette er en av mine sanger. 
Akkurat som jeg har en person gjør meg sterkere, en som gir livet mitt mening. Dette innlegget er dedikert til henne. Tusen takk for at du er til

"Den var vel ikke min den der?"

Nå har jeg akkurat vært på kino og sett Toy Story 3:) Den hadde en del morsommme ting, men jeg hadde egentlig trodde den ville være mer morsom. Men når den først var morsom, så var den veldig morsom også. Buzz Lightyear var vel den som sto for det meste;) For de som har sett filmen, skjønner de sikkert dette med en gang, men for de som ikke har sett den, så skal jeg ikke avsløre noe for dere;) Jeg kan si såpass at jeg synes sitatet på overskriften (i riktig sammenheng da, og den er forresten kanskje ikke helt riktig, men det er ikke langt unna;P) var noe av det morsomste:) Alt i alt var det en kjempebra familiefilm, og den er verdt å se;) Kanskje ikke min favorittfilm akkurat, men allikevel;) Du bør se den hvis du liker morsomme familiefilmer!;D- Har du sett Toy Story 3?:)

Ukens musikk uke 35

Her er ukens musikk:) Ei venninne viste meg den for første gang på søndag, og den er kjempebra!:D Så selv om jeg vet at i hvert fall to av dere har hørt den før, så fant jeg ikke på noen andre å poste. Dessuten er den jo utrolig bra, og da skader det vel ikke å høre den en gang til?:)

THE BAND PERRY - IF I DIE YOUNG
Teksten kan du finne HER. 
- Hva synes du?
emtwilighter

emtwilighter

17, Nedre Eiker

Hei, velkommen til min blogg! Jeg er ei jente som liker å danse, å fotografere og elsker musikk:D Jeg blogger om interessene mine og alt annet som faller meg inn:D

Kategorier

Arkiv

hits