august 2010 (Emtwilighter)

august 2010

Noen som vil stemme?:D Pliiiiiiiiiiiis!

Hehe, jeg har jo nevnt dette før, men jeg trenger virkelig ALL hjelp jeg kan få, og derfor poster jeg det en gang til:)
VÆR SÅ SNILL Å STEM PÅ BILDET MITT PÅ PEARL BODY FOTOKONKURRANSEN! Dere aner ikke hvor takknemlig jeg hadde blitt da! Hver stemme jeg får, får meg til å smile i minst ti minutter!:D 
Og nå har jeg jo endelig fått til det med linking, så her kommer linken til der du kan stemme. Du kan nemlig stemme HER, Husk at man kan stemme på bildet en gang per dag, men man kan stemme hver dag hvis man vil:) Konkurransen foregår helt til 4.oktober, så hvis du vil hjelpe meg og gjøre meg glad, stem på bildet så mange dager du kan fram til den datoen!:D Til alle dere som har stemt og kommer til å stemme:
TUSEN HJERTELIG TAKK!:D
Det hadde også hjulpet veldig hvis dere linker bildet mitt videre!:D
Anmeldelse - GRAFFITI NAILS

Jeg fortalte jo på lørdag at jeg kjøpte Isadora Graffiti Nails, og at jeg skulle prøve det på søndag. Jeg rakk ikke det, men jeg prøvde det i går.  Så her kommer en liten anmeldelse:)

Sånn så det ut etter jeg hadde hatt det på:Fargene jeg brukte er Silver Sparkles og Masterpiece Pink. 
For de som ikke har hørt om graffiti nails før, så er det sånn at du først har på en neglelakk (i mitt tilfelle Silver Sparkles) og venter til den har tørket (4.min). Deretter tar du på selve graffiti neglelakken (i mitt tilfelle Masterpiece Pink) og etter 3 sekunder vil graffineglelakken "dele" seg opp og lage et mønster som du ser på bildene over.

Hva jeg synes:
+ resultatet blir veldig kult
+ det funker faktisk!
+ det blir en litt annerledes vri på vanlig neglelakk
+ tørker fort
+ ikke så mye dyrere enn vanlig Isadora neglelakk
+ finnes i mange farger, og du kan mixe hva du vil
- det tar litt mer enn 3 sekunder, men det er egentlig ikke et stort minus for hvis du blåser på det, så skjer det fortere.

Tja, det var jo ikke så mye negativ:P 
Karakter: 6-

Nå har jeg endret designet

Hehe, merker at jeg liksom ikke skal ha designet så veldig lenge før jeg bytter det:P Men sånn er det når man blir fort lei av ting + når man er glad i å lage headere og design:) Jeg er egentlig veldig fornøyd med designet nå, så vi får se om det er der en stund;) Dette er faktisk første gangen jeg ikke har laget header på den gamle bærbare pcen vår:P Det vil si første gangen jeg har laget en header på macen:) Og det funket jo bra det, eller hva?;)
Her kommer før - etter bilder:D

Før:


Etter:


Før:


Etter:


Før:


Etter:Hva synes du?:)

The last song

Nå sitter jeg her med såre øyne og snufser. Jeg har akkurat sittet og sett på The Last Song, og for en fin film! Anbefales sterkt! 
Ellers i dag har jeg vært syk og bare vært hjemme. Så kjedelig også, for jeg hadde faktisk lyst å gå på skolen i dag, men sånn er det nå:P 
Minner dere på at dere hadde vært noen engler hvis dere kunne stemme på bildet mitt her: http://pearlfriends.no/?imageid=1005 (det er ikke en link, du må kopiere og lime inn). Jeg trenger all den hjelpen jeg kan få:D
Forresten, hvis du som jeg, ikke rakk å se The last song på kino, og du har lyst til å se den, så kan du se den gratis på internett her: http://xtshare.com/humancheck.php?Id=30890 (kopier). Bare trykk på I am human now let me watch this video, også trykk på HIde the ads inni videoen, og du kan se på filmen!:D- Har du sett The last song? Hva synes du om den?

Headere til ingridskudal.blogg.no:D

Header 1:


Header 2:

Header 3:


Personlig så likte jeg nok den første best:P 

Hvem likte du best?

Jeg har blitt nominert

av twilightgirl4.blogg.no. Der skal man skrive 7 fakta om seg selv, poste et bilde av seg selv og så nominere 7 andre:)
Så her kommer det:

1. Den første filmen jeg gråt av var Min Bror Bjørnen. (hehe:P)
2. Jeg liker ikke brus.
3. Gjennom oppveksten har jeg gått på kor, fotball, ballett, turning og dans. Men jeg driver bare med det sistnevnte nå.
4. Jeg har skrevet og skriver mange sanger, men ingen har hørt dem. (:P)
5. Øynene mine har en blågrønn farge (mest blå), men det ene øyet mitt har en brun flekk.
6. Favorittfagene mine er engelsk, musikk og K&H. De verste fagene er naturfag og matte.
7. Jeg har drevet med dans i mer enn 5 år. (uten å regne med balletten da:P)


Hehe, det var ingen som sa noe om å vise ansiktet sitt;P

Jeg nominerer:
margrethesverden.blogg.no
ingridskudal.blogg.no
ofie.blogg.no
vickysittliv.blogg.no
evelineskibrek.blogg.no
heehe.blogg.no
torilh.blogg.no

Gøy med GIMP!:D

Nå sitter jeg da i sofaen, med pledd og har det gøy med GIMP:) Det er fortsatt ikke så mye annet å gjøre nå så "tidlig":P Det er egentlig ikke sååå tidlig, men med utrolig dårlig vær frister det ikke akkurat å gå ut heller...
Så jeg har laget litt forskjellig i GIMP, og gjett hva som blir min nye bakgrunn:D Nemlig:


Og husk at hvis du vil at jeg skal lage en header til deg, eller hvis du trenger designhjelp, er det bare å si i fra!;D Nå har jeg jo kommet ordentlig i gang med GIMP, så det er bare å spørre;)


HUSK! Vær så snill og stem på bildet mitt på: http//pearlfriends.no/?imageid=1005 ;D Jeg hadde blitt så utrolig takknemlig!:D

Noen som vil ha designhjelp?:)

Nå har jeg funnet ut mye nytt om GIMP, så nå er jeg klar for å lage headere eller rett og slett hjelpe til på designet for de som har lyst på hjelp:) Jeg er jo ikke akkurat proff når det kommer til design, men jeg har nå gjort mye her på bloggen min, og header kan jeg lage hvis du sier hvordan du vil ha den:) Det vil si hvis det er noen som vil ha hjelp til design eller at jeg skal lage header til deg så er det bare å si i fra:D Legg igjen en kommentar her, så skal jeg se hva jeg kan gjøre;) Jeg har for eksempel laget bildene i de to forrige innleggene, så er det noe lignende du vil ha til header, så klarer jeg det. Bare f.eks. da;) 
Inspiration uke 34

Jeg er visst i motemodus i dag, så her kommer det en Inspired også gitt:) Jeg begynte med noe som het Inspired for en stund siden, men siden jeg bare hadde det en gang, har jeg endret det til Inspiration, og da blir dette det første innlegget i den kategorien;DBilde har jeg laget selv.

Ukens inspiration er Lauren Conrad og hennes stil. Hun er en av mine stilikoner, og derfor en av de første jeg tenkte på når jeg skulle poste denne ukens Inspiration:)

Boots - HOT OR NOT?

Jeg fikk et bra tips fra kvikky som sa at jeg f.eks. kunne ha Hot or not, så da tenkte jeg: Hvorfor ikke?:) Så da kommer det Hot or not noen ganger fra nå av:)

BOOTS 

I starten, da de først kom ut med sånne litt militærlignende boots, likte jeg dem ikke så godt. Men nå etter hvert har jeg falt litt mer for dem, for de er veldig kule. Jeg har ikke noen selv, men jeg vil nok si at jeg synes HOT.

Forresten, hvis noen lurer hvor jeg har fått bildet fra, så har jeg laget det selv på GIMP. Jeg fant forskjellige bilder på nettet, som jeg laget til dette ene bildet:)

Hva synes du? HOT OR NOT?

I <3 shopping

(YES! Jeg fant noe å blogge om!:) :P)

Det er ikke mye som er mer gøy enn å finne klær du liker, ha penger nok til det, og så kan du legge det i klesskapet ditt, og vips har du enda mer klær:D Det er vel ikke mange jenter som ikke liker shopping vil jeg tro;D Jeg var nå i hvert fall på kjøpesenteret med mamma i dag, og kjøpte meg nå noe:) Såååå, jeg tenkte jeg kunne vise dere det;)


Topp fra Gina Tricot

På bildet her så den rød ut, men den er egentlig rosa og ensfarget. Jeg fant ut at jeg måtte ha en farget topp, som jeg kan ha under andre ting, så da kjøpte jeg denne:)


Vid genser fra Gina Tricot.

Noe jeg fant ut da jeg var i USA var at vide, litt store gensere som du har en topp under (som da synes igjennom) var veldig populært. Jeg kjøpte meg et par i USA, men likte det så godt, så da kjøpte jeg en her også:)


T-skjorte fra Gina Tricot


Dongeriskjorte fra H&M.


Kjede fra Lindex

På bildet ser det jo ut som kjedet er gull jo! Men i virkeligheten har jo kjedet en farge som ikke går an å bli mer sølv:P


Wondernails fra Lindex

Dette skal jeg prøve ut i morgen, så jeg skal vise dere resultatet av det da;)

Do you ever feel...

Har du noen gang følt at hodet ditt rett og slett er HELT tomt for ideér? Det er sånn jeg føler det nå, for jeg ANER ikke hva jeg skal blogge om! Men jeg følte at jeg i hvert fall måtte skrive noe her... 

Jeg kan jo fortelle om noe jeg gjorde på lørdag for en uke siden. Da var jeg nemlig to timer inne på rommet mitt, og laget.... FOTOVEGG!:D Jeg hadde nemlig fått mamma til å fremkalle bilder jeg har tatt med speilreflekskameraet mitt, som jeg da plukket ut selv. Og på lørdag i forrige uke fikk jeg dem, og da var det rett opp på veggen. Og jeg er KJEMPEfornøyd. Selv om det er en ting som plager meg, og det er at mange av dem er løse, og det er alltid et par bilder som detter ned hver dag:( Men jeg henger dem nå opp igjen, for aldri i verden om jeg skal ta dem ned med det første!:D Siden jeg prater på det, så kan jeg jo vise dere hvordan det ser ut også:)Jeg skal fylle opp med flere bilder og sånn senere, men da må jeg jo først ha noen flere bilder:) Pluss at jeg må prøve å finne en løsning så de ikke detter ned hele tiden:P

Q - Har du noen forslag hva jeg kan blogge om?:)

Ukens musikk uke 34

Glemte helt ukens musikk i går, så da kommer det i dag i stedet:) Dette er en sang jeg har hørt på en del i det siste. Og ja, jeg vet at det er Jonas Brothers, og at det kanskje ikke er det "kuleste" å høre på, men samma det vel.;) Man kan jo ikke nekte for at de er flinke;D

INVISIBLE - JONAS BROTHERS
Teksten står på videoen;)
Hva synes du?:)

D-A-N-S!

Nå skal jeg snart på høstens første dansetrening!:D Gleder meg skikkelig, det blir gøy å begynne igjen. 
Sorry for at jeg ikke blogget i går, men jeg tilbrakte så og si hele ettermiddagen på hagearbeid hos farmor og farfar. Og når jeg kom hjem var jeg ganske så sliten, så jeg orket ikke blogge:P

Som noen av dere kanskje har sett, så har jeg endret litt på forrige innlegg. For hvis dere sprer "budskapet" om å stemme på bildet mitt så ofte som mulig, hadde jeg ikke bare blitt UTROLIG glad og takknemlig, men da er du også med i trekningen av en premie!:D Så legg igjen en kommentar (på forrige innlegg) om hvor du har spredt det, om det så er på Facebook, blogg eller bare at du har sagt det til andre, så er du med i trekningen!:D Husk også å legge med link til bloggen din eller e-postadressa di, så jeg kan kontakte deg hvis du vinner;D Håper mange liker bildet mitt og hjelper meg ved å stemme på det!:D


Vær så snill og stem på mitt bilde - Du kan vinne en premie!;D

EDIT:
Forresten, jeg hadde blitt UTROLIG takknemlig om du kunne spre det å stemme på bildet mitt rundt, og hvis du har blogg, om du kanskje kan poste det i et innlegg der?:) Det hadde hjulpet meg så utrolig mye, og jeg hadde vært veldig, veldig, veldig takknemlig!:) Hvis du sprer dette på Facebook, blogg eller bare forteller det til noen å stemme på bildet mitt, så legg igjen en kommentar. Etter fotokonkurransen kommer jeg da til å trekke ut en av dere til å vinne en premie!:D Premien er en overraskelse;D P:S. Husk å nevne at man kan stemme hver dag, så det hadde vært veldig fint om dere kan stemme så ofte dere kan:) Hvis dere synes bilde er bra da, så klart;)


Nå har jeg blitt med i en konkurranse på Pearl Friends der man kan vinne forskjellige premier. Og jeg hadde blitt veldig, veldig, veldig glad hvis dere kunne hjelpe meg ved å stemme på bilde mitt!:D Man kan stemme en gang per døgn tror jeg, så hvis du har lyst til å hjelpe meg hadde det vært fint om du kunne stemme så mange ganger som mulig før 1. oktober:D Vææær så snill?:D
Det er dette bilde jeg har med:For å stemme kan du gå inn på denne adressen: http://pearlfriends.no/?imageid=1005 :D  Da hadde jeg blitt så uuuuutrrrooollliggg glad!:D
På forhånd tusen takk til de som stemmer!:D

En liten oppdatering

Tenkte jeg bare skulle komme med en liten oppdatering, så dere vet at jeg fortsatt er i live;P 
Uansett, i går var jeg nesten hele dagen på fotballcup for å se på broren min. Kanskje ikke verdens morsomste ting å gjøre, men det fikk da tida til å gå:P
I dag skal jeg i 18 årsbursdagen til et av søskenbarna mine, pluss at broren min har fotballkamper på cupen i dag også:) 
Tja, dette ble et veldig kjedelig innlegg, men sånn er det når man ikke har gjort noe spess;)

Forresten, så kjøpte jeg med Valentine´s Day i går, og den var ganske bra. Kan jo anbefale den, selv om jeg ikke kan si at det er den aller beste filmen jeg har sett, men den var bra:D 
P.S. Det er ikke den beste filmen å se hvis du har kjærlighetssorg, men det sier vel seg selv;P


Har du sett Valentine´s Day? Hva synes du om den?


Noen av mine beste bilder!

Siden jeg fortsatt ikke har noe spess å blogge om, så tenkte jeg å legge ut noen av mine beste bilder. Jeg har jo en del andre bilder jeg også er veldig fornøyd med, men det hadde blitt for mange, så her er et utdrag av de beste bildene jeg har tatt gjennom tiden:) Eller, i hvert fall bildene jeg er mest fornøyd med:) 
Forresten, ingen av bildene er redigerte:) Ikke engang med fargen:P

I tillegg til disse hadde jeg også tenkt å poste det bilde som er i headeren, men jeg fant den ikke igjen:P
Ops, det var visst en del bilder allikevel:P Håper det går greit;)

Hvilket likte du best?
Hva synes du?


Pretty Little Liars - ANBEFALES!

Jeg vet jeg har skrevet litt om denne serien før, men siden jeg ikke har så mye annet å blogge om, tenkte jeg at jeg skulle fortelle litt mer om serien, så du kanskje får mer lyst til å se den:) For jeg anbefaler den STERKT! Det er helt klart favorittserien min!:D Vampire Diaries, One Tree Hill og Glee kommer veldig nærme etter, men det er fortsatt den beste. Det har kommet ut 10 episoder så langt, men det har nå tatt en pause ( :( ) og starter igjen med andre halvdel av sesong 1 i januar 2011. (Hvorfor må det alltid være sånn at favorittvseriene mine alltid har pauser???:P) Men uansett.... Serien er basert på bøkene med samme navn av Sara Shepard. Det har kommet ut 8 bøker, og jeg tror jeg skal lese dem så fort jeg har lest ut alle andre bøker jeg har som jeg må lese;P


Her er hovedkarakterene. Fra venstre: Spencer, Hanna (bak), Aria og Emily.

Jo, serien handler om fire jenter; Spencer Hastings, Hanna Marin, Aria Montgomery og Emily Fields. Disse jentene var før bestevenner med Alison DiLaurentis. De var en gjeng og hang alltid sammen. Men plutselig, på en overnatting med alle jentene forsvinner Alison. Et år senere blir hun funnet død. Men ikke bare det. For et år senere begynner også jentene å få meldinger fra "A". Og meldingene handler om hemmeligheter hver enkelt har. Og de er det ingen andre enn Alison som vet. Hvem kan denne mystiske "A" være? 

Nå har jeg sett alle episodene som har kommet ut, og jeg kan beskrive det med et ord: SPENNENDE! Det er utrolig spennende, mystisk, morsomt og jeg rett og slett ELSKER serien! Den er også littegrann skummel, så hvis du er lett skremt bør du ikke se den alene hjemme når det er mørkt ute. Nei, forresten, hvis du er lett skremt bør du ikke se den alene hjemme i det hele tatt. Da kan du gjerne se den med noen andre. Men dere BØR VIRKELIG se den!:D 

Men så klart har jo ikke denne serien kommet til Norge enda. Og da kommer den sikkert ikke før i slutten av neste år. Så dere kan gjøre sånn som jeg har gjort, nemlig sett serien på nettet. Det kan du gjøre her: http://www.sidereel.com/Pretty_Little_Liars (du må kopiere den, linking funker fortsatt ikke på mac:P) Det er videoene fra megavideo som er best å se;)

Synes forresten åpningen er ganske kul, så jeg legger med den også:

Har du sett Pretty Little Liars? Eller har du lest noen av bøkene?

Ukens musikk uke 33

Denne sangen hørte jeg på mange ganger både til og fra USA på flyet. Som sagt flydde vi jo med Icelandair og der hadde de et stort utvalg av sanger og filmer og sånne ting man kunne velge. Og da kom jeg over denne sangen for første gang. 
Jeg kan ikke høre på den selv nå, for da tror jeg faktisk at jeg hadde begynt å gråte... Den bringer fram så mange minner, så det klarer jeg nok ikke. Men jeg vet at den er utrolig bra for det:)

TAKE A BOW - LEONA LEWIS
Teksten står på videoen:)
Hva syns du?

Maddi Jane - en sykt flink sanger!

...Og hun er bare 11 år! Anbefaler veldig å se disse to sangene! Det kan hende hun har flere sanger på youtube, men jeg har ikke sett etter:P

Bilen vi hadde i USA

I stad kom jeg over noen bilder av leiebilen vi hadde i USA, og jeg tenkte jeg kunne vise dere den!:) 
Det var en Lincoln Signature Edition, og det var den breieste, mest behagelige personbilen jeg noen gang har sittet i. Noe som betydde at den var perfekt til å kjøre over 3400 miles:) (Ja, det var så langt vi kjørte;) Bare gjør det om til km, så får dere se) Jeg digget den:) Spesielt at den så ut som en (mye kortere og) mindre versjon av en limo:)

Her er den:
Er den ikke kul?:D


HAHA, neida! Det var så klart ikke den vi hadde!:P Vi hadde nemlig denne:Hehe, litt kulere kanskje?

Det var i hvert fall en veldig bra bil!:) Ååååå, som jeg savner USA turen!!!!:´( Jeg kan jo nesten ikke se på bilder fra USA, eller høre på sanger jeg hørte på der uten å bli lei meg... Off, det får ikke bli så lenge til neste gang i hvert fall!! Hørte dere det, mamma og pappa?! Hehe:P

Første skoledag

Jepp, i dag var da første skoledag i 9. klasse. Det gikk helt greit egentlig. Det var liksom, med en gang man kom tilbake med klassen og sånt, så føltes det egentlig ikke som om vi hadde hatt fri i to måneder. Kanskje det var fordi jeg er vant til skolehverdagen og klassen vi har, så alt falt bare rett tilbake til normaliteten. Når man ser bortifra ny lærer, nye plasser og sånne ting:P

Forresten, det er noe litt morsomt jeg må fortelle dere. Jeg var innom topp.blogg.no for noen minutter siden og leste litt nedover siden. Da kom denne overskriften opp:

Og det var litt morsomt, for da jeg var i USA presenterte nemlig Ky oss for disse så kalte Silly Bandz. Og broren min og jeg kjøpte jo noen hver, for den kjempestoren trenden i USA kommer jo sikkert hit til Norge... om noen år:P (Haha, neida) Jo, men vi kjøpte da noen pakker, og dette er første gangen jeg har sett det blitt snakket om i Norge. Så det var litt morsomt. 

Jeg kan jo forklare litt hva Silly Bandz er. Det er noen bånd du kan ha rundt armen din, men saken er den at de har forskjellige former. Som f.eks. disse:


Haha, måtte teipe dem fast til et ark og ta bilde av dem på webkamera:P Derfor er de speilvendt, men hvis dere ikke ser det, så står det BFF og CYA på de der det står noe;)

Sånn her blir de på armen:Og det som er morsomt med dem er at de beholder formen selv etter at du har hatt dem på armen. Disse finnes i MANGE forskjellige former og du kan bytte dem rundt med andre:)
Jeg kjøpte tre pakker i USA. En med skrift som BFF, CYA, XOXO, BRB, LOL og lignende, en med hjerter, stjerner og blomster og en med ipod, hårbørste, skrivebok o.l. du har i skolesekken. (Ikke det at det er så mange som går med hårbørste i skolesekken:P) Men de er morsomme å ha når det blir populært i Norge;D For det er ikke så mange som har sånn;)

Ganske kule, eller hva?:)

Back to normal life

Haha, har dere lagt merke til at de fleste overskriftene jeg har hatt i det siste er på engelsk? Kanskje det er fordi jeg liker engelsk mye bedre enn norsk. Eller er det fordi jeg ser på ganske mange engelske tv-serier for tiden. Eller at jeg akkurat har lest ferdig en engelsk bok med 321 sider?:) Tja, uansett er det engelske overskrifter som popper ned i hodet mitt først. 

I dag har det vært en veldig avslappende siste dag i ferien. Og det har egentlig vært veldig greit. Om noen timer er det jo rett tilbake til den normale hverdagen igjen. Kanskje det blir annerledes, kanskje ikke. Det bir jo litt greit med normalitet igjen da. 

Så kanskje dere hører i fra meg i morgen, kanskje ikke;)
Spørs hvor mange lekser vi får på første skoledag;) Hehe, neida:)

EDIT: Nå har jeg fått lastet opp to av tre bilder. Det siste vil fortsatt ikke lastes opp, men da får det bare være;)

Read between the lines

I dag har jeg vært ganske opptatt med photoshoot med to venninner av meg:) Det var kjempemorsomt!:D Jeg håper jeg får gjort mer av sånne ting, for det var veldig morsomt å fotografere. Så TUSEN TAKK til dere som stilte opp:) Det var kjempemorsomt å ha dere med:D 

Tenk at det bare er EN dag igjen til vi begynner på skolen igjen!:O Jeg gleder meg bittelitt mer til det nå enn jeg gjorde før, men jeg vil fortsatt ikke gi slipp på sommerferien riktig enda. Noe som hadde hjulpet hadde jo vært hvis mamma hadde fått bestilit bildene mine fra eurofoto snart, så jeg kan fortsette på fotoveggen min!:) Jeg har over 100 bilder jeg skulle hatt hengt opp!:) Jeg gleder meg til det blir ferdig:)

Egentlig har jeg ikke så mye å skrive om... Jeg legger ved en sang jeg liker veldig godt for tiden jeg;)

Hva synes du om sangen?

Er det bare min data?

Når jeg har vært inne på bloggen min har jeg lagt merke til at bildene på høyre side aldri kommer fram. Er det sånn på deres pcer også? På meg kommer det opp sånn som dette:Noen flere som har det sånn?

Bilder fra Memphis!

Nå kommer bildene fra Memphis også!:D Da har jeg postet alle bildene fra ferien som jeg skal, så slipper jeg å tenke mer på det;P 


Beale Street i Memphis.


Jeg har ikke noe bilde fra utenfor Graceland på denne dataen, så derfor viser jeg dere noen spesielle deler i stedet. Dette er en av tre priser Elvis fikk fra NORGE!:D


Litt av trofésamlinga hans. Han hadde et helt hus og tre vegger til i tilegg:P


Graven til Elvis.


Sun Studio hvor Elvis spilte inn en del sanger.


Den berømte rosa Cadillacen:D

Det var alt jeg hadde å vise fra Memphis:) Ikke mye, men mer enn ingenting;)

I <3 New York!!!!

Her kommer det bilder fra New York:D


Her er gata vi bodde i. Det var egentlig et veldig bra område:)


BROADWAY!:D


Vi var på Hard Rock Cafe i New York også, så klart:)


Times Square. Der var det UTROLIG mange folk. Som dere ser litt av her;)


New York er jo kjent for de mange skyskraperne... ;)


Ground zero.


The Statue of Liberty så klart:)


Fra to etasjers sightseeingbussen vi tok rundt i byen:)


En bitteliten del av Central Park.


Empire State Building litt utpå kvelden:)

Det var alt jeg hadde å vise fra New York:)

Jeg sier jo hele tiden at jeg savner New York og LOVE New York. Og det er UTROLIG MYE sant! Men jeg skjønner jo det at man ikke skjønner det, med mindre man har vært i New York selv. Og det gjør man virkelig ikke altså. Før vi kom dit hadde jeg sett for meg en vanlig storby, blandet med litt skrekkminner fra Amsterdam. Men byen var LANGT over mine forventninger. Det er rett og slett en by man kan elske selv om man ikke bor der:D


Only three days with freedom left

Jeg kan ikke tro at det bare er tre dager av sommerferien igjen! Det har gått utrolig fort. Dere aner ikke hvor mye jeg savner å være på USA ferien!:D Det er den beste ferien jeg har hatt på år og dag. Jeg skulle ønske vi kunne vært der enda lenger, eller at vi kunne dra tilbake neste år. Men det kan vi nok ikke. Neste år blir det nok ferie i Italia for sjette gang:) Jeg liker meg der også da. Dessuten skal vi tilbake til USA om maks 5 år. Dere skjønner, vår familie har en tradisjon med at vi drar til USA hvert 5. år, men de to andre gangene jeg har vært der har vi bare vært i Florida. Derfor ble ferien i år HELT annerledes, og alle i familien fikk mer smak for USA. Så det går nok ikke hele 5 år før neste gang, nei;D 

Jeg gleder meg jo litt til å begynne på skolen igjen, men det er BARE til å se alle sammen (nesten alle:P) igjen. Jeg kunne gjerne vært på skolen en uke, også hatt tre uker fri igjen:D Hehe, men det går vel greit når vi først kommer i gang:)

Det minner meg på noe! Jeg har jo fortalt om da vi var i Raleigh, og der bodde det jo en 10 år gammel gutt (som jeg kaller Ky på bloggen). Ky hadde en litt annerledes skoleordning. Han gikk 9 uker på skolen, for så å ha fri 3 uker. Sånn gikk det hele året. Så han hadde ikke sommerferie da vi var på besøk, men jeg tror han syntes den ordning var helt grei. Det hørtes egentlig VELDIG greit ut for meg:D

Nå må jeg nyte de tre dagene med frihet jeg har igjen. Selv om det er utrolig kjedelig at jeg ikke er helt i topp form i dag:( 
Bilder fra weheartit


Sånn...

... jeg er fortsatt ikke helt ferdig, men til jeg finner ut hvordan jeg skal gjøre det jeg mangler, så blir designet sånn det er nå:)

Dette er nytt:
- Signatur etter hvert innlegg
- Fjernet infolinje under overskrift
- Antall kommentarer står større nederst i innlegget
- Sidemenyen er i bokser
- Bildene i sidemenyen er mindre og mer atskilt

Jeg tror jeg fikk med alt som er endret nå:D

Hva synes dere?

Endrer litt på designet.... IGJEN

Jeg driver å endre litt på designet igjen, så det er derfor det ser litt rotete ut her;) Skulle bare si i fra om det;)

Svart katt over en vei?

Aller først: Dere legger kanskje merke til at det er noen få endringer på designet på bloggen? Vel, jeg har sittet og slitt med å endre det tidligere i dag, så nå får det bli sånn en stund;) Men jeg er fornøyd da:D

Det jeg egentlig skulle si var at helt til for to minutter siden ante jeg ikke at det var fredag den 13. i dag! Det hadde ikke gått opp for meg i det hele tatt!:P Og dagen i dag har jo gått bra. Det har ikke skjedd noe annet spesielt som kan minne om en uhellsdag annet enn at ipoden og ipodhøytaleren min var litt vrang. Jeg har jo heller aldri opplevd før at fredag den 13. har vært noe særlig ulykkesdag for meg heller da. Det har aldri skjedd noe selv om jeg har sett en svart katt, gått under en stige, veltet en saltbørse eller lignende. Ikke det at jeg gjør noen av delene så ofte... Og har det skjedd har det aldri vært på en fredag 13... Hehe;)Pleier fredag den 13. være en lykke eller ulykkesdag for deg?

GIMP

Det var kjempegøy på hytteturen med jentene:D Vi spilte kort, døgna en gang, så på film, prata, lo og ble jaget av sauer. Haha, passokei er det min tur? Haha, intern spøk;) Det var i hvert fall kjempegøy og koselig å være med dere, Red Heds;)

Egentlig har jeg ikke noe å blogge om... Jo, forresten! Jeg lastet ned GIMP for ikke så lenge siden, og det er et veldig bra redigeringsprogram! Jeg har hatt det gøy med å redigere på kjendiser. Jeg kan jo vise dere noe av det jeg har gjort;)
Dette bildet ble mye mindre enn det er i virkeligheten, men dere ser jo litt forskjell:P 
Er det noen dere har lyst jeg skal gi en makeover til?:D Bare kommenter hvis det er noen!;D

Bilder fra Boston!:D

Her kommer det endelig flere bilder;) 


Et bilde i en av gatene i Boston.


Bygningen dere ser rett fram, som dere ser nesten alt av er hotellet vi bodde på. Det var digert! Hele åtte heiser eller noe. Hvor mange rom aner jeg ikke... Det het Boston Plaza Hotel (tror jeg:P).


Dette er en av sightseeingbussene vi kjørte med rundt om i byen den dagen vi var der.

Jeg hadde tenkt å ha et bilde utenfor Cheers her, men den ville ikke laste opp, så da bare forteller jeg at vi også var på Cheers, som er stedet til en gammel tv-serie. Det er vel ikke mange av dere som har hørt om den (det hadde ikke jeg heller), men mamma og pappa så kjempemye på den for noen år siden, og de MÅTTE jo selvsagt innom her:)

Her ser dere litt av innsiden på Cheers.


Det er jo fint med en kirke midt i byen også:P


Bygningen dere ser litt av her var som et speil. Man kunne se seg selv veldig godt når man gikk forbi, men det er faktisk kontorer og sånt inni... "Så ikke lag så veldig mange grimaser foran, for da er det alltid noen bak som ler av deg." som guiden sa. (Han sa ikke det helt ordrett, men samma det). Denne "speilbygningen" er også den høyeste bygningen i Boston. 


Vi kjørte så klart forbi Red Sox stadion. For dere som ikke vet det er Red Sox og Yankiees (baseball, atlså) i USA som Liverpool og Manchester United i Europa. Så det er enten eller;) Jeg for min del heier nok på Yankiees (selv om jeg ikke har sett en eneste hel kamp med dem, så heter de jo New York Yankiees, og det er det jo klart jeg heier på dem!)


Her ser dere litt av Boston fra en bro vi kjørte over. Bygningen ca. midt på bildet er "speilbygningen". Forresten, så heter den ikke speilbygningen, det er bare noe jeg kaller den;)

Da har jeg ikke flere bilder for i dag:)
Morna! Ses på torsdag / fredag!;D

Hyttetur

I morgen skal jeg på hytta til Margrethe (margrethesverden.blogg.no), sammen med Kristine og Ingrid:D Det blir utrolig morsomt!:D Spesielt siden det er så lenge siden jeg har sett dem sist:D Men det betyr at jeg ikke kan blogge noe mer før torsdag eller fredag (hvis jeg ikke rekker på torsdag). Det kan hende jeg rekker å poste noen bilder fra USA i morgen tidlig før vi drar, vi får se;) Hvis jeg ikke rekker, så blogges vi på torsdag/fredag!:D 

Nå som jeg er helt "obsessed" med House of Night, så tenkte jeg at jeg skulle poste litt derfra... Eller forresten, jeg poster faktisk to sanger jeg forbinder med House of Night. Sangene minner meg mest om Stark og Zoey (Zoey er hovedkarakteren, Stark kommer ikke inn før 5. boka eller noe). Men nå som jeg er på den 7. har jeg lest en del om dem og <3 dem. Så her er to sanger som med en gang får meg til å tenke på dem. Den første fordi, vel Stark blir en så kalt Warrior (kan ikke si noe mer i tilfelle det ødelegger for dere som har tenkt til å lese eller leser serien nå) og den andre fprdi den av en eller annen grunn (aner egentlig ikke hvorfor) minner meg om hvordan det er mellom Stark og Zoey med en gang de møtes.
Warrior Song - Ingrid Olava
I could get used to this - The Veronicas

Enda fler bøker!

Jeg kjøpte meg enda fler bøker på ferien jeg vettu;) Vi skulle bare gå innom Books A Million for at jeg skulle finne meg en bok jeg kunne kjøpe, for jeg var redd jeg ikke skulle få nok å lese på flyet med de bøkene jeg allerede hadde... Det hadde jeg egentlig ikke trengt å bekymre meg for, fordi jeg ble ikke ferdig med den jeg drev med en gang. Uansett gikk jeg nå derfra med tre bøker i stedet for en:D
I tilfelle noen av dere er nysgjerrige, og ikke har så mye lesestoff nå, poster jeg dem her:D


if i stay av Gayle Forman. Dette står på baksida av boka:

Mia had everything: a loving family, a gorgeous, adoring boyfriend, and a bright future full of music and full of choices. Then, in an instant, almost all of that is taken from her. Caught between life and death, between a happy past and an unknowable future, Mia spends one critical day contemplating the only decision she has left - the most important decision she´ll ever make.
Simultaneously tragic and hopeful, this is a romantic, riveting, and ultimately uplifting story about memory, music, living, dying, loving.

Det står veldig mange meninger om boka, men her er et utvalg av noen:
"A beautiful novel" - Los Angeles Times
"This book is a do-not-miss story of love, friendship, family, loss, control, and coping." - Justine magazine
"Will appeal to fans of Stephenie Meyer´s Twilight." - USA Today 


Shade av Jeri Smith-Ready    Dette står på baksida (og innisiden) av boka:

"I heard shoutes coming from the hallway. I muted the stereo and listened for Logan´s voice in the crowd. 
Instead, I heard his name, shrieked by Siobhan, followed by the word "defibrillator". 
"Oh God." I grabbed my shirt and cami from the floor and yanked them both over my head in one movement. My face was lost inside as I tried to find the night hole and not shove my skull through a sleeve.
My head popped through, and I screamed.
Logan was standing at the foot of his bed, his shirt open and his hair rumpled, just as he´d been a few minutes before.
But now he was violet."

(...) Logan´s sudden death leaves Aura devastated. He´s gone.
Well, sort of.
Like everyone born after the Shift,  Aura can see and talk to ghosts. (...) and Aura had wanted nothing more than to figure out why the Shift happened so she could undo it. But not with Logan´s violet-hued spirit still hanging around. Because Dead Logan is almost as real as ever. Almost.
It doesn´t help that Aura´s new friend Zachary is so understanding - and so very alive. His support means more to Aura than se cares to admit.
As Aura´s relationships with the dead and the living grow ever complicated, so do her feelings for Logan and Zachary. Each holds a piece of Aura´s heart... and clues to the secret of the Shift.

På denne boka står det bare en anmeldelse:
"Hauntingly good." - P.C. Cast, bestselling author of the House of Night series. 
Og siden House of Night serien er en av mine favoritter for tiden, stoler jeg på den vurderinga:D


Fallen av Lauren Kate.   Dette står på baksida (og inni):

What if the person you were meant to be with could never be yours?

There´s something achingly familiar about Daniel Grigori.
Mysterious and aloof, he captures Luce Price´s attention from the moment she sees him on her first day at Sword & Cross boarding school in Savannah. He´s the one bright spot in a place where cell phones are forbidden, the other students are screwups, and security cameras watch every move,
Except Daniel wants nothing to do with Luce - he goes out of his way to make that very clear. But she can´t let it go. Drawn to him like a moth to a flame, Luce has to find out what Daniel is so desperate to keep secret... even if it kills her.
Dangerously exciting and darkly romantic, Fallen is a page-turnning thriller and the ultimate love story.

Her er også P.C. Cast den eneste som har anmeldelse på boka:
"Sexy and fascinating and scary... I loved loved loved it!" - P.C. Cast, New York Times bestselling author

Jeg gleder meg til å få begynt på disse bøkene, men jeg må gjøre meg ferdig med den 7. boka, Burned, i House of Night serien først:D House of Night serien er fantastisk, og selv om bare to/tre av dem har kommet på norsk enda (jeg leser dem på engelsk) ANBEFALER JEG DEM KJEMPE MYE! Det er helt klart en av mine favoritt serier! Nesten på lik linje som Twilight:P Men bare nesten;)

Er det noen som har lest en av disse bøkene?
Noen fler som har lest House of Night?

I´m in luuuuuv....

.... med den nye veska mi!!!!

Jeg kjøpte den i New York på ferien, og brukte den HVER dag etter det!:D Den har utrolig god plass (fikk faktisk plass til hele speilreflekskameraet mitt). Det er ingen tvil lenger hvilken veske jeg skal bruke når jeg skal til byen!:D
Det jeg liker aller mest med utseendet på den er at den er rosa inni!:DKult ikke sant?:) Veska er fra Kenneth Cole, og hvis jeg ikke misforstår helt, en linje som heter Reaction. :D

Washington D.C.

Her kommer det aller siste innlegget mitt fra USA turen. Grunnen til at jeg ikke fikk postet det var at jeg ikke har trådløst nett i Washington. Jeg kunne hatt det, men det kostet penger, så det ble ikke noe av.

Tid da jeg skriver dette innlegget:
Dato: 3.juil
Norge: 16.30
Washington D.C: 10.30

I forigårs ankom vi USAs hovedstad, nemlig Washington D.C! Dagen før overnattet vi i en by mellom Washington og Myrtle Beach da, men jeg husker ikke hva det heter der akkurat nå:P 
I går dro vi litt rundt i byen for å se på de forskjellige tingene. Vi så Det Hvite Hus, var på Hard Rock Café, var på Lincoln Memorial, 2. verdenskrig memorial, memorial for Vietnamkrigen og memorial for Koreakrigen. Og vi gikk veeeeldig langt!
Jeg må si at jeg egentlig synes Washington var litt skuffende... Jeg mener det var jo nesten ingen restauranter (i nærheten av der vi gikk i hvert fall) og for det meste besto byen av viktige bygninger og museumer:P Men jeg ville ikke gått glipp av byen uansett.

Det som sitter mest igjen fra besøket i Washington er nok Pentagon Memorial. Det var så spesielt, at jeg nesten får frysninger bare av å tenke på det. Som mange av dere sikkert vet var det jo to fly som kræsjet inn i Twin Towers 11.september 2001, men det kan hende noen har glemt at på samme dagen kræsjet det også et fly inn i Pentagon i Washington. Rett ved Pentagon har de nå laget en minnesplass for alle de avdøde. Og som sagt var det så spesielt å være der. Jeg hadde gåsehud hele tiden vi var der, og jeg ble utrolig irritert på de som faktisk satt seg på benkene som var laget for de avdøde. Men det var helt nydelig laget. Benkene med de avdødes navn på, en for hver, med det rennende vannet under, og at de var satt opp etter hvilket årstall hver enkelt var født. Det aller verste for meg tror jeg er at rett før vi skulle gå, gikk jeg bort til den borterste benken, som sto helt alene. Jeg syntes det var litt rart, og så på årstallet.... Å, herregud jeg har tårer i øynene nå bare jeg tenker på det...
Men den benken som sto så alene var til minne om ei jente som satt på flyet da det styrtet. 
Ei tre år gammel jente.

Off, nei nå må jeg tenke på noe annet. 
Senere i dag skal vi i hvertfall dra videre, overnatte en natt på et hotell, og så er det tilbake til Boston for å ta flyet hjem igjen til Norge:( Åh! Jeg vil ikke hjem:( Det blir jo gøy å se alle sammen igjen, men jeg kommer til å savne denne ferien SÅ UTROLIG MYE!!!
Jaja,

Have a good one!
  - Emtwilighter

Nå har jeg endelig fått lastet alle bildene fra det ene kameraet opp på dataen, så ENDELIG får jeg tatt med bilder i innlegget!


Her er Det hvite hus:D Det var egentlig mye mindre enn jeg hadde forestilt meg, men det er jo fortsatt utrolig stort i forhold til et vanlig hus:) Desverre fikk vi bare sett nordsiden av det. 

Her kommer bilder fra Pentagon Memorial:

Dette bildet er tatt forbi den benken som sto så alene. Så da får dere et lite inntrykk hvor alene den egentlig sto...
Og hvis dere studerer veggen på Pentagon bak der, så ser dere et ganske tydelig skille mellom noen mørkere og lysere steiner. Det var på den lyse delen av veggen flyet kræsjet i Pentagon. Den delen var ferdig bygget opp igjen året etter.


Her ser dere en av benkene. Foran (på den stålsiden dere ser, altså den enden som ikke sitter fast i bakken) står navnet på en av de avdøde. Sånn er alle benkene der.


´We will never forget´

Egentlig følte jeg ikke så veldig for å poste bilder fra Pentagon Memorial, men jeg følte også at jeg burde vise dere det...

Her kommer litt andre bilder:

Her er utenfor Lincoln Memorial. 


Og her er statuen av Lincoln.


Dette bildet er tatt fra Lincoln Memorial. Den høye "bygningen" som dere ser er Washington Monument, og foran er The reflecting pool. (eller hva det nå heter, husker ikke helt ordrett...:P)


Her er litt av 2. verdenskrig memorial. Hver av de små "klossene" som har en krans på seg representerer en stat hver. Så det dere ser her er bare halvparten av memorialen, men den andre siden er nesten helt lik, så jeg poster ikke noe bilde av det. Bare tenk dere en speilvendt side av det dere ser her.


Her er et bilde av Washington monumentet på nært hold. Det er tatt på en av benkene som er plassert rundt hele monumentet. Benkene var lagd sånn at man kunne legge seg bakover og se oppover på monumentet. Og det er det jeg gjør her:)

Det var vel minst et bilde fra alle de viktige stedene vi så:) Håper dere liker dem, for det tok en stund å gjøre dem i stand:P Men det kommer jo flere bilder fra ferien etter hvert;)
Snakkes;)

Myrtle Beach - rød sa du? Neida. ...Eller kanskje...

Her kommer innlegget jeg egentlig skulle postet i Myrtle Beach, men som jeg ikke rakk. Jeg hadde skrevet det for hånd først, men rakk ikke skrive det inn på dataen.

Tid da jeg skriver dette innlegget
Dato: 31.juli
Norge: 17.15
Myrtle Beach: 11.15am

Nå har vi vært i Myrtle Beach, South Carolina i litt over tre dager. Jeg har ikke skrevet noe innlegg før nå, for jeg har egentlig unngått å blogge med vilje. For første gang i ferien har vi vært på et sted ganske lenge som minner om en vanlig sydentur, siden vi er ved stranda, og det var gått å ikke være på dataen i det hele tatt. 

Den første hele dagen vi var her, gikk vi så klart ned på stranda og solte oss og badet. Jeg ble ganske optimistisk etter vi hadde vært der da jeg så at jeg hadde fått bikiniskille. Men gjett hva  jeg oppdaget etter at det hadde gått en stund. For det var nemlig ikke så positivt at jeg hadde fått skille. Jeg hadde nemlig fått skille fordi jeg var utrolig solbrent. Jeg er jo nesten like solbrent nå som jeg var da jeg fikk det for tre dager siden! Og det var ikke bare jeg. Hele familien ble jo røde som hummere en eller annen plass på kroppen!
Så da sier jo det seg selv at vi ikke var på stranda og solte oss dagen etter. Jeg følte meg ganske dum som gikk med kort olabukse og t-skjorte med lange ermer. Men det var bedre enn at det hadde svidd utrolig mye. 
Den tredje dagen (det vil si i går) gikk vi på stranda igjen, men jeg skjønte nesten ikke vitsen. I hvert fall ikke visten med at jeg var der. Jeg satt jo med shortsdressen jeg kjøpte meg på ferien, et håndkle over lårene og et annet håndkle over føttene! Snakk om å være tildekka på stranda:P Til slutt svei det for mye og ble for varmt, så jeg fikk overtalt de andre til å gå opp igjen til hotellet og ta lunsj. Så mye soling ble det ikke på ferien nei:P
Her er hotellet vi bodde på. Det var ikke så fint som det så ut som...:P

Have a good one!
  - Emtwilighter

An american home del 2

Her kommer endelig An american home del 2 innlegget. Beklager for at det tok så lang tid!:) De neste innleggene (som har Tid da jeg skriver dette innlegget, osv.) jeg kommer til å poste har jeg skrevet på den tiden jeg var i USA.

Tid da jeg skriver dette innlegget:
Dato: 27.juli
Norge: 21.46
Mellom Raleigh og neste by: 03.46pm

Jo, det som rystet meg aller mest og som jeg nok aldri kommer til å glemme var å høre historien om 11. september 2001. For K er pilot og han kjørte et fly som landet i New York rett etter det første flyet kræsjet der. Jeg hadde egentilg tenkt å fortelle dere hele historien, men jeg nå føler jeg liksom ikke det blir riktig. Jeg skal fortelle den hvis noen spør meg, men da må det bli face to face og ikke noe du leser. Det er jo tross alt en privat historie, og jeg har ikke lyst til å fortelle den her på bloggen lenger. Så beklager. 

Men jeg kan fortelle litt om hva vi gjorde når vi var i Raleigh på besøk hos D, K og Ky (hehe, det høres sikkert litt dumt ut, men jeg velger å bruke kallenavn på dem. Så det er den amerikanske moren D, norske faren K og sønnen dems Ky). Den første dagen vi var der ble vi tatt i mot, og det er som på film. VI gikk aldri inn hovedinngangen faktisk, bare gjennom garasjen og døra der:P Vi fikk servert middag og alt var litt overveldende med en gang. Jeg og lillebroren min fikk låne Ky sitt rom (som forresten var helt invandert av New York Yankiees). 
Neste dag tok de med oss på et kjøpesenter og jeg kjøpte meg et par ting på H&M. Haha, her drar vi helt til USA for å shoppe på H&M vettu;P Etter det spiste vi på Cheesecake Factory. De hadde alt mulig av mat (selv om det høres ut som det er mest ost der:P) og jeg tuller ikke når jeg sier at menyen måtte ha minst 20 sider... Det var helt umulig å velge hva jeg skulle ha! 
Deretter tok de oss med på bowling!:D Det var utrolig gøy! Det er kjempelenge siden sist jeg bowlet, og jeg vant over jentene!!!:D Haha, det var så gøy:D Jeg tror ikke jeg har sett noen får så mange 0 som D da, men allikevel fikk hun en strike. 

Ellers gjorde vi ikke så mye interessant, bortsett fra å prøve å snakke amerikansk så D og Ky fortso oss:) Det var en veldig fin opplevelse i hvert fall, å få bo i et ekte amerikansk hjem i noen dager. 

Have a good one!
  - EmtwilighterSkoinnkjøp fra ferien

Jeg hadde tenkt å poste noen innlegg i dag som jeg skulle hatt postet mens vi var på ferie. Men jeg fikk visst mye mindre tid pga. turen til tannlegen enn jeg trodde... Men i morgen LOVER jeg at det skal komme! I mens kan dere få se alle skoinnkjøpene jeg gjorde:D Jeg kjøpte hele 6 par og angrer ikke på noen av dem:)


Høyhølte sandaler fra Rack Room Shoes. 


Sandaler, også fra Rack Room Shoes. De ser egentlig mye finere ut på enn jeg synes de gjorde på dette bildet;)


Flip flops fra en butikk ved stranda på Myrtle Beach. Disse kjøpte jeg egentlig bare fordi sanda var så utrolig varm på stranda og jeg hadde ingen andre sko jeg kunne bruke, men jeg tok dem med til Norge allikevel. Jeg kan jo få bruk for dem en dag:D


Converse som går helt opp til kneet (husker ikke hva butikken heter, skal finne det ut i morgen). Dette hadde jeg planlagt å kjøpe nesten helt fra jeg fikk vite om dem. Men det tok meg to og en halv uke å finne dem:P De var ikke mange steder... Selv ikke på en Converse butikk. Men jeg tror det er fordi det er litt feil sesong.


Nike sko fra Nike. Disse skal jeg bruke som dansesko. Vi var tilfeldigvis inne på en Nike Factory Store, og da jeg så dem syntes jeg de var perfekt for dansinga. De er passe høye og har tykke såler, sånn som den forrige danselæreren vår har sagt de helst skal være:D Dessuten var de UTROLIG billige til å være Nike sko! De var satt ned fra 68 til 24 dollar!!!

Converse sko fra Rack Room Shoes. 

Q - Så, hva synes dere?:)

Skulle bare si i fra...

At jeg er hjemme igjen fra USA til kalde Norge:( ÅÅÅÅÅÅÅ, jeg savner USA! Jeg savner varmen! Jeg savner New York! Jeg savner alt! Egentlig kan jeg ikke si at jeg synes det er godt å være hjemme, for det føles ikke sånn. Men jeg gleder meg til å se alle igjen da!:D Jeg har ikke blogget noe de siste dagene, men innlegg fra den tiden og forklaring, bilder, litt innkjøp og sånn kommer senere denne uka;) Jeg må dele det opp litt, og nå må jeg fokusere på å bli norsk igjen. Hehe, det er vel for det meste tiden på døgnet som gjelder mest. I morgen skal jeg til tannlegen 9.45 ( :(:(:(:(:( ) Noe som vil si ca. 3.45 etter min innstilling. Og jeg kommer til å legge meg sånn cirka 4/5... (det vil si 21/22 i Norge). Det tar nok litt tid å komme tilbake igjen, men det går nok bra:D

Her er tre bilder jeg hadde tenkt til å poste i New York, som jeg også har prøvd å poste på nytt før, men ikke klart, så da gjør jeg det nå:)


Her er jordbær/banan smoothien jeg fikk i New York!:D Den er som sagt KJEMPE god og den anbefales!


På sightseeingen kjørte vi forbi Magnolia Bakery, som noen av dere sikkert har hørt om/sett fra Sex and the city.


Ja, så sant, så sant.... Sukk...
emtwilighter

emtwilighter

17, Nedre Eiker

Hei, velkommen til min blogg! Jeg er ei jente som liker å danse, å fotografere og elsker musikk:D Jeg blogger om interessene mine og alt annet som faller meg inn:D

Kategorier

Arkiv

hits