juli 2010 (Emtwilighter)

juli 2010

Feel the rain on your skin...

Dato: 27.juli
Norge: 04.08
Myrtle Beach: 10.08pm (22.08)

Ja, det har faktisk regnet veldig mye i dag! Men det er ikke derfor jeg har den overskriften da. Det er på grunn av en sang jeg liker veeeeeldig godt for tiden. Og det er Natasha Bedingfield - Unwritten. Den ble gitt ut i 2005, men jeg har ikke hørt den før nylig (på en film eller tv-serie, husker ikke) og den går på radioen her i USA veldig ofte. 
Grunnen til at jeg nevner dette er fordi, SORRY, BEKLAGER, PARDON, men jeg får ikke gjort ferdig innlegget i dag:(((( Men jeg LOVER at jeg skal gjøre det ferdig i morgen!

Jo, grunnen til at jeg skriver om Unwritten er for at jeg kan poste noen sanger i tilegg til å si i fra at jeg ikke får gjort det ferdig...
  Er det forresten noen som vet hvilken film/tv-serie denne sangen har vært i???
Natasha Bedingfield - Unwritten

Adam Lambert - Whataya want from me
Okei, jeg har aldri hørt på Adam Lambert før, (har aldri likt ham, aner ikke hvorfor:P) men dette er den første sangen av ham jeg har hørt og akkurat denne var i hvert fall veldig bra synes jeg.
Emily Osment - What about me
Jeg eeeeelsssskkkkeerrr denne sangen nesten mer enn den øverste! Jeg har hørt på den, tja, nesten hundre ganger mens vi har kjørt bil i ferien! (Ja, det med hundre ganger var sarkastisk) 
Q - Hvilken av sangene likte du best?

Må bare si i fra...

At jeg ikke får tid til å skrive del 2 av innlegget nå... Skal gjøre det senere i dag, men med mindre dere er veldig sent oppe ser dere det vel ikke før i morgen...:P

A typical american home

Tid da jeg skriver dette innlegget:
Dato: 26.juli
Norge: 04.47 
Raleigh: 10.47pm (22.47)

Nå har jeg hørt nesten bare amerikansk så lenge at selv tankene mine er amerikanske. "Oh, I didn´t get a chance to blog earlier, so I should do it now that I got the chance." Heh.. Ja. Akkurat sånn.:P

I går kveld og hele i dag har vi tilbragt hos en amerikansk familie. Vi drar i morgen, men jeg er utrolig glad for at vi har vært her og fått sett og opplevd hvordan amerikanere er. Jeg har alltid likt USA og sånn, og, jeg mener, ALLE bra tv-serier er jo herfra. Og via dem har jeg tenkt eller drømt hvordan det kan være. Men jeg hadde faktisk ALDRi trodd at det skulle være så likt som i tv-seriene! Jentene (eller i hvert fall hun ene jeg har møtt, forresten en voksen dame) har venninner som de snakker og snakker med, og de tekster veldig mye til hverandre. Og når de tar telefonen er det liksom HEY! og ikke hey, it´s blah blah blah. De sier liksom sweety og honey og alt det til hverandre (altså venninnene). Man er liksom ordentlig venninner og ordentlig engasjert og interessert i det den andre har å si. Og jeg sier ikke det at norske venninner ikke er sånn, men dere har sett amerikanske tv-serier og da har dere helt sikker sett amerikanske venninner. Hvem vil ikke ha det sånn? Jeg har hørt at mange sier at det bare er overfladisk, at de egentlig ikke mener det. Men uansett er det jo mye morsommere enn bare "ja, okei...". Hvis dere skjønner hva jeg mener;)

Husene er så store og flotte som vi ser (eller alle er jo ikke like store), og det er rett og slett det man forbinder med amerikansk. Når det først er sånn og sånn, så ER det virkelig sånn. Amerikanerne er like hyggelige (uansett om det er overfladisk eller ikke) og jeg ante ikke at det faktisk var så mye drama i et vanlig amerikansk liv! Det er jo ikke sikkert alle har det sånn, og det kan hende det bare er jeg som synes det er mye som har skjedd til å være helt vanlig, men... D (kaller henne bare det, føler ikke for å si navnet hennes) fortalte at hun hadde blitt robbet i New York når hun bodde der, og den store, mørke fyren som hadde tatt penger og smykker hun hadde på seg i en tunnel til t-banen, hadde etterpå sagt at hun skulle snu seg rundt (hun var 18 år gammel forresten) og gå tilbake den samme veien hun kom. Og hun sa at hun hadde vært helt sikker på at han skulle skyte henne. Men han gjorde det ikke. Og du får jo ikke gått til politiet i New York heller, for hva skal du si? Kan du beskrive personen? Ja, han var høy og mørk med brune øyne. Ja... Det er det jo ingen som er i en by med 8 millioner mennesker.... Og det er flere ting jeg kunne fortalt dere om, som at de trodde det skulle komme en tornado, at de reddet en misbrukt hund og så videre, men det som rystet meg aller mest, og som jeg aldri tror jeg kommer til å glemme er....

SORRY, jeg har ikke tid til å skrive noe mer akkurat nå... Det var visst så mye mer jeg ville si enn jeg trodde det skulle bli, og jeg kan ikke sitte oppe her lenger... Men jeg skal fortsette i morgen;) Og for lange innlegg (uten bilder:((() er jo også kjedelige... Men A typical american home del 2 kommer i morgen;) 

Have a good one!
  - Emtwilighter


EDIT: Når jeg sier i morgen så (pga. tidsforskjellen) kan det muligens hende dere ikke ser det før dagen etter det igjen... Skal prøve så det kommer mellom frokost og lunsj her, det vil si mellom 16 og 18/19 der;)

Også var det videre da...

Tid da jeg skriver dette innlegget:
Dato: 24.juli
Norge: 03.18
Knoxville: 09.18 pm (21.18)

I dag har vi kjørt og kjørt og kjørt. Så egentlig er det ikke så mye å blogge om:P Nå er vi i hvert fall i utkanten av Knoxville, på vei til Raleigh, der vi skal besøke en gammel venn av pappa. Dit kommer vi i morgen:) Og jeg bare sier i fra i tilfelle, men jeg tror ikke det blir så mye blogging på de to dagene vi skal være der. 

Selv om jeg egentlig elsker hele USA, og ferien er kjempemorsom, så må jeg si at jeg savner New York. Jeg rett og slett ELSKER den byen! Men dette har jeg jo snakket om før:P Jeg savner det i hvert fall. Og jeg savner alle vennene mine også, og selv om det er rart så gleder jeg meg litt til å begynne på skolen igjen. Ikke på grunn av leksene da. 

Men selv om dette ble verdens kjedeligste innlegg, så vet jeg ikke noe mer å blogge om... Og for at dere skal slippe at jeg babler i vei om ingenting, så gir jeg meg her. Etter en laaaang dag med kjøring tror jeg at jeg bare skal sette meg i senga og se på Hairspray som går nå:D Selv om det er reklame hvert femte minutt:P

Have a good one!
 - Emtwilighter

You aint nothing but a hounddog!

Tid da jeg skriver dette innlegget:
Dato: 23.juli
Norge: 5.49
Memphis: 10.49pm (22.49)

Jeg rakk visst ikke skrive noe etter frokost, men jeg skriver det nå;)
I går ankom vi Memphis og sjekket inn på Heartbreak hotel. Først etter at vi hadde spist lunsj her og fått hotellrom et par timer etter at vi kom fant vi ut at tidsforskjellen mellom Norge og USA hadde blitt større der vi var! Og det ble jo forandret i Nashville, så da gikk vi jo mange steder helt uvitende om at vi hadde en ekstra time på oss! Haha, da var det ikke så rart vi syntes det var rart at det var så få folk til frokost i Nashville og at de ikke ryddet bort frokosten selv om klokka var over ni (da den skulle slutte). Klokka var jo bare over åtte! Så uten å vite det hadde vi gått på frokost halv åtte om morgenen... Hehe. Jeg har visst ikke fortalt så mye om Nashville, men det eneste jeg kan bemerke er vel at det var veldig mange karaokebarer der! I hvert fall annenhver bar hadde karaoke. På en av dem kunne vi høre sangen helt ut på gata, og hun som sang var faktisk utrolig flink. Når man ser bort i fra det grønne håret og det faktum at hun hadde lite klær på seg...

Jo, men vi kom til Memphis i går, spiste lunsj og sjekket ut souvernirbutikker før vi dro inn til Memphis sentrum og spiste middag på Hard Rock Café. Annet enn det var det vel hovedsaklig avslapning og bading i bassenget som er formet som et hjerte med en sikksakk strek i midten. Heartbreak, skjønte du den? Hehe...

I dag har vi vært på Graceland, Sun Studios, spist lunsj på Hard Rock Café (av mangel på noen bedre steder), sett på bilene til Elvis på et musem og sett inni flyene han hadde (Lisa Marie og jetflyet hans). Vi har sett en Elvis look-a-like og handlet souvernirer. Og hørt VELDIG mye Elvis musikk! Noe av det aller morsomste var vel at vi var V.I.Per og kunne gå forbi køer og se ting på Graceland som alle ikke V.I.Per ikke kunne se:D En ting er sikkert det har vært mye Elvis her i hvert fall! (Haha, rart ikke sant?) Vi er jo tross alt på Elvis´ hjemsted.
Jeg har vel ikke så mye mer å skrive om:P

Forresten, det er flere kanaler her som sender Elvis 24 timer i døgnet!:P 
Og vi fikk også gaveposer da vi kom på hotellet som bl.a. inneholdt dette:

V.I.P armbånd, film om Graceland, cd og Elvis melkesjokolade. Vi fikk det i for bindelse med at vi hadde bestilit en 75års spesial. Altså det vil si, det var en spesial siden Elvis hadde blitt 75 år i år. 

Blogger så snart jeg kan;) 
Have a good one!
  - Emtwilighter

Hvor blir det av kommentarene???

Jeg skal skrive mer om hvor jeg er nå og andre ting etterpå, men nå skal jeg straks til frokosten. Men jeg måtte skrive og spørre: HVOR BLIR DET AV ALLE KOMMENTARENE??? Det er jo 2 uker siden sist jeg fikk en jo!!! Jeg må innrømme at det ikke frister så veldig å fortsette å prøve å blogge fra USA når ingen kommenterer! Så VÆR SÅ SNILL, hvis dere leser bloggen, KOMMENTER! Dere kan jo starte her ved å svare på dette spørsmålet: Synes dere det er lettere å kommentere hvis jeg stiller et spørsmål på slutten av innlegget eller bare at dere kommenterer ting som står i innlegget som om kineseren som tok ut gebisset?


Kjøring, kjøring, kjøring...

Tid da jeg skriver dette innlegget:
Dato: 22.juli
Norge: 16.06
Nashville: 09.06am (09.06)

Sorry for at jeg ikke har blogget, men i forigårs var det så lite som skjedde at, i stedet for at dere måtte lese masse babling, valgte jeg å ikke skrive noe i det hele tatt. Og i går hadde jeg ikke tid. Dette blir jo ikke lange innlegget (i forhold til det forrige innlegget! Oi, det må jo være det lengste innlegget jeg noen gang har skrevet!) nå, men jeg tenkte jeg skulle skrive nå, så dere vet at jeg lever og ikke ligger klemt under en bil;P

I forigårs kjørte vi for det meste bil. Vi overnattet på et hotell i Bristol, Virginia. Der var det forresten en kino som fortsatt viser Eclipse! Hehe, skulle gjerne gått på den, men det hadde vi ikke tid til. Mens vi var der var vi også på Wal Mart og jeg kjøpte meg et par ting. Jeg har ikke tid til å vise det nå, for vi må snart kjøre videre.
I går kjørte vi også. Og nå er vi i Nashville. På kvelden var vi på Hooters og Hard Rock Café, og kom hjem ganske sent. Ingen av oss fikk særlig søvn i natt da, for aircondition bråkte veldig!:( 

Nå er det tre timer til med kjøring, så er vi i Memphis der vi skal overnatte to netter på Heartbreak hotell. Og vi skal også (selvfølgelig) på Graceland:) Nå må jeg stikke;)

Have a good one!
  - Emtwilighter

Bye bye New York - The best city in the world!

Tid da jeg skriver dette innlegget:
Dato: 19.juil (oi, allerede?!?!)
Norge: 04.38
Strasburg, Virginia: 10.38pm (22.38)

Da har vi forlatt New York:( Ååå, jeg ville være der lenger! Jeg har rett og slett valgt meg en ny favorittby i hele verden! Okei, der jeg bor er kanskje en millimeter lenger opp på lista, men av alle andre byer: DEFINITIVT NEW YORK! Jeg bare elsker hvordan du kan gå rundt i gatene og føle deg trygg, selv om det er en kjempe stor by, fullt av folk. Men det er vel kanskje det at byen rett og slett består av alle mulige forskjellige folk, hvor nesten mesteparten faktisk er turister. Og hvilken turist drømmer vel om å bli robbet av en annen turist? En annen positiv ting er at man kan gå i nesten hva som helst av klær uten å skille seg ut. Noen hadde helt sikkert blitt lagt merke til... som den damen som sto midt i Times Square og sang... med BARE truse, parykk (er egentlig usikker på om det var parykk, det var veldig rødt i hvert fall), hatt og gitar... Og det var det eneste altså... 

Uansett... I går var det da vår andre og siste dag i New York. Etter frokosten satt vi oss på sightseeing bussen (som var hop-on, hop-off) og kjørte ned til enden av Manhattan. Vi hadde jo da tenkt å kjøre ferje for å se frihetsgudinnen. Men selv om vi var ganske tidlig ute var køen som møtte oss... vel man kan jo si at køen var like lang som Empire State Building er høy... Hehe. Å stå ute i halvannen time (eller mer) i den hetebølgen som var i New York var ikke akkurat det som fristet mest. Heldigvis for oss fant vi ut at vi skulle spørre i billettluken om det var en ferje som bare gikk rundt for å se litt av New York og frihetsgudinnen. Og det var det! Vi kom på en ferje hvor det var plass til 200 personer og til sammen var vi mindre enn 50... Så vi var utrolig heldige. Tror du det ikke føltes bra og gå forbi den lange køa og rett på en ferje? Så da fikk vi sett frihetsgudinnen også:D Senere dro vi opp til Central Park og var der en stund. Desverre fikk vi ikke sett så mye til Empire State Building. Bortsett fra da vi gikk hjem om kvelden, gjennom Madison Square Park, og plutselig oppdaget at E.S.B var MYE nærmere enn vi hadde trodd. Vi trodde jo at vi måtte ha tatt bussen en stund før vi kom til den, men neida, fra det stedet vi da sto, stakk det plutselig opp en kjent bygning som lyste opp, og det så ut som den var rett nedi gata... Jada... Det var litt dumt at vi ikke fikk sett utsikten fra toppen av E.S.B., men noe må vi da spare til neste gang?;) Ikke fikk vi dratt på Macy´s heller forresten. Vi fant ut at det sikkert er mange andre steder hvor butikkene er billigere og lettere og handle i;) 

Å! Forresten, det må jeg fortelle dere! Vi spiste lunsj på Mc Donald´s i går... Og pappa hadde akkurat kommet tilbake fra doen, og da fortalte han oss at da han skulle vaske henda sine, så... Hmm, jo det kom en litt gammel kineser inn og så plutselig tok han ut et gebiss fra munnen og begynte å skylle det i vasken! Haha, han hadde tydeligvis fått noe mellom tenna!:D Det er ikke akkurat noe man ser hver dag. 
Og en annen, litt morsom ting... Vi spiste på en italiensk restaurant i går. Og der bestilte pappa en Margarita pizza som broren min og jeg skulle dele... Og noen minutter senere kom kelneren tilbake med en Margretia drikk! Haha, snakk om italiensk restaurant når de ikke vet hva en Margarita pizza er! Men når vi først fikk det, var det kjempegodt da1;D

I dag dro vi da videre med bilen (som er kjempekul!), mot Memphis. Nå sitter vi på et hotell langs veien i Strasburg i Virginia. Og i morgen skal vi kjøre enda mer bil. Jeg legger med noen få bilder, men ikke alle. Så det blir nok, som jeg har sagt før, en oppsamling av bilder til slutt, når jeg har bedre tid;) Sorry folkens, men bildene brukte utrolig lang tid på å laste opp, så det blir nok ikke noen bilder allikevel. Det hadde gått tre minutter, og et av dem hadde ikke lastet opp enda engang...Kanskje senere;)

Mens jeg er her må jeg anbefale et par ting for dere. 
Den første er at (jeg vet ikke om Norge akkurat nå) her i USA har det kommet en ny linje på Mc Donald´s som kalles McCafé. Der har de jo da kaffe o.l., men også smoothies. Og den med jordbær og banan er kjempegod! Så hvis det kommer til Norge (evt. har kommet), så bør dere prøve den;)
Og det er også en bokserie jeg vil anbefale. Jeg har lest den første boka mens jeg har vært i USA, og jeg driver på den andre nå... Det er I heart-serien av Lindsey Kelk. Første boka heter Jeg elsker New York (tusen takk Emelin og Malin, den var utrolig bra!:D) og andre boka heter Jeg elsker Hollywood. De andre har ikke kommet på norsk enda;) Hvis du vil lese mer om serien gå inn på http://www.ihearthollywood.co.uk ;) Blogges snart;)

Have a good one!
 - Emtwilighter


NEW YORK

Empire state of mind - Jay-Z & Alicia Keys
Tid da jeg skriver dette innlegget:
Dato: 17.juli
Norge: 04.16
New York: 10.16pm
OMG!!!!! New York er bare helt uuuuuutttrrrroooolllliiiggg!!!! Nå kunne jeg helt klart kjøpt hundre I <3 New York t-skjorter, og det hadde stemt like mye HVER ENESTE gang! Første dagen vi var her i NY, det vil si i går, var vi på en sightseeing buss om kvelden og utsikten vi fikk da vi kjørte over Brooklyn Bridge var.... nei, jeg er helt målløs. Det går seriøst ikke an å beskrive det. Om du så hadde sett det på film så hadde det ikke vært i nærheten av virkeligheten engang. Utrolig, spektakulært, vanvittig, fantastisk, nydelig... og så mange andre ord jeg kan bruk. Og guiden sa det jo: han hadde kjørt der mange ganger og det var et like utrolig syn hver gang. Jeg har jo vært i mange byer, men en av de største er Amsterdam, og jeg kan si 110% sikkert at alle hadde syntes at New York er tusen ganger bedre enn Amsterdam. Selv om det er utrolig mange mennesker her, så føler man seg allikevel trygg. Til og med på undergrunnen føler man seg overraskende trygg, og jeg har egentlig aldri likt undergrunner. Og det er veldig rent her, faktisk. New York er en veldig blandet by. Det finnes ikke overtall av noe folkeslag.
Så langt har jeg sett Times Square, både på kvelden og dagen. Jeg har sett Empire State Building, World Trade Center (så langt de har kommet på det til nå), frihetsgudinnen på avstand, jeg har vært i Brooklyn, Chinatown, kjørt gjennom Little Italy, og jeg har vært både Uptown og Downtown. Og det er rett og slett ikke nok. Jeg får ikke nok. Vi får ikke sett alt på de tre dagene vi skal være her. Det positive ved det er at vi har en unnskyldning til å dra hit igjen:D Jeg har fått shoppet litt, og jeg er veeeeldig fornøyd med et av kjøpene. Jeg kommer til å vise dere det etter hvert;)
I dag har vi egentlig bare gått rundt, sett og shoppet litt. Vi var på en gigantisk ToysRus, med et pariserhjul, en diger dinosaur (som beveget seg), spiderman, ironman og en diger sjiraff som skremte livet av meg da han plutselig dukket opp ved siden av meg:P Vi har vært på Nordstrom Rack og Hard Rock Cafe. Og flere steder. Det er veldig varmt her i hvert fall, det er bombe sikkert. I morgen skal vi se på frihetsgudinnen, dra på Macy´s og mer har vi vel egentlig ikke planlagt. Men mange timer uten å gjøre noe blir det nok ikke:P Blogger mer når jeg får tid;)
Have a good one!
- Emtwilighter
New York - Paloma Faith

Kjøp i Boston

Tid da jeg skriver dette innlegget:
Dato: 16.juli
Norge: 23.00
New York: 5.00pm  (17.00)

Nå er jeg i New York! Det er veeeeldig mange høye bygninger her, akkurat som de fleste sikkert tror. Jeg har ikke fått sett så mye av det enda, i og med at vi kom fram for ca. tre kvarter siden, men jeg har allerede rukket å se en del gule drosjer. Og det er veldig varmt her også. Varmere enn det var i Boston. Hvis jeg husker riktig er det 37 grader. Når det gjelder det forrige innlegget, så (som dere ser) ble bokstavene mye større... Hvordan spør du? Aner ikke... Dere ser i hvert fall det som står der. Hotellrommet her i New York er mye mindre enn det i Boston. Det er jo knappe tjue centimeter fra den ene senga til veggen med det ene vinduet. Men en 32 tommers tv-skjerm er det her:P Og badet er jo mye større enn på det forrige hotellet:P

Jeg pratet på at vi skulle se om vi rakk å dra på et kjøpesenter i går. Og det rakk vi. Kjøpesenteret var jo oppe helt til 11.00pm! Jeg kjøpte noen ting, alle fra Barnes & Noble, for vi rakk ikke innom noen andre butikker før vi hadde svimt av av sult. (Haha, av av. Jada...) Jo, det jeg skulle si var at jeg tenkte jeg skulle vise dere dem. Forresten, Barnes & Noble butikken var den største bokbutikken jeg noen gang har sett! Når vi først kom inn trodde vi ikke at den var så stor... Men så kom vi lenger inn og den var dobbel så stor.... Og så kom vi enda lenger inn og den var TRIPPEL så stor som vi først hadde trodd. For å hjelpe dere litt med å forstå hvor stor den var, så kan jeg jo si at den hadde eget toalett.... and wait for it... EGEN Starbucks!!! Det tok utrolig lang tid å finne ungdomsavdelingen, men jeg fant den da til slutt:P Og da kjøpte jeg meg dette:


Et blad med nyheter om Twilight stjernene. Inneholder 7 store plakater!:D


Twilight - The Graphic Novel med utrolige tegninger!


Linger, bok nummer to av Shiver. Shiver har jeg fortalt dere om før, i innlegget Bokanbefalinger. Denne boken hadde det nok tatt en stund før den hadde kommet til Norge:D


Og en dagbok. Eller journal som det står;D

Det er det jeg har rukket å kjøpe meg så langt:P Det blir nok mer:D Når det gjelder bilder fra Boston, så har jeg tatt ganske mange, og jeg hadde tenkt til å legge ut noen av dem nå, men jeg fant ut når jeg skulle laste opp de fire bildene at det kommer til å ta veldig lang tid... Og det har jeg ikke tid til akkurat nå. I beste fall kommer de i løpet av uken, og i verste fall får jeg ikke postet dem før etter ferien. Hvis jeg ikke får gjort det før etter sommerferien, så blir det i hvert fall på et innlegg med en oppsamling av bilder fra flere steder:D Jeg bruker jo to forskjellige kameraer også vettu, så da blir det litt vanskelig å gjøre dette på kort tid. Blogger igjen når jeg får tid;)

Have a good one!
- Emtwilighter

Min første dag i USA

Tid da jeg skriver dette innlegget:
Dato: 15.juli 
Norge: 0.40
Boston: 6.40pm (18.40)

Hei alle sammen i kalde Norge! Jeg vet ikke hvordan været er der nå, men jeg har hørt tidligere i dag (altså den 15.juli) at det har regnet mye, i hvert fall der jeg bor:D Mohaha, her er det utrolig varmt! Hehe. Beklager, men jeg har ikke fått blogget noe før nå på grunn av at jeg har ikke har internett-tilgang akkurat her, men det er gratis nett på flere av hotellene vi skal på senere, så da blir det mer blogging der. Men jeg har skrevet innlegg som skal postes da, så selv om f.eks. dette innlegget kanskje kommer en dag eller noe senere, så må dere vite at jeg har skrevet det før;)
Nå er min første dag i USA snart over. Vi tok fly med Icelandair og mellomlandet i Reykjavik. Flyene var veldig fine, så det gjorde egentlig ikke så mye at det tok 9-10 timer. Vi hadde god beinplass og hver vår skjerm der man kunne velge hvilken film eller musikk man ville:D Jeg så på Bridewars og Marley & Me. Begge var veldig bra, men den sist nevnte var veldig trist. Den var så trist at jeg begynte å gråte, og det er jo passe flaut og sitte på et fly fullt av folk mens man gråter og ler på samme tid. Jeg gråt fordi det var så trist og jeg lo fordi jeg gråt. Men det var verdt det:D Vi kom fram på Boston flyplass kl. 7.00pm (lokal tid). Vi leide en bil (som forresten er skikkelig kul og jeg kommer til å poste et bilde av den senere) og kjørte til hotellet. Da var klokken blitt 08.30. Vi spiste og innen vi var ferdig var klokka fem om natta i Norge, så vi falt rett og slett i sovn nesten med en gang vi kom inn på hotellrommet:)

Dagen i dag har vært... innholdsrik:) En ting er sikkert og det er at jeg synes Boston er en mye finere by i dagslys enn om kvelden. Det er utrolig mange forskjellige folk her (det er det jo i hele Amerika:P). Man ser alt fra folk som jogger til (mange) buissnesmenn med dress, slips og mobiltelefoner til helt vanlige folk til (så klart) turister. I dag har vi tatt tourguiding med buss gjennom store deler av det viktigste i Boston. SIden vi bare har en hel dag her, måtte vi jo få med oss så mye som mulig på raskest mulig måte. Vi var også med på en del av Freedom Trail, som ei dame som hadde kledd seg ut som om hun var fra 1800-tallet som ledet. Det må ha vært utrloig varmt i den lange kjolen, men jeg må si at jeg synes kjolen egentlig var veldig fin:) Jeg har spist Ben&Jerry´s is, og jeg har sett så mye som tre hvite limousiner. Jeg har tatt en del bilder, men jeg får nok ikke lagt dem ut i dette innlegget. Ikke så lenge jeg ikke har internett-tilgang i det hele tatt faktisk. Så det blir nok mest samlet opp med bilder fra forskjellige steder til slutt;) 

Jeg har ikke vært på en eneste butikk enda, men vi er ikke ferdig med dagen enda:D Vi skal spise middag og kanskje dra på et kjøpesenter. Så vi får se om det blir noe shopping da:D Blogger mer så fort jeg kan:D

Have a good one!
Emtwilighter;)

Goodbye Norway - Hello to the United States of America!

Da sier jeg ha det til Norge! Om en time sitter jeg i bilen for å dra til flyplassen, og kl. 15.00 bærer det av sted. Utrolig nok har jeg klart å pakke alt UTEN at kofferten er fulllt:D Selv om det ikke akkurat er plass til veldig mye ekstra ting oppi der nå... Heldigvis er det på det flyet vi skal fly med lov å ha TO kofferter per pers! Kofferten min veier nå 9,11kg og det er lov til å ha med 46kg per pers!:O Ehh, jeg tror jeg har litt å gå på da, eller? Jeg vet jeg har sagt det før, og det kan hende dere begynner å bli lei av det, men det blir så uuutttrrrooollliiiggg kult! Jeg skal ta hundrevis av bilder, og kjøpe masse ting og jeg skal prøve å ta inn alt inn i hukommelsen min på en måte som gjør at det blir der. Det sier forresten noe om at jeg har tenkt å kjøpe en del ting, når kofferten ikke er helt full. For den samme kofferten brukte jeg når jeg var på besøk hos en verdens beste jenter, Emelin, hvor jeg var var jeg fire netter, og da hadde jeg pakket kofferten helt full!:D Hehe, og nå skal jeg være borte i tre uker uten at kofferten min er full...Så ja... Men det er jeg 99,99999999 osv. prosent sikker på at det kommer til å gå helt fint! Nå må jeg stikke, så vi rekker å gjøre ferdig alt,å vi rekker flyet. Tenk dere det da, hvis vi ikke hadde rukket flyet, nå som jeg har gått og gledet meg helt siden august i fjor:P Hehe... Jeg skal i hvert fall rekke det flyet om jeg så måtte kjøre bilen vår selv og spurte alt jeg kunne bort til terminalen:D Jeg skal PRØVE å blogge hver dag, men jeg kan ikke love noe. Og husk at det er 6 timers tidsforskjell, så blogginnlegget kommer nok ikke på det mest idielle (har helt sikkert skrevet det ordet feil, men akkurat nå aner jeg ikke hvordan det skrives:P) tidspunktet;) Så følg med når dere har tid til det;)


Gjett om jeg gleder meg til å se denne byen da!

Siste dag i Norge

I dag er det den siste dagen min i Norge på tre uker:D Det kommer til å bli deilig, men så utrolig VARMT også! Jeg skal ikke si at det gjør jo ingenting for vi bor jo i Norge og der er det jo ikke akkurat varmt, men jeg har på følelsen at det blir FOR varmt der:P Det blir verdt det da. Tenk det, om 24 timer sitter jeg på flyet (fortsatt). Jeg er ikke helt ferdig med å pakke, men jeg har gjort i stand musikken på ipoden min. Nå venter 607 sanger på meg:D Jeg har igjen en del å pakke (ikke det at jeg skal pakke så mye, siden jeg må ha plass til å KJØPE mye), men jeg skal allikevel se Slumdog Millionaire nå:D Jeg har ikke sett den enda, og har akkurat kjøpt den på Bluray (vi har Playstation 3), så da skal jeg se på den før jeg blir borte i tre uker:D GLEEEEDDDDEEERRRR MEEEEEGGGG!!!!:D:D:D Jeg håper jeg får blogget, vi får se;)Nest siste dag i Norge på en stund

Jeg har endret litt på headeren:) Det er ikke noe annet enn bildet, men jeg tok det i helga og ville heller ha det enn det forrige og da byttet jeg dem;P 

I dag er det den nest siste dagen min i Norge på tre uker:D På onsdag kl. 15.00 drar flyet mitt, vi mellomlander på Island etter ca. 2 timer og så drar vi videre med flyet i 8 timer før vi endelig er i Boston kl. 19.00 (07.00pm) der og da er klokka 01.00 her:P Der skal vi sove to netter og så dra videre:D Gleder meg så uuuuttttrrrrrooooollllliiiiiggggg!:D Selv om jeg aldri har likt sikkerhetskontroller og sånne ting, og det er jo ekstra strengt i USA, men det går vel bra:D Det er ennå ikke helt sikkert om jeg skal blogge fra USA eller ikke, men hvis jeg skal så kommer dere til å merke en endring på siden i morgen eller onsdag. Hvis jeg ikke skal blogge så hører dere nok ikke så mye fra meg før om tre uker;) Men dere kan jo allikevel gå innom bloggen, kanskje det dukker opp noe inni mellom;) 

Da må jeg nesten stikke, så jeg får lest ut boka mi før vi drar, for den får jeg ikke tatt med til USA;D
Og forresten, jeg har sett noen episoder av Pretty Little Liars, og den er KJEMPE bra!!! Anbefaler den STERKT! Den er veldig spennende, og definitivt en av mine favorittserier fra nå av:)
Slenger med et par bilder fra Pretty Little Liars og et A1 bilde jeg glemte å poste i går:)


Her er...tja, vi kan kalle det hovedbildet til serien.

Her er hovedpersonene: Emily, Aria, Spencer og Hanna.


Og her er A1<3

Vampires Suck

Selv om jeg liker Twilight veldig mye, må jeg innrømme at denne filmen så veldig morsom ut:) Haha, elsker det da han sier: "Why does everyone always think we´re the Black Eyed Peas?" Anbefaler å se traileren!:D

Pretty Little Liars

Det kommer (eller har kommet) en ny serie i USA som heter Pretty Little Liars. Den ser veldig bra ut, og jeg skal i hvert fall se den når den kommer:) Her er en trailer/preview av serien:)

Q - Hva tror du? Skal du se den hvis den kommer i Norge?


EDIT:
Det har visst kommet fem episoder i USA allerede:) Du kan se dem her: http://www.sidereel.com/Pretty_Little_Liars

Believe, Kissin U & Let´s just fall in love again

I helga er det spesielt tre sanger jeg hørt ganske mye på fordi jeg synes de er veldig bra, og siden jeg ikke har så mye annet å blogge om, legger jeg dem ut her:)
Orianthi - Believe
Miranda Cosgrove - Kissin U          Det er vel egentlig refrenget jeg liker best ved denne sangen:)
Jason Castro - Let´s just fall in love again        Jeg synes sangen er veldig bra, men det beste ved artisten er at han har så fin stemme:) Den er så god å høre på:) 

Q - Hva synes du? Hvem likte du best?

I´m in love and I hate it, hate it, hate it...

Det var så utrolig kult å se A1! Jeg ble nesten starstruck da jeg så at de kom opp på scena! Jeg ble veldig gira etterpå i hvert fall!:D Jeg fikk tatt noen bilder, men vi sto ganske langt unna så man ser egentlig ikke ansiktene deres:( Så jeg bestemte meg for å gå litt nærmere for å se om det ble bedre bilder da, og plutselig ble skjermen på kameraet hvitt, og det kom opp noen blåe bokstaver: Advarsel! Batteriet er tomt! Er det mulig!? Det falt meg ikke inn et eneste sekund før vi dro at batteriet kanskje ikke var fullt... Det er jo ikke så lenge siden jeg skiftet batteri. Så desverre kan jeg da ikke legge ut noen bilder her, fordi jeg har ingen å legge ut! Men jeg filmet masse, og på noen av dem er det faktisk ganske bra lyd, men jeg får nok ikke lagt dem ut her allikevel:P Så dere får bare tro meg når jeg sier: DET VAR SÅ UTROLIG GØY! Ben Adams sto bare TI METER unna meg!!!!:D:D:D De var skikkelig morsomme også!:D En gang virket ikke mikrofonen til Christian, så han måtte gå for å fikse den. I mens sa Ben at de kunne ta en norsk sang mens de ventet. Og Mark: "Oh, that´s really smart. The only two in the band who doesn´t speak norwegian, are gonna sing a norwegian song." Så begynte de å synge hode, skulder, kne og tå:) Eller det ble vel mer hude, skulder, kne og tå:P Og etter et par sanger sa Ben at han hadde lyst til å prøve noe. "We´ve learned a couple of norwegian words... (han sa nok noe mer i mellom her, husker ikke hva det var...) Bang! Vart du skremt no?" Hehe, det var så morsomt! Og han sa til Mark at han hadde "fin rumpe":P 
De sang et par tre sanger som er med i det nye albumet deres som kommer i oktober. Der i blant den nye singelen (som snart kommer ut) I´m in love and I hate it. Som forresten var veldig bra! Jeg skal DEFINITIVT kjøpe det albumet!:D:D:D De sang også noen gamle sanger, og sanger av andre artister som Take On Me og I Gotta A Feeling:D Det var utrolig morsomt å være der, og jeg kommer til å huske det leeenge!:D:D:D
Vi tar noen bilder og sanger av A1 med ordentlig kvalitet i stedet for det jeg har fra konserten:) Sangene er noen av dem de sang på konserten:)


Det er litt forskjellig fra den første gangen, og i dag:P Jeg synes egentlig det er bedre nå som Paul ikke er med, enn før:)

A1 - Caught in the middle
A1 i dag - Take You Home (du kan spole fram til 1:18;)
Jeg måtte ta med et intervju også:) Haha, hør på Bens latter på ca. 2:24!:D:D:D


EDIT: Jeg fikk brukt skjermfanger-verktøyet på macen så jeg har to bilder fra A1;) Jeg kunne sikkert tatt med flere, men det hadde blitt mye av det samme:P Det er fra når de sang I dont wanna lose you again:)

Du ser Ben helt framme i midten og Mark til høyre og Christian til venstre. Alle tre er i lys:)

På disse to bildene står jeg ganske midt på kanskje... På slutten av konserten var jeg lenger framme:)

Det var da fælt da...

Som jeg ikke får blogget! De to siste dagene har jeg hatt datafri, dagene før der måtte jeg prioritere noe annet, og nå skal jeg på hytta som ikke har internett! Og når jeg noen få ganger har hatt muligheten til å blogge, så hadde jeg ikke noe å blogge om! Hehe, jada.... Men, men, det er jo helt sikkert kjedelig for dere at hver gang jeg blogger så er det for å unnskylde at jeg IKKE blogger:P Så jeg skal prøve å ikke fortsette sånn;)

Men gjett hva jeg skal i morgen! JEG SKAL SE PÅ A1!!!!1:D:D:D Gleder meg KJEMPE MYE!!!! Jeg likte dem egentlig ikke så mye før, men etter comebacket liker jeg dem mye bedre! ÅÅÅÅÅ, jeg gleder meg!!! Og på onsdag drar jeg til USA!!!! GLEDER MEG ENDA MER!!!! Selv om det er hetebølger der nå.... Selvfølgelig akkurat i den delen av USA som vi skal....:) Jippi! Neida, selv om det blir godt å få det litt varmt, så tror jeg ikke akkurat at jeg kommer til å tåle hetebølger! Men det blir nok verdt det!......Håper jeg....:D

Skal se om jeg får tatt noen bilder i morgen:D
ÅÅÅÅ, digger dem!!! Og Ben Adams er jo skikkelig kjekk;)

EDIT: Å, det glemte jeg å si! Jeg kommer hjem igjen på søndag;) 

Endret designet

Som dere ser har jeg endret litt på designet. Den største endringen er jo headeren, men jeg har også gjort noen småendringer. Men de er ikke så farlig å få øye på:P Jeg hadde tenkt å gjøre noe med sidemenyen også, som å sette den i en egen boks eller noe, men jeg fant ikke ut hvordan man gjør det:P Finner jeg det ut, så endrer jeg det;) Det kan hende jeg kommer til å endre tilbake headeren, jeg vet ikk hvor fornøyd jeg ble... Men det kommer i hvert fall til å være der til neste uke;P

Her er den forrige:


Og her er den nye:


Håper dere liker det;)

Q - Hva synes du?

Fikser designet

Jeg driver å fikser på designet, så sorry hvis det er litt rotete her;P

I´m sorry

Beklager at jeg ikke har blogget, men jeg har kommet inn på en prøveuke som skribent på Twilightere.com og jeg må skynde meg å lese ferdig Bree Tanner før den blir borte... I morgen! Off, hvordan skal jeg rekke det??? Jeg har en del sider igjen:P Så jeg har priotert å gjøre det så bra som mulig på Twilightere.com så jeg kanskje kan bli skribent der på full tid:) Men ta det med ro, jeg skal forstatt blogge;) Det kommer bare til å ta noen dager før jeg kommer i gang igjen...Jeg skal forresten se Eclipse en gang til på tirsdag:D Gleder meg! Jeg kommer til å bli like spent som første gangen!;D

Slenger med en sang også:

B.o.B feat. Hayley Williams - Airplanes from Matt Britton on Vimeo.

Egentlig er det bare en del av sangen jeg liker:

Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars? I could really use a wish right now, wish right now, wish right now. 

Ukens musikk uke 26

Jeg har visst helt glemt denne ukens musikk:P Så derfor kommer den i dag i stedet for på onsdag som var. Jeg har akkurat lastet ned Miley Cyrus´nyeste album, Can´t be tamed, og det var overraskende bra:P Jeg trodde ikke det skulle være så bra, for singelen Can´t be tamed virket jo så annerledes fra det vi har hørt fra henne før. Men når man har hørt på sangene på albumet et par ganger er de faktisk veldig brae:) Derfor er det litt vanskelig å velge hvilken sang jeg skal ha nå, men jeg tar en av de jeg syns er finest i hvert fall:)

MILEY CYRUS - EVERY ROSE HAS ITS THORN
Teksten står på videoen:)

Forresten, når det gjelder det forrige innlegget, så kom jeg på at den sangen var på rulleteksten:) Men er det noen som  vet om den i en annen scene i Eclipse?

Ingen ideer

Jeg har rett og slett ingen anelse hva jeg skal blogge om akkurat nå... Det er ikke akkurat så mye som skjer i livet mitt nå som det er sommerferie, og jeg har jo bare for det meste slappet av og vært hjemme. Så om det blir en litt dårlig periode med blogging igjen, så håper jeg at jeg får gjort opp for det når vi drar til USA. For jeg håper virkelig jeg får blogget derfra. Mest for å ha bedre greie på i ettertid hva vi gjorde hver dag der. Sånn at jeg kan se tilbake på bloggen og huske hva vi gjorde og hvor vi reiste og når. Jeg gleder meg utrolig masse!!!! Det blir så gøy å se Central Park, Empire State Building, Frihetsgudinnen, Elvis sitt hus, Det hvite hus og masse mer:D Det er ingen tvil om at dette blir den beste ferien på veeeeeeldig lenge!!!! Selv om jeg gruer meg litt til den lange flyturen. Hva skal jeg gjøre på så mange timer? Men det blir verdt det:D 
emtwilighter

emtwilighter

17, Nedre Eiker

Hei, velkommen til min blogg! Jeg er ei jente som liker å danse, å fotografere og elsker musikk:D Jeg blogger om interessene mine og alt annet som faller meg inn:D

Kategorier

Arkiv

hits