juni 2010 (Emtwilighter)

juni 2010

Remember Me

Det er jo en stund siden den kom, men jeg har ikke sett filmen før nå. Den var utrolig bra! Men...som jeg gråt. Det var så uventa... Sykt trist. Jeg anbefaler å se den i hvert fall! Hvis du ikke har sett den, så kan du se den gratis her: http://xtshare.com/toshare.php?Id=29492. For å se den trykker du på I am human now let me watch this video. Så trykker du på Hide adds der videoen er, og så kan du se filmen;)Q - Har noen andre sett den?

To nye stillbilder fra Eclipse

Nå skal jeg dra ned i byen for å kjøpe malng, for jeg skal male senga på rommet mitt:) Jeg er litt lei av den blåfargen den har nå, og det passer ikke så godt til resten av rommet, så hvorfor ikke gi meg selv et prosjekt som jeg kan gjøre nå i sommerferien? Sommerferien er jo lang, og det er ikke akkurat hver dag man har noe å gjøre;P 
Men jeg tenkte jeg bare skulle si i fra at jeg blir borte en stund, så jeg kommer nok ikke til å blogge igjen med det første i dag, men jeg håper at jeg får blogget minst et innlegg til:)

I går kom jeg over to nye stillbilder fra Eclipse, og siden det bare er FIRE DAGER IGJEN (!!!!!!!:O:O:O:O:D:D:D:D), så tenkte jeg at jeg skulle poste dem:)


(det andre bildet ville visst ikke bli lastet opp, men jeg ser om jeg får fikstet det senere i dag:)) 

Beklager størrelsen på bildet, har ikke funnet ut hvordan man endrer størrelsen på dem med mac enda:P
Er det noen som har mac som kan hjelpe meg med det?

Bokanbefalinger

Jeg tenkte jeg skulle gi dere noen bokanbefalinger, i tilfelle det er noen som har lite lesestoff denne sommeren:) Akkurat nå driver jeg faktisk med to bøker samtidig.... Jeg driver jo å leser opp igjen hele Twilight sagaen (er på bok to i Breaking Dawn nå), samtidig som jeg leser The short second life of Bree Tanner gratis HER. (linking funker visst forsatt ikke, så her er adressa: www.breetanner.com) Man kan bare lese den der fram til 5.juli, men jeg tror jeg skal rekke det:)
Her kommer det i hvert fall noen bokanbefalinger:

House of night - serien av P.C. og Kristin Cast


Av denne serien har jeg bare lest de to første bøkene, men de var veldig bra, og jeg gleder meg til å lese resten. Foreløpig er det 7 bøker i denne serien, men bare to har kommet på norsk. Bøkene er skrevet av P.C. Cast og datteren hennes Kristin. Jeg synes bøkene er skrevet på en litt morsom måte. Teksten er skrevet som Zoey og hun har mange tanker og sånt som gjør at man lett skjønner at hun er en tenåring. Akkurat nå har jeg lånt bort den første boka, men bakpå tror jeg det står noe som dette:

Når Zoey Redbird (16) blir merket av Sporeren, skjønner hun at hennes gamle liv er over. Hun må forlate vennene og familien for å slutte seg til House Of Night, en skole hvor det eneste faget Zoey trenger å bekymre seg for er Vampyr 101. Ulempen er selvsagt at hvis hun stryker, så vil hun dø...


Blekkhjerte-trilogien av Cornelia Funke
  
Her har jeg lest alle bøkene, og de er også veldig bra. Det er en stund siden nå, så jeg husker ikke så veldig mye, men jeg husker at man blir fanget av dem. Hvert kapittel starter med et boksitat som passer til det, og nesten alle slutter med en illustrasjon, noe som jeg synes er litt spesielt (altså BRA spesielt). Det er også blitt laget en film av den første boka (Inkheart). Dette står på baksiden av den første boka:

"Maggie! Hør på meg!" Støvfinger så henne rett inn i øynene. Arrene hans minnet meg om bleke streker som noen hadde tegnet på kinnene hans, to lett krummede streker på venstre kinn og en tredje på høyre side. "Capricorn kommer til å drepe faren din hvis han ikke får boken," hvisket Støvfinger. "Han kommer til å drepe ham, skjønner du det?"  

Dette står litt lenger ned, og forklarer kanskje bra hva den handler om:

Meggie elsker bøker, men faren hennes vil aldri lese for henne. Hvorfor? Fordi figurene i bøkene blir virkelige når han leser høyt? En dag kommer en mystisk skurk ut av en bok og kidnapper faren. Med både fantasivenner og virkelige venner til hjelp drar Meggie for å redde ham. 

Egentlig synes jeg ikke denne siste biten passet så veldig, for ja, ting fra bøkene blir virkelige når han leser, men det med at en skurk kommer ut og kidnapper ham er ikke helt riktig... Det er litt mer komplisert enn det... Men for å finne ut av det, får du lese dem;)

Shiver - Maggie Stiefvater
Så langt har har det kommet bare en bok, men bok nummer to kommer senere i år. Jeg har bare lest den på norsk, for jeg tror ikke den er blitt oversatt, men den var jo bra på engelsk også da:) De fleste bøker er vel aller best på orginalspråket:) For de som liker Twilight vil nok denne boka være midt i blinken, men den er like bra for de som ikke liker Twilight også, tror nå jeg:) Men man kan vel si at det er et pluss for varulvfans...:P Boka er skrevet sånn at nesten annenhvert kapittel bytter mellom Grace og Sam, noe som gir et litt morsom tvist. Dette står på baksida:

The pack circled around me, tongues and teeth and growls.

When a local boy is killed by wolves, Grace´s small town becomes a place of fear and suspicion. But Grace can´t help being fascinated by the pack, and by one yellow-eyed wolf in particular. There´s something about him - something almost human. 
Then she meets a yellow-eyed boy whose familiarity takes her breath away...

Mira-serien av Josefine Ottesen
  
Jeg må innrømme at jeg ikke husker så veeeeldig mye fra denne serien, men jeg er sikker på at den er bra. Det er vel en grunn til at den står i "favoritthylla" mi:) Dette står på baksida:

Som datter av kongens biblotekar er Mira født inn i landet Dakjas overklasse. Farens familie tilhører den ringeaktede truwa-stammen, men moren slekt er mektig. I mange år har det vært fred. Men da den gamle kongen dør, vil sønnen ta et oppgjør med truwaene og gjenreise landets storhets tid. Rykter og baksnakking florerer, og gamle demoniske krefter som man trodde var glemt, får ny makt over menneskene. Mira har blandet blod og står midt i den voldsomme konflikten. Samtidig forstår hun at farmoren var en av De Fem Vise, de som kjenner den gamle viten som er skjult for de fleste.


Som dere ser er disse bøkene for det meste fantasi, men jeg kan si at alle har litt romantikk og vennskap blandet inn, som er det jeg liker best:P Jeg håper dette hjelper noen av dere, og at det var i hvert fall en bok som falt i smak:) Jeg har noen flere bøker også, hvis dere vil at jeg skal lage flere bokanbefalinger?

Q - Har du lest noen av disse?
Q - Er det noen av dem du fikk lyst til å lese?
 

Har jeg fortalt....?

At jeg har regulering? Nei, det tror jeg nok ikke.... Eller? Jeg husker ikke.... UANSETT, jeg skal i hvert fall til reguleringstannlegen i dag, og det kan ta litt tid, pluss at jeg etterpå kanskje skal på nattåpent, så det blir nok ikke så mye blogging i dag.... Jeg beklager virkelig at jeg har vært så dårlig i det siste! Spesielt når jeg har fått så mange fler kommentarer enn jeg fikk før. Det sier jeg TUSEN TAKK for i hvert fall, og fortsett med det;) Så skal jeg fortsette med å prøve å bli bedre;P 


Har jeg forresten sagt at det er en sjanse for at jeg får blogget fra USA? :D:D:D:D:D:D:D:D

(har desverre ikke noen bilder jeg kan ta fra Macen enda)

Ukens musikk uke 25

For å gjøre opp igjen litt for at jeg har vært så veldig dårlig på blogging i det siste, så er det en ekstra lang ukens musikk i dag, men flere sanger og der jeg skriver litt om noen av dem;)

Denne sangen hørte jeg faktisk for første gang på vglista i år, men jeg vet ikke hvor lenge det er siden den kom ut:P Jeg likte den i hvert fall veldig godt, og det er jo grunnen til at den er her;P
Tone Damli - I Love You

Denne sangen er av en artist jeg akkurat har oppdaget. Hun er en australsk artist/låtskriver og vokalist. Hun er kanskje mest kjent for å ha vært Michael Jackson´s hovedgitarist på konsertene, This Is It. Debutalbumet hennes, Believe, kom i slutten av 2009, men som sagt har ikke jeg hørt noen sanger av henne før nå. Dette er den aller første singelen hennes som kom 8# i Austraila og 17# i USA. Jeg synes i hvert fall den var ganske bra:)
Orianthi - According to you

Denne sangen er så utrolig fin! En av mine favoritter fra Glee i hvert fall:D Det er ikke ofte man hører Puck synge, men jeg synes han har en veldig fin stemme:D De som synger versene er: Puck (Mark Salling) og Finn (Cory Monteith):) (Puck er han som begynner hvis du lurte på det;)
Glee - Beth

Denne sangen er det heller ikke lenge siden jeg begynte å like:) Akkurat nå liker jeg egentlig nesten alle på albumet hennes, men jeg måtte velge en av sangene:)
Katy Perry - One of the boys
Det var vel alle sangen jeg kunne komme på.... Håper dere liker noen av dem i hvert fall, jeg prøvde å ha det litt variert, og det er det vel også:) 
Jeg ser forresten at det ikke er noen som har gitt ønsker til sanger jeg skal ha på ipoden heller, så hvis dere har noen ønsker, vær så snill, skriv dem HER:D( siden linknig tydeligvis ikke funker akkurat nå, så skriver jeg bare adressen her: http://emtwilighter.blogg.no/1276507057_nsker.html ) Kanskje det var noen av sangene på dette innlegget du likte ekstra godt?

Gjett hvor jeg blogger fra...
Hvis du gjettet MacBook Pro som vi kjøpte i dag... SÅ HAR DU HELT RETT!!!:D
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Jeg vet rett og slett ikke hva annet jeg skal si enn dette: :D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

SOMMERFERIE!!!

JA, DET ER SOMMERFERIE!!! Det blir så herlig!<3 Det eneste negative ved det er at det kan ta lang tid før jeg ser vennene mine.... Men vi møtes jo igjen uansett;D OG JEG SKAL TIL USA I TRE UKER!!!:D Jeg har kanskje nevnt det et par.... hundre ganger, men jeg blir aldri lei av å si det, for jeg gleder meg helt SINNSYKT!:D Jeg har veldig lyst til å blogg derfra, men det blir det er vel lite sannsynlig at jeg får lov av pappa:( Siden vi har så diger bærbare pc i tillegg, så har vi vel ikke plass til å ta den med heller. Æsj, hadde vi bare kjøpt en Mac.... Sukk. Jaja, jeg skal nå ta KJEMPE masse bilder, så kan dere heller få se dem etter at jeg har kommet tilbake;)

Men i kveld skal jeg på hytta igjen, så da blir det ikke noe blogging denne helga heller:( MEN, siden det er sommerferie, så skal jeg prøve å skjerpe meg, og blogge mye mer, for nå har jeg jo bedre tid:D

Her er noen bilder som kom opp da jeg søkte på USA på weheartit;D


Q - Har du lyst til at jeg skal blogge fra USA? (hvis det er mange nok som vil, så kanskje jeg får overtalt pappa, så STEM!)

I tilfelle du ikke har sommerfølelsen ennå...


Glee - Halo/ Walking on sunshine


Bilder fra weheartit

Ukens musikk uke 24

Nå tror jeg det er en stund siden jeg hadde ukens musikk.... Jeg vet ikke hvorfor, men det er vel sikkert fordi jeg har hatt bloggpauser eller har vært borte;P Her er i hvert fall ukens sang;)

Dette er en cover av Glee's Don't Stop Believing.


Det er fire veldig flinke gutter syns jeg:D   ..........HEI, VENT LITT!!! Ligner de ikke veldig på hverandre?!?! Kanskje de er firlinger?


HAHA, neida jeg vet at det er samme fyren som synger!;D Men skjønte dere det?;)
Sorry, hadde bare lyst til å tulle med dere litt;)
Her kommer den ekte ukens musikk:

GLEE (de som spiller Rachel og Shelby) - POKERFACE


Denne sangen har sikkert mange hørt før, så teksten er nok ikke så ukjent, derfor poster jeg det ikke her;)

Q - Hva synes du?
Q - Trodde du det var fire personer i den øverste videoen?


Vi snakkast på onsdag

Ja, da må jeg bruke de neste en og en halv timene jeg har igjen til å gjøre meg ferdig med pakkinga til sykkelturen:) Jeg gleder meg!:D Det blir bare et problem og det blir å finne ut hvordan jeg skal få plass til alt sammen i en og en halv sykkelveske... Jeg klarer aldri å pakke bare det nødvendige... Jeg tar sikkert med for mye, slik at nesten halvparten av det kunne egentlig mamma ha tatt med på tirsdag når foreldrene skal komme oppover:P Jeg lærer aldri... Det er sånn på ferier også! Jeg finner ut at jeg ikke behøvde halvparten av klærne:P Og det blir verre i år, for da skal vi være tre uker i USA, og jeg hadde problemer med å få plass i den samme kofferten for FIRE dager.... Jaja, vi får pakke lite, og heller kjøpe oss noe i USA hvis vi trenger det;P

Ops, nå har jeg brukt lenger tid enn jeg hadde tenkt til på å blogge! Vi snakkast;P

(haha, vi snakkast kommer fra et eller annet jeg har hørt på en reklame på tv en gang:P)


Det blir nok ikke sånn utsikt der vi skal sykle, men....

Ønsker?

Som de fleste sikkert har sett (og hørt) så har jeg jo en ipod på ---------------> høyre side av bloggen. Her har jeg jo noen sanger som jeg egentling plukket helt tilfeldig ut (unntatt nummer to:P). Og siden det er mest dere som hører på denne, så lurte jeg på om det er noen som har noen ønsker om sanger dere har lyst til å ha der? I så fall bare si i fra, alle ønsker blir godtatt;)

Dette er sangene som er der fra før:
1. California gurls - Katy Perry
2. Life looks better in spring - Jon Lilygreen & The Islanders
3. Satellite - Lena Meyer-Landrut

4. Fight for this love - Cheryl Cole
5. Need you now - Lady Antebellum
6. Telephone - Lady Gaga feat. Beyonce
7. Starstrukk - Katy Perry feat. 3OH!3
8. Replay - Iyaz
9. Rude Boy - Rihanna


Jeg kan også ta bort noen eller flytte noen lenger ned på lista, hvis dere er veldig lei av noen sanger;)

Q - Hvilke ønsker har dere?

Bare fire dager igjen - Dette er livet!

Nå er det bare fire dager igjen før sommerferien! Så utrolig herlig det blir! Slappe av i sola, dra på ferie og ikke tenke på lekser eller noe som har med skolen å gjøre! Helt klart årets høydepunkt! Det eneste negative er at det kan ta ganske lang tid før jeg får se mange i klassa igjen, og det er jo veldig dumt... Men jeg vet jo at vi snart ses igjen, og da ser vi hverandre nesten hver dag, så hva gjør vel åtte uker?:P
Det er rart å tenke på at om to år så skal vi begynne på videregående og da vi må ha valgt hva vi skal gjøre senere i livet. Pluss at det er mange vi har tilbringt 10 år med, som vi kanskje aldri vi vil se igjen... Det er egentlig trist. Selv om det betyr en ny start. Men det er jo umulig å la være å savne gjengen klassa vår utgjør... MEN, vi må ikke begynne å tenke på det ennå, vi har fortsatt en stund igjen sammen:D

Jeg hørte forresten på en sang for første gang i stad (hehe, mange har sikkert hørt den mange ganger:P), og jeg kom i sommerhumør med en gang! Så derfor vil jeg poste den her: DETTE ER LIVET - ESS I ERMET!;D


Q - Gleder du deg til sommerferien? Hva skal du gjøre?

Svar på spørsmålsrunden

Her er endelig svarene på spørsmålsrunden. Beklager at det har tatt så lang tid...

Aller først vil jeg bare TAKKE alle som har spurt meg spørsmål, for det hadde vært kjempekjedelig hvis nesten ingen gjorde det... Så TUSEN TAKK:D

Hvilken blogg leser du mest?
Jeg leser vel egentlig Voe sin blogg mest, men jeg er også innom mange andre blogger så ofte som jeg kan:) Spesielt venninnene mine sine:)

Har du noen gang fått stygge kommentarer fra lesere?
Nei, heldigvis ikke:) Det er jeg veldig takknemlig for<3

Hvor mange lesere har du daglig? (omtrent)
Det går egentlig fryktelig opp og ned... På det høyeste har jeg hatt 69, men i gjennomsnitt er det vel sånn cirka rundt 20 stykker.

Gleder du deg til 4.juni?
JAAAAAAAAAA!!! SÅ KLART!!! Tenk at det bare er en uke igjen!!!!:D:D:D

Liker du noen i klassa di?

Hehe, kanskje, kanskje ikke;P

Hvilke sko er din favoritt?

Converse, helt klart!<3 Jeg liker også høyhælte sko, men jeg kan nok ikke begynne med det enda...

Hvilken musikksmak har du?
Tjaaa, jeg hører egentlig på mye forskjellig... Kanskje aller mest pop... Men jeg er veldig åpen når det gjelder  sjangere:)

Hvilke 2 fag liker du best på skolen, og ikke liker?
Jeg liker engelsk (selv om det er kjedelig noen ganger...) og kunst & håndtverk best:) De fagene jeg liker minst er nok matte og naturfag.

Hvilke karakterer er det beste du har fått, og det dårligste?

Den beste karakteren jeg har fått er 6, og den dårligste er 4 -. Jeg har fått 6 i flere fag (:D), men 4 - fikk jeg i gymmen en gang:P

Hva liker du best av: a)  Fotball b) Tegne c) Fotografere d) Lekser...
Hva slags spørsmål er det? LEKSER så klart!   ........   Neida, jeg skal ikke tulle;P Jeg liker jo på en måte alle de tre andre tingene... Jeg liker fotball generelt, men ikke å spille:P Tegne liker jeg også når jeg får til det jeg har lyst til å tegne:P Men ALLER best liker jeg nok å FOTOGRAFERE!:D Jeg elsker det egentlig<3

Hvor mange venner har du?
Må jeg telle dem? For det spørs jo helt hvordan venner du mener... Jeg syns nå selv at jeg har mange gode venner, men det er vel en 6-7 stykker som er nærmere enn andre:)

Hvilken hunderase liker du best?
SCHÆFER!<3 Men jeg syns også chihuahuaer (skrev jeg det riktig?:P) er veldig søte da:)

Hva er din yndlingsmat?
Hvis du hadde spurt meg for to måneder siden ville jeg nok ha sagt taco, men nå er det mer pitabrød med sånne kyllingsdingser inni. Har ikke peiling på hva det heter:P

Hva gjør du på fritiden?
Jeg danser, er med venner, fotograferer og blogger så klart:) Ellers gjør jeg vel mye forskjellig;)

Hva er favorittfargen din?
Akkurat nå er det nok marineblå tror jeg:) Eller kanskje jeg heller skal si delt 1. plass mellom lilla og marineblå:)

Hvor høy er du?
Sist jeg sjekket var jeg 162, så nå er jeg vel enten det eller 163:)

En sang du har hørt på i noen år, og som du syns er like bra hver gang du hører på den?
Jeg vet ikke jeg... Jeg hører på så mange sanger at jeg husker ikke hva jeg hørte på for noen år siden:P En sang jeg har hørt på en del ganger og som jeg fortsatt syns er fin er kanskje You Raise Me Up:)

Hvorfor begynte du å blogge?
Jeg vet ikke, tror jeg ble frista av alle bloggene jeg pleide å følge med på:)

Hvem er dine beste venner?
Jeg har mange gode venner, så jeg har ikke lyst til å plukke ut noen spesielle av dem, men den aller beste vennen min er Emelin<3

Har du noen gang tenkt på å slutte å blogge?
Ja, jeg har faktisk det. For ikke så lenge siden faktisk... Blogglysten var helt på bånn og det var ingen som kommenterte. Ikke følte jeg at jeg hadde tid heller, men det å se at det faktisk var noen som leste bloggen holdt meg oppe:)

Har du noen søsken?
Ja, en lillebror<3

Kan du vise ditt favoritt smykke/øredobber/ring?

Jeg har mange smykker jeg liker, men det er vel to jeg er mer glad i enn de andre... Desverre finner jeg dem ikke akkurat nå:( Hvis ikke hadde jeg vis dere dem...

Hva skal du bli når du blir stor?
Jeg vet egentlig ikke... Akkurat nå heller det vel aller mest mot fotograf:)

Hva er de peneste klærne du har?
Jeg vet ikke helt jeg... Kjolen jeg har på headeren er vel en av dem;P

Har du kjæreste?
Nope

Røyker eller snuser du?
Nei, jeg har aldri prøvd noen av delene og ikke har jeg tenkt til å prøve heller!

Din øyenfarge?
Tja, det er egentlig ikke så lett å si... En blanding mellom blå, grønn og grå;)

Favorittdrikke?
VANN! Hehe, på andre plass er vel appelsin juice;)

Nevn en favoritt film?

Jeg har egentlig mange... Men bortsett fra Twilight og New Moon er vel En shopoholikers beskjennelser, Dear John, The Proposal og A walk to remember høyt oppe på lista;)


Nevn en favoritt sang?
Jeg har jo utrolig mange, og det skifter fra dag til dag, men akkurat nå er det California Gurls - Katy Perry:)


Er du redd for edderkopper?

Nei, eller i hvert fall ikke de små som du noen gang finner i huset ditt, men store derimot...

Har du grått i dag?
Nei:P

Er du redd for hunder?

NEI! Jeg elsker hunder! Jeg var jo redd før, men det var før vi fikk Eikogutten<3

Hvilke ferier har du vært på?
Hehe, det er jo en del... Hvis du vil lese mer om de kan du se HER og HER.

Kan du etternavnet til alle i klassa di?
Hehe, *kremt* nei, det kan jeg ikke:P Men til mitt forsvar så er vi ganske mange i klassa også da...

Hvem har du mest bilder/plakater av på rommet ditt?

Akkurat nå har jeg jo ikke så veldig mange, men det er jo Twilight det er mest av:P

Hvilken brus liker du best?
I og med at jeg ikke liker brus, så... INGEN:P

Sommer eller vinter?
Hmmm, jeg liker begge... De positive sidene er at på sommeren har vi jo sommerferie og da pleier vi jo å fra til utlandet, mens på vinteren er det bursdagen min... De negative sidene er at på sommeren er det mye insekter og det går lang tid mellom hver gang jeg ser vennene mine, mens på vinteren kan det være veldig kaldt... Skal vi si uavgjort? Jeg klarer ikke velge...

Vil du gifte deg når du blir stor?
Hvis jeg finner den rette, JA:D

Hvem er forbildet ditt?
Jeg vet ikke helt jeg.... Jeg har alltid regnet Sophia Bush som en av dem i hvert fall;)


Hvorfor liker du Twilight så godt?
Jeg vet ikke... Jeg leste jo den første boka og ble vel fanget med en gang. Jeg ble hekta og klarte nesten ikke vente på oppfølgerne... Og etter det så har det vel bare fortsatt da. Jeg tror en av grunnene til at jeg liker det så godt er at det er bøker mange ungdommer kan relatere seg til. Det handler jo om den første kjærligheten og hvor sterk den kan være. Samtidig som det er litt fantasy med som gjør det mye mer spennende. Det er i hvert fall bøker jeg ble fanget av med en gang:P

Går du på noen "hobbyer" i hverdagen?

Ja, jeg går på dansing:) Og jeg skal snart melde meg inn i en fotoklubb også:)

Hva er ditt favoritt tv-program?
Hmm, det er jo en del der også... Noen av dem er 90210, Privileged, The Vampire Diaries, Glee, One Tree Hil og Poirot (:P) l:) Eller forresten, det var nok nesten alle favorittene mine det:)


Jacob eller Edward?
EEEEEDDDDWWWAAARRRRDDDD!!!!! (hehe)


Sukk....

Jeg skulle gjerne ha skrevet mer om temaet på forrige innlegg, men jeg rekker ikke fordi jeg skal på hytta:( Og som noen av dere vet (de som har fulgt med på bloggen en stund) så er det da ikke internett der.... Jeg som hadde lyst til å bli ferdig med å svare på spørsmålene fra spørsmålsrunden også.... Men da kommer i hvert fall begge delene enten på søndag eller mandag:) På tirsdag og onsdag er jeg borte, for da skal jeg på sykkeltur med klassen min:D Gleder meg til alt unntatt selve syklinga;P

Men, vi blogges over helga;DKonkurranseinstink + dårlige kommentering og blogging + fotball

Egentlig kan jeg ikke skrive nå siden det er så sent, og mamma og pappa maser på at jeg må legge meg siden det er skole i morgen osv... Men jeg skal prøve å være kort.

For det første vil jeg bare si at jeg beklager for at jeg har vært så dårlig på blogging i det siste. Men det er fordi jeg har hatt mye å gjøre og blogglysten har vært minimal... Den største grunnen til det siste er rett og slett fordi INGEN KOMMENTERER LENGER!!! Hva skjedde? For noen uker siden hadde jeg minst en kommentar hver dag, og det var mest det som hjalp meg med å blogge videre. Men det er egentlig ikke noe gøy når ingen kommenterer. For jeg kan se at det er folk innom bloggen min, og det er vel den eneste grunnen til at jeg har fortsatt så langt... Så hvis du vil at jeg skal fortsette å blogge, KOMMENTER!

En annen ting jeg ville fortelle om er at jeg var på to fotballkamper i stad:O Wow, det er nytt for meg! Etter at jeg sluttet på fotball i 5.klasse har jeg jo ikke akkurat hatt så stor interesse for det (når man ser bort i fra engelsk fotball og Liverpool<3). Men i dag så jeg altså på det. Det jeg skulle fram til med det var at jeg la merke til hvordan noen har utrolig konkurranseinstinkt. Jeg mener, jeg har jo lagt merke til det før, i andre sammenhenger, men dette er jo den første gangen jeg skriver om det. Noen blir jo sykt sure hvis de bare bommer på ballen, mens andre bare jaja, sånn går det, jeg treffer neste gang. Jeg synes egentlig ikke det er noe galt i det (selv om noen kan bli litt for positiv noen ganger:P) for folk er jo forskjellige. Jeg vet ikke om det er noe du egentlig arver eller om det bare blir sånn. Kanskje det har noe med jo mer selvsikker du er, jo surere blir du hvis du ikke klarer det. Jeg blir jo sur selv noen ganger når jeg taper, spesielt mot pappa:P Men jeg synes allikevel man går over grensa når man begynner å skylde på andre... Da synes jeg man bør jekke seg ned litt, og passe på at man ikke er for selvsikker. Akkurat det så jeg ingenting av på fotballkampene da:)

Og enda en ting er at det var en del forskjell mellom gutte- og jentefotball egentlig. Guttene sparket ballen mye hardere enn jentene i hvert fall, det er helt sikkert. Jeg tror jeg hadde fått blåmerke hvis jeg ble truffet av noen av dem. Noen vil kanskje si at da tåler du ingenting. Men hallo? De skyter faktisk hardt! Det har jeg erfart selv.... Hehe:P

Men nå rekker jeg ikke skrive mer.... Jeg tror jeg kanskje kommer til å skrive litt mer om emnet i morgen, når jeg har litt bedre tid;)
Vi blogges;)

Slenger med et random bilde, så ikke innlegget ser så veldig kjedelig ut;P

Haha... Sorry, kunne ikke dy meg:P

Q- Hva synes du om konkurranseinstinkt? Når har man gått over grensen?

I'm home again... + "She has the right to know"

Nå er jeg da hjemme igjen fra den beste helga jeg har hatt på år og dag!!!;D Du er verdens beste konfirmant og venn, Emelin<3 GID<3 Håper virkelig det ikke går 3 år før neste gang vi ses!

Ellers har da dagen i dag bestått av å kjøre 10 timer med tog... Og de siste 5 timene, etter å ha byttet tog i Trondheim, satt vi ved siden av verdens mest irriterende par. De var i hvert fall det akkurat da. Sorry meg, men de drev og snakket HELE tiden! Det var umulig å konsentrere seg, så det endte opp med at jeg satt på musikk på ipoden og sovnet...:P Noe av det som var irriterende ved dem var at de snakket så HØYT også da, pluss at de snakket om skikkelig filosofiske ting. Og plutselig i ny og ne begynte de å kysse... JADA.

Over til noe annet, mange har sikkert sett det allerede, men DET HAR KOMMET ET NYTT ECLIPSE KLIPP!!!:D:D:D I LOOOOOVE IT!!! Jeg gleder meg så syyykt til å se premieren MIDT PÅ NATTA!!!:D:D:D Det blir så gøy!<3


Watch the 2010 MTV Movie Awards at MTV.com!

Hvis klippet ikke funker, kan du se den videoen under:) Den er i litt dårligere kvalitet da men....

I L-O-V-E Edward i dette klippet!!!<3 Og jeg er sikker på at jeg kommer til å elske ham gjennom hele denne filmen!:D

Q - Sier du Trondheim eller Trondhjem?:P

Min ulykkesdag

Dette har helt klart vært min ulykkesdag. Dagen startet med at vi måtte forte oss ned på Rema før skolen, fordi vi hadde glemt å kjøpe noe i går. De to første timene på skolen gikk helt greit. Så kom RLE der vi har et skuespill, og der var tre stykker fra gruppa mi borte, så vi kunne ikke gjøre skuespillet fordi da var vi bare to igjen, noe som med andre ord betyr at jeg hadde drasset på en flaske med saft til skolen for ingen nytte. Så var det veiledningstime, som også var greit. Deretter skulle vi opp til en idretts"arena"/"park", vet ikke hva jeg skal kalle det:P Der skulle vi ha testløp, noe jeg følte jeg var ganske klar til. Vi skulle løpe en runde på 1km tre ganger, så fort vi klarte. Det gikk jo forholdsvis greit helt til den andre runden min, hvor jeg fikk gnagsår på den venstre foten, og klarte så klart å sparke borti en stein med den foten jeg har en brekt tå... Med andre ord jeg fikk ikke fullført løpet. Jeg var jo allikevel veldig sliten når jeg kom hjem, og skulle helst gått og lagt meg, men da måtte jeg først ordne 300 sanger til i morgen, også kom mamma fra jobb og vi dro rett ned på kjøpesenteret hvor vi tilbragte over to timer for å kjøpe inn ting til i morgen, og så når jeg kom hjem måtte jeg gjøre ferdig en konfirmasjonsgave... Og det gikk jo ikke helt som jeg hadde planlagt siden jeg var dødssliten.... Og for ca. fem minutter siden slo jeg albuen min. Det var jo så klart den albuen som jeg brukket for to år siden, og som aldri har kommet seg helt, så det gjør ekstra vondt og slå seg der... I tilegg har jeg også hatt vondt i kneet i dag....

Men fra i morgen tidlig har jeg fri helt til onsdag/ tirsdag kveld:D For i morgen reiser jeg med ca. 10 timers tog for å besøke en av verdens beste jenter<3 Hun skal nemlig feire konfirmasjonen sin, så (i tilfelle jeg ikke får blogget før søndag) GRATULERER!!!<3 Det blir så gøy å treffes igjen!!!;D Kan ikke tro at det er TRE år siden sist!!!


Bildet fant jeg på Google, men jeg har redigert det litt, så det passet mer her;)

Forresten, hvis jeg ikke blogger så mye eller ikke blogger i det hele tatt i helga, så vet dere hvorfor nå;)

Q - Hvordan har din dag vært?

No answers today...

Det blir visst ikke noen svar på spørsmålsrunden i dag... Jeg hadde svart på nesten alle, da det plutselig skjedde noe så jeg mistet alt:( Så nå er jeg nok litt for irritert til å begynne på nytt. Så de kommer vel kanskje i morgen eller på torsdag;) Spørs når jeg får tid;)


Aly & Aj - Walking on sunshine

Det er veldig dårlig kvalitet på videoen, men jeg syntes sangen passer så bra nå, siden det er sommer!;D

Didrik's spontakonsert

Dette er egentlig en video jeg så i forrige uke, men siden jeg har bloggpause da, kunne jeg ikke poste den:P Derfor, som en trøst for at han kom så langt ned som 20.plass, poster jeg den nå:) Didrik har helt klart et utrolig talent,og jeg er sikker på at vi kommer til å høre mer fra ham:) Håper jeg i hvert fall:P
Hvis dere lurer, så synger han Don't Stop Me Now av Queen:)


Hva synes dere?
emtwilighter

emtwilighter

17, Nedre Eiker

Hei, velkommen til min blogg! Jeg er ei jente som liker å danse, å fotografere og elsker musikk:D Jeg blogger om interessene mine og alt annet som faller meg inn:D

Kategorier

Arkiv

hits