mars 2010 (Emtwilighter)

mars 2010

Drar på hytta

Ja, nå drar jeg straks på hytta. Jeg vet ikke hvor lenge vi kommer til å bli der, så vi får se om det bare blir noen dager eller om vi kommer til å være der hele uka. Personlig håper jeg vi drar et annet sted, men det får si se på;) Mens jeg er borte håper jeg noen flere blir med i konkurransen, for det er jo ikke akkurat verdens dårligste premie for en Twilight fan;P Jeg glemte forresten så si at konkurransen avsluttes i løpet av uke 14.
Ellers i dag har jeg vært på kjøpesenteret og kjøpt meg Justin Bieber cden! Yeah! Det kommer nok for det meste å gå i den musikk på den to timer lange kjøreturen vi har foran oss:D

Til min skuffelse var det ingen som stemte på farger på klærne jeg hadde tenkt å kjøpe meg så jeg måtte bare velge en selv. De hadde jo selvfølgelig FORTSATT IKKE den kjolen jeg hadde lyst på! Men jeg bestemte meg for å ta den første toppen svart og den andre pudderfarget. Det blir spennende å se om de passer og sånt når de kommer i posten...
Men det var vel alt.... Da har jeg bare en ting til å si:
GOD PÅSKE!
HUSK KONKURRANSEN MIN OM Å VINNE ET NEW MOON BILDE/POSTKORT! LES MER HER.

Popcorn og The Vampire Diaries

Livet er herlig!
Haha, det hørtes egentlig ganske teit ut, men det er sant noen ganger. Noen ganger er man lei av livet og hvordan man har det, mens andre ganger, som når du har ferie og du sitter og spiser popcorn mens du ser på den nyeste, spennende episoden av The Vampire Diaries. Ja, da er livet faktisk herlig! Nå er det jo ENDELIG påskeferie!:D Det blir herlig å slappe av i en uke og en dag! Vi er litt usikre på hva vi egentlig skal, men vi skal i hvert fall på hytta. Jeg vet ikke hvor lenge, men jeg får nok ikke blogget så mye derfra. Jeg kan kanskje snike til meg et par innlegg med mobilen til pappa, men det blir nok ikke hver dag...
Siden vi ikke helt vet hva vi skal så kan det hende det plutselig kommer et innlegg der jeg er et HELT annet sted enn på hytta;) Vi får se. Men drar vi noe annet sted og det er internett-tilgang der så kommer dere til å høre fra meg i hvert fall;) Men vi drar ikke på hytta før sent i morgen, så dere har ikke hørt det siste fra meg i denne påskeferien enda;) Hehe.


Husk konkurransen min om å vinne et New Moon bilde/postkort! Les mer HER.

Earth Hour 2010

I morgen, lørdag 27.mars, arrangerer WWF (World Wide Fond for Nature) den største klimakampanjen som har vært så langt. Alle, bedrifter, organisasjoner og enkeltmennesker over hele verden, oppfordres til å slukke lyset i en time. Fra klokka 20.30 til 21.30. Målet dems er en milliard deltagere. Så bli med du også! Dette er en fin sjanse til å hjelpe miljøet!

Jeg skal i hvert fall slukke lyset, skal du?


For å lese mer og se hvem som er med, trykk på bildet.

Blogginnlegg nr. 100! (+ KONKURRANSE!)

Dette er blogginnlegg nummer 100! YEY! Når jeg startet å blogge hadde jeg aldri trodd at det skulle bli så mange innlegg... Jeg trodde jeg skulle gå lei av det eller slutte å blogge før den tid. Men det har jeg faktisk ikke! Så jeg må nesten få lov til å si: GRATULERER! til meg selv;) Haha... Jeg skal prøve å fortsette å blogge, i hvert fall så lenge jeg syns det er gøy:P Kanskje kommer vi til 200 etter hvert?
Siden dette er innlegg nr. 100, så hadde jeg jo tenkt å kanskje "feire" det ved å poste noe spesielt, men hodet mitt har vært helt tomt for idéer...
Til slutt bestemte jeg meg for å holde en konkurranse! Sist jeg hadde dette funket jo ikke det særlig bra, men nå har jo statistikken min på lesere gått litt opp. Så da håper jeg det går bra denne gangen;)
Dette må du gjøre for å være med:

1. Hvis du har blogg, så skriv et innlegg der du sier at du er med i denne konkurransen. Eller du kan putte inn dette bildet i et innlegg eller sidemenyen din ved å lime inn koden under bildet:<a href=http://emtwilighter.blogg.no/1269624634_blogginnlegg_nr_100__.html><img src="http://bloggfiler.no/emtwilighter.blogg.no/images/612235-4-1269681731760-n400.jpg" alt="Konkurranse hos emtwilighter.blogg.no"></a>


2. Du skriver en kommentar på bloggen min om at du er med i konkurransen. HUSK! Legg til bloggadressen din eller e-postadressen så jeg kan kontakte deg hvis du vinner;)

Hvis du ikke har blogg, men allikevel vil være med i konkurransen dropper du punkt 1, og gjør bare punkt 2.

Så, premien du kan vinne er:

Trommevirvel, please...

ET EKSLUSIVT BILDE/POSTKORT FRA NEW MOON FILMEN!

For de som har kjøpt seg Bellas boks så har de nok dette bildet fra før av, men for de andre så er det nok ikke mange som har bildet. Noen har kanskje ikke så veldig lyst på det uansett, men for de som er Twilight fans vil jeg nå tro det er ganske fint ha det:)
Så er du Twilight fan bør du bli med i konkurransen, for det kan godt hende det er du som vinner;)

Ukens musikk uke 12

Det er uke 12 nå ikke sant?  Jeg ble plutselig litt usikker, men vi satser på det;)
I denne ukens musikk blir det faktisk ganske mange sanger, for det er kommet ut en nytt album jeg nesten bare måtte legge ut;) Kan dere gjette hvilken? Trommevirvel, nemlig:


Justin Bieber andre cd!!! Jeg vet at alle ikke liker han så godt, men jeg er ikke en av dem!;P
Så her er ALLE sangene på albumet:

Baby     (ft Ludacris)           


Somebody to love


Stuck in the momentU smile


Runaway love


Never let you go


Overboard       (ft. Jessica Jarell)      


Eenie Meenie    (ft. Sean Kingston)


Up


That should be me

I tilegg til disse sangene har jeg funnet noen flere sanger... Jeg vet egentlig ikke hvor de kommer fra, men jeg tror du får to av dem når du kjøper cden på iTunes:) Men jeg poster dem ikke her nå, kanskje på et annet innlegg;) Nå må jeg stikke, jeg skal på dansing. Hvor vi foressten danser til en skikkelig kul sang og det blir verdens beste dans altså;P Morning after dark.

Syk

Ja, nå sitter jeg da her. Selvfølgelig er jeg da syk. Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg må da ha en av verdens verste immunforsvar. Jeg skal ikke gå inn i detaljer åssen syk jeg er da, jeg skal spare dere for det;) Men uansett, det er litt kjedelig å ikke være på skolen, men det er jo godt å slappe av litt også. Selv om halsen brenner... Jeg sitter faktisk og ser på gamle Poirot episoder. Poirot er så utrolig spennende og de lager det så utrolig bra for det er nesten umulig å gjette hvem som har gjort det. Jeg syns selve Hercule Poirot er så morsom! Han går rundt med barten sin, det samme antrekket og så klart de samme skoene. Og han er IKKE fransk, han er fra BELIGA.:D Off, han er så morsom noen ganger... Og han finner så klart alltid den som har gjort det. Om det så er en tyv eller en morder eller hva det nå er.

Q - Flere som ser på Poirot?Foressten, jeg har FORTSATT ikke fått Bellas boks... Det begynner å irritere meg litt ettersom den egentlig skulle komme på lørdag:( Men, men... Jeg håper i hvert fall den kommer i dag! Og siden jeg er syk så kommer det nok flere enn et innlegg i dag;) Vi får se;)

10 sanger fra min iTunes

Jeg tenkte jeg skulle poste noen av sangene jeg hører på for tiden. Alle er helt tilfeldig plukket fra iTunes, men en del av dem er sanger jeg har hørt på ganske mye i det siste. Dette er sanger fra alle slags sjangere, jeg hører ikke på noen spesielle, jeg pleier å høre på hva som helst, ofte nye sanger;)

Allison Iraheta - Friday I'll be over you


Glee - Taking Chances


Ne-Yo - Mad


Glee - Don't Stop Believing


Ashley Tisdale - Overrated


Plumb - Cut                          (The Vampire Diaries soundtrack)


The Veronicas - This Love


Ke$ha ft. 3OH!3 - Blah blah blah


Katy Perry ft. 3OH!3 - Starstruck


Jason Derulo - In My Head

Jeg vet det står 10 sanger i overskriften,  men jeg måtte bare ta med denne også:

Katy Perry - Thinking of you                     (sangen starter på ca. 0:12, så den kommer;)

ipod / iTunes

Hei, jeg har egentlig ikke så mye å blogge om i dag (hehe, nytt eller hva?). Nå har jeg sittet en halv time eller noe for å finne bilder til alle sangene/albumene mine på iTunes... Det tok sin tid... Jeg er glad jeg fant ut hvordan man gjorde det, for det var så kjedelig når alle så like ut:P Men nå har jeg da i alle fall fått bilde på absolutt ALT!:D Hvis det er flere der ute som ikke vet hvordan man gjør det så kan jeg jo vise det her;) Forressten jeg måtte bruke bildene til den jeg lærte det av, jeg har ikke noen bilderedigeringsprogrammer på denne datamaskinen.... Så beklager hvis noen som leser dette kjenner igjen bildene sine...


Her ser du noen som har fått bilder på alle sangene sine:)

For å få dette begynner du med å høyreklikke på en sang.
Da får du opp dette:Så trykker du på Vis Info. Deretter må du gå inn på Google, eller et annet sted du kan finne bilde, og søker deg fram til bilde du vil ha på sangen.
Når du har trykkey på Vis Info kommer dette opp:


Der trykker du på Bilde, Legg til, du finner fram bildet du vil ha, trykker OK og viiips, der har du bilde på sangen din;)

Noen visste kanskje dette fra før, men jeg gjorde det ikke, så da tenkte jeg å poste dette for jeg er sikkert ikke den eneste der ute som ikke visste dette;)
Håper det hjalp den som trengte det;)

Er det noe annet du vil ha hjelp til, f.eks. Photoscape, så kan du vel legge igjen en kommentar så kan jeg lage et innlegg om det og hjelpe deg så godt jeg kan;)

Ting du har lyst til å gjøre før du dør...


Avril Lavigne - Who Knows


Just stand up

Det er noe jeg har tenkt litt på i det siste... Hvis du visste du skulle dø snart, men du fikk et år og ubegrenset med penger. Hva ville du gjøre før du døde da? Det er et ganske vanskelig spørsmål, men... Hva ville du gjort? Det er jo ganske viktig å tenke litt slik tror jeg. Tenke at du ikke vil leve for evig og at du bør leve livet ditt mens du fortsatt lever... Klart det er en dyster ting å tenke på, men jeg tror den ville hjulpet deg også på en måte. Du ville kanskje tørt å gjøre ting du ellers aldri ville gjort. Så det har jeg tenkt på litt i det siste...Så jeg har begynt litt på en liste som jeg skriver på hvis jeg har kommet på noe nytt:) Jeg kan godt vise litt av den lista:

Ops, det ble veldig dårlig bilde. Håper dere klarer å lese noe som står...

Noen ting er kanskje ikke så veldig spesielle, men det er da noe jeg har lyst til å gjøre da, hvis jeg kunne gjøre hva jeg ville;)
Men nå må jeg spørre da: Hva har du lyst til å gjøre før du dør?

Design

Dette blir ikke lange innlegget men...
Som dere sikkert ser så har jeg endret litt på fargene i designet:) Jeg tenkte å prøve litt lysere farger:P Selv om jeg ser jo selv at det ikke er store forskjellen:P Til sommmeren kommer det jo enda lysere og litt livligere farge, men det er jo ganske lenge til. Jeg skal prøve å følge årstidene med farger og sånt:) Så det passet bra å bytte farge nå siden det går mot vår. Men headeren skal jeg nok ikke bytte på en stund;) Med mindre jeg vinner konkurransen hos The Hibi. Da bytter jeg helt klart;P
Her er forskjellen:
Før:


Nå:


Så, hva syns dere?

Hvordan endre favicon (bilde ved nettadressen)

Jeg har fått et spørsmål om hvordan jeg endret bilde som er oppe ved nettadressen (der jeg har en fullmåne):) På blogg.no for eksempel har de jo en rosa b. Jeg tenkte jeg skulle lage et eget innlegg om hvordan man endrer dette:D

Først går du til design - rediger - maler

Så trykker du på Ctrl + F og søker deg fram til denne linjen:
<link rel="shortcut icon" href="http://static.blogg.no/blogs/favicon.gif" type="image/gif" />

Så bytter du ut bildeadressen, altså denne delen:
<link rel="shortcut icon" href="http://static.blogg.no/blogs/favicon.gif" type="image/gif" />
med bildeadressen til bilde du vil ha der;)

Et bra sted å finne bilde på er her: www.favicon.cc


Her kan du finne mange favicon:) Hvis du vil ha et bilde av en muffins så søker du på cupcake. Da får du opp dette:


Så trykker du på bilde du vil ha. Jeg velger det øverste. Da får du opp dette:

For å få bildeadressen kan du enten kopiere denne:

Eller du høyreklikker på det lille bilde av muffinsen (den der det står original under) og deretter trykker på kopier bildeadresse. Da har du bildeadressen og kan legge den til i linken vist over, du lagrer og får bilde av muffinsen på siden din:)
Jeg håper dette hjalp:)

Ukens musikk uke 11Jeg vet rett og slett ikke hva jeg skal legge ut av sang nå, så derfor tar jeg bare en sang jeg syns er fin. Selv om den er ganske gammel:P

CARRIE UNDERWOOD - JUST A DREAM

Teksten kan du finne HER.

Mine ferier del 2

Ja, her kommer endelig fortsettelsen da;)
Neste land er:

Tyskland har jeg vært i to ganger ( i hvert fall som jeg husker:P). Den første var om sommmeren for to år siden. Da var vi bare på gjennomreise for da hadde vi kjøreferie. Vi kjørte båt fra Norge Tyskland, kjørte gjennom det og kom til det landet som er neste;) Men jo vi var vel i Tyskland i to-tre dager tror jeg. Det var fint der, men jeg det var vel ikke favorittlandet mitt kanskje. Jeg vet ikke helt hvorfor:P Neste gangen var i fjor, og da bare kjørte vi gjennom da også på vei til Danmark:) Kommer til hvor vi kjørte fra litt senere;)

Etter vi kjørte gjennom Tyskland kom vi til:

Her møtte vi den familien vi skulle være med en uke i Italia:) Jeg har bare en ting å si om Østerrike: Et nydelig land!:) Ja, det var rett og slett nydelig:) Menneskene var hyggelige, og atmosfæren var god. En dag tok vi en gondol (er det riktig ord?) opp på et fjell. Hehe, det var en knøttliten gondol med ni personer inni. Vi måtte stå nesten helt sammenklemt:P Jeg syns det var rart vi fikk plass til så mange jeg altså:P Uansett, når vi hadde tatt gondolen måtte vi gå et lite stykke, men når vi kom på toppen var utsikten helt fantastisk!:D Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive det, jeg hadde tenkt å legge med et bilde av det, men jeg fant det ikke igjen:( Ikke lett med så mange bilder;P Ja, en annen dag var vi på en sånn klatrepark i skogen, og seriøst det var noe av det morsomste jeg har vært med på! Det var utrolig morsomt! Jeg vet ikke, men jeg har hørt at det er noe lignende på Hunderfossen, men jeg tror ikke det er like bra der:P Vi klatret i tønner oppe i lufta, og gjorde masse sånne ting. Det var KJEMPEmorsomt!!! Det aller morsomste var når vi skulle ned igjen fra løypa oppe i trærne for da måtte vi slenge oss ned på vaieren og lande i et nett! Jeg har ikke ord for hvor morsomt det var! Hvis noen noen gang skal på en klatrepark: STERKT ANBEFALT! :D

Neste land:

Dette var også et land vi bare kjørte gjennom. Vi var der en natt og så kjørte vi videre:) Det eneste jeg vet etter at vi var der er at jeg ikke har lyst tilbake med det første. Jeg vet ærlig talt ikke helt hvorfor, men det var vel mest det stedet vi overnattet på... Det kan hende det bare var den byen. Så jeg vil ikke akkurat fraråde dere å dra dit hvis dere har lyst altså;)

Vi går over til neste vi:

Jeg har vært tre ganger i Frankrike. Første gangen var vi i Paris:) Da besøkte vi Disneyland og var i toppen av Eiffeltårnet! Det var utrolig utsikt derfra! Kanskje ikke noe å anbefale for de med veldig høydeskrekk, men jeg har jo høydeskrekk jeg og (kanskje ikke like mye som mange andre). Det var litt ekkelt, men det aller beste var når vi kom til toppen:D Det var verdt det;) Selv om det var regn og tåke den dagen og vi sto i kø over en time, men, men;) Hva gjør vi ikke for litt utsikt?;) Hehe
Andre gangen var i Marseille rundt 17.mai, og så klart hadde jeg jo øreverk og var syk hele uka.... Hvor typisk er ikke det?! Tredje gangen kjørte vi bare gjennom, vi overnattet ikke der en gang:P

Jeg må desverre slutte nå, men jeg legger med de to siste landene også, selv om jeg ikke kan skrive så mye om dem;) Hvert av landene har jeg bare vært i en gang:

Tyrkia - jeg elsket hotellet vi var på! Særlig glassheisen:P


Kypros - jeg var så liten at jeg ikke husker noe av det nå:P
 
Så, det var de 11 landene jeg har vært i:) Håper du likte dette da;) Jeg må få lov til å si da, at jeg er egentlig veldig stolt over hvor mye jeg har sett og opplevd:D Så da sier jeg bare: Takk mamma og pappa! :P Hehe

Q - Hvilke land har du vært i?

Sorry

Ja, som jeg sa i overskriften: sorry... Jeg sitter nå på den stasjonære pcen og da får jeg desverre ikke lagt ut resten av ferielandene jeg har vært i:( Det er bare den bærbare pcen som har photoscape pluss alle bildene... Og det som er typisk er jo da at pcen døde:( I morgen skal jeg stå på slalom, men det kan hende jeg får postet det da;) Hvis ikke så kommer det i hvert fall på tirsdag;)
Jeg skulle gjerne hatt noe å blogge om, men... Det eneste jeg har gjort i dag er å se på V-cup på tven, lese og... jo, jeg så på The Proposal!:D Haha, den var utrolig morsom! Anbefales;) Marit Bjørgen vant jo så klart igjen:) Hun er ustoppelig den dama:P Og gratulerer også til Anders som vant sprint for herrer;P Hehe, flaut, jeg husker ikke etternavnet hans akkurat nå:P Til mitt forsvar så er det jo ikke verdens letteste etternavn heller...:P Hehe...
Til slutt:
Er det noen som har noen ønsker om hva jeg skal skrive om på bloggen?:) Er det noe dere vil ha mer av? I så fall SI I FRA!;)
Her er noen bilder fra The Proposal;)
Q - Noen flere som har sett filmen? Hva synes du om den?

Mine ferier

Jeg nevnte jo i forrige innlegg at jeg har vært i 11 andre land enn Norge... Vel, jeg tenkte jeg skulle poste hvilke land jeg hadde vært i siden jeg ikke har så mye annet å blogge om akkurat nå;)
Forressten: YEAH! Det ble trippel norsk i damelangrennet! Go Bjørgen, Steira og Johaug!!!:D Og vi håper på Petter Northug jr. også!:D NORGE ER BEST!!!!<3
EDIT: Jeg begynte faktisk å skrive dette innlegget for et par timer siden, men så måtte jeg ta en pause pga. noen greier, så når jeg slo på pcen igjen så hadde vi jo allerede sett mennene gå på ski.... Så da er det bare en ting å si: YESSS!!! Northug vant (IGJEN!!!)D En liten stund der på slutten trodde jeg nesten italieneren skulle klare det, men neida;) Det beviser bare en ting: PETTER NORTHUG ER BEST!!!:D

Uansett, det første landet jeg har vært i utenom Norge var...

Dette var det aller første landet jeg var i:) Jeg tror jeg var rundt fire måneder eller noe:P Det sier jo litt om hvilken reisefeber vår familie har:P Vi er jo i utlandet minst 1-2 ganger i året:P Det var også et av de landene vi var på sommerferie i fjor:) Da var vi på Bornholm i en uke og syklet fire av sju dager:P Det var fantastisk fin natur der, og et sted der som heter Blåskinsdalen er det mest fantastifke, magiske stedet jeg noen gang har sett!:D

Jeg har jo også så klart vært i:

Der har jeg jo vært mange ganger da:) Jeg kan ikke akkurat huske hvor mange ganger, eller når jeg var der først:)

Det landet etter Sverige som jeg har vært flest ganger i er:

I Spania har jeg vært på ferie (tror det er) 6 ganger:) Jeg har vært mest i Alcudia på Mallorca, men jeg har også vært i Tennerife og Alicante:) Jeg har sikkert vært andre steder også, men det jeg husker ikke hva de heter:P Spania, spesielt Mallorca, er jo det perfekte stedet hvis man vil ha badeferie eller hvis man vil bli brun:) Jeg liker godt å være i Spania, men jeg har jo også dårlige minner derfra... Mamma ble jo for eksempel ranet av ei dame som "solgte blomster" i en by vi var. Jeg var bare fem-seks år gammel, men jeg husker det som om det skal være i går... Jeg husker spesielt hvor frustrert pappa prøvde å fortelle den politimannen om hun dama, men så klart skjønte jo ikke politimannen mye engelsk, og damen nektet jo for det også... Til slutt klarte vi å få igjen hundre av kronene, men det var ikke alt... Så jeg skal i hvert fall passe meg for damer som selger blomster i Spania. Jeg har aldri opplevd noe sånt i Mallorca da, så det er jo det stedet i Spania jeg liker best:) Der var vi for eksempel i Dragegrotten og det var en fantastisk opplevelse:D

Stedet jeg har vært mest etter det er:

Her har jeg vært hele fire ganger, og skal definitivt dit igjen! Det er utrolig der, og på alle stedene vi har vært har de hatt basseng, og da vet man jo at det er drømmestedet for meg:) Mamma pleier jo å si at jeg er mer under vann enn over:D Og det er jo sant, jeg elsker å dykke og være under vann! Det rare er at jeg ikke liker så godt å bade i havet... Det er nok mest på grunn av saltet tror jeg:P Men å dykke ordentlig under vann hadde jo vært UTROLIG gøy! Å få se alle fargene og fiskene og korallene og alt sånn... Så lenge det ikke er haier der:P Haha! Det er jo vedig stor sjanse for at noen lar meg dykke der det er haier:P
I Italia lager de jo verdens beste pizza og spagetti! Jeg spiser jo nesten ikke annet når jeg er der:P Og forressten for å avklare det her og nå; Ja, ryktene er sanne.... ISEN I ITALIA ER VERDENS BESTE!!!:D Jeg har aldri spist så god is noen andre steder! (Unntatt på italienske restauranter i andre land:P) Det forklarer jo også hvorfor vi spiser minst to iser hver dag når vi er i Italia;P
Oi, hvis jeg fortsetter å skrive så mye på hvert land, så blir dette et FRYKTELIG langt innlegg:P Men det er jo bedre å ha litt å lese på enn ingenting;)

Vel, vel samme det. Her er neste land:

Vel, det er vel egentlig USA, men siden det er så stort så avgrenser vi det ned til Florida:) For det er der jeg har vært de to gangene jeg har vært i USA:) Så, JA, jeg har vært i Disneyworld:D Begge gangene! Det er utrolig stort der, men også veldig fint;) Det er egentlig for både store og små:D Det aller beste var vel paradene som går der hver dag:) Vi var der i julen den ene gangen, og da var det jo så klart en juleparade:D
I sommerferien skal jeg til USA for tredje gang, men denne gangen skal vi IKKE til Florida... Denne gangen skal vi til blant annet Memphis og New York!:D Jeg gleder meg, for nå er jeg større, kan forstå alt de sier OG nå kan jeg jo shoppe klær som ikke finnes i Norge!:D Tror du vennene mine vil bli misunnelige eller?;P Hehe:P

Dette tok mye lengre tid enn jeg trodde faktisk.... Jeg hadde tenkt å legge ut alle landene i en, men jeg hadde ikke regnet med at jeg skulle klare å skrive så mye på hver:P Så desverre må jeg nesten si at jeg poster resten i morgen;) Det positive ved det er at da kommer det i hvert fall et innlegg i morgen også;)

Jeg er med i en konkurranse! :D

Jepp, det stemmer, jeg er med i en konkurranse:
Konkurranse hos TheHibi.blogg.no

Det er på thehibi.blogg.no der man kan vinne et design! Jeg håper virkelig jeg vinner for det er et UTROLIG fint design!:D

Ukens musikk uke 10

Hehe, sorry, jeg rett og slett glemte ukens musikk i går:P Men her kommer den i hvert fall:)


Jeg har fått tak i (tror det er nesten hele) en sang som kommer på Justin Bieber's nye cd My world 2.0. Den kommer i butikkene 22.mars. Uansett her er den. Den er UTROLIG fin!

JUSTIN BIEBER - THAT SHOULD BE ME

Teksten er ikke offisiel ennå...

EDIT:
Her er en annen sang som skal være med på albumet:)

JUSTIN BIEBER FT. SEAN KINGSTON - EENIE MEENIE


Teksten står på videoen.

EDIT: EDIT: Nå fant jeg enda en sang som skal være på albumet:) Denne er (akkurat som That should be me) ikke en studioversjon. Men denne sangen blir lagt ut på iTunes neste tirsdag:)

JUSTIN BIEBER - SMILE


Bilder

Dette blir nok enda et kjedelig innlegg, men jeg har ikke så mye å blogge om akkurat nå, så derfor må jeg bare ha et innlegg med bilder;) Noen er fra Weheartit, mens andre er noen jeg har tatt selv (de der det står Em-twilighter);)
Bildene jeg har tatt er bare redigert i fargen;)


Sorry, jeg hadde planlagt å legge ut flere bilder, men jeg fikk så dårlig tid med lekser og sånt til i morgen nå, at det må jeg desverre droppe:( Men dere fikk da fem bilder;)

Alice In Wonderland

Nå har jeg vært og sett på Alice In Wonderland på kino, og den var kjempebra!:D Det finnes ingen som passer bedre som Den Gale Hattemakeren enn Johnny Depp!:D Jeg elsker når han er i sånne litt sprø, morsommme roller!:) Som Willy Wonka i Charlie og sjokoladefabrikken:) Han passer perfekt!:D
Ellers vet jeg ikke helt hva jeg skal synes om filmen... Den var veldig bra, men jeg vet ikke helt... Jeg synes kanskje ikke den fulgte helt opp til forventningene jeg hadde... Men det er helt klart en film jeg anbefaler sterkt for det;) Det var ganske mye morsomt der, men til tider ble kanskje filmen litt voldsom med litt mye på en gang. Johnny Depp var helt klart et av filmens klare høydepunkt! Den perfekte Hattemaker!:D Alt i alt tror jeg at jeg gir filmen en 5.

Foressten jeg skal til USA i sommerferien, er det noen som har noe tips om ting å gjøre/se? Blir veldig glad hvis jeg får noen tips!:D Vi har litt problemer med planleggingen:P


Her er noen bilder fra filmen;)

Den røde dronningen spilt av: Helena Bonhem Carter


Alice spilt av: Mia Wasikowska


Den hvite dronningen spilt av: Anne Hathaway

Og sist, men ikke minst...


Den Gale Hattemakeren spilt av: Johnny Depp
emtwilighter

emtwilighter

17, Nedre Eiker

Hei, velkommen til min blogg! Jeg er ei jente som liker å danse, å fotografere og elsker musikk:D Jeg blogger om interessene mine og alt annet som faller meg inn:D

Kategorier

Arkiv

hits