Design (Emtwilighter)

Design

Sorry.... Fikser på designet

Jeg driver og fikser litt på designet, så beklager rotet på siden:P Jeg rekker desverre ikke å bli ferdig i dag, men skal få ordnet på det så fort som mulig;)
Jeg vet ikke helt om jeg vil ha den dropdown menyen eller ikke, så jeg må se det an til i morgen:P

Q - Synes du jeg skal ha dropdown meny?:)

Headere til ingridskudal.blogg.no:D

Header 1:


Header 2:

Header 3:


Personlig så likte jeg nok den første best:P 

Hvem likte du best?

Noen som vil ha designhjelp?:)

Nå har jeg funnet ut mye nytt om GIMP, så nå er jeg klar for å lage headere eller rett og slett hjelpe til på designet for de som har lyst på hjelp:) Jeg er jo ikke akkurat proff når det kommer til design, men jeg har nå gjort mye her på bloggen min, og header kan jeg lage hvis du sier hvordan du vil ha den:) Det vil si hvis det er noen som vil ha hjelp til design eller at jeg skal lage header til deg så er det bare å si i fra:D Legg igjen en kommentar her, så skal jeg se hva jeg kan gjøre;) Jeg har for eksempel laget bildene i de to forrige innleggene, så er det noe lignende du vil ha til header, så klarer jeg det. Bare f.eks. da;) 
Noen som trenger designhjelp?

Jeg har kanskje ikke sagt det før, men jeg elsker å drive med fotoredigering og designlaging! Så derfor tenkte jeg, hvorfor ikke hjelpe de som har lystt på hjelp? Så, hvis det er noe du trenger hjelp til, design på bloggen, header eller andre ting så er det bare å spørre;) Jeg vil mer enn gjerne hjelpe;) Du kan også spørre om andre ting i samme kategori som jeg har laget innlegg om før, som favicon eller videoer på youtube;) Hvis noen har lyst kan jeg også holde et delkurs om Photoscape (som jeg har lagd bl.a. alle headere mine med). Hvis du ikke har Photoscape, men har lyst på det, så kan du laste det ned GRATIS HER. Så hvis det er noe du trenger hjelp til eller du vil at jeg skal lage noe for deg, BARE SPØR!;)


Hvordan få videoer fra youtube på bloggen

Noen vet sikkert dette fra før av, men jeg poster det allikevel for de som ikke vet det;)
Først går du så klart inn på youtube og velger den videoen du vil ha der. Selv velger jeg denne av Emilie (11) fra norske talenter:


Etter at du har valgt video går du litt lenger ned på siden og gjør dette:

Det er visst ikke så lett å se på bildet, men det står <Embed> der du skal trykke.Deretter skrive du innlegget du skal ha videoen på. Videoen kommer alltid nederst, så hvis du vil ha tekst under videoen også, så må du lagre som utkast også skrive resten;)
Men etter at du har kopiert teksten som over, så gjør du dette:


Hvis du lagrer og publiserer får du da dette:


Og da har du videoen på bloggen din!:D
Håper dette hjalp;)

Hvordan endre favicon (bilde ved nettadressen)

Jeg har fått et spørsmål om hvordan jeg endret bilde som er oppe ved nettadressen (der jeg har en fullmåne):) På blogg.no for eksempel har de jo en rosa b. Jeg tenkte jeg skulle lage et eget innlegg om hvordan man endrer dette:D

Først går du til design - rediger - maler

Så trykker du på Ctrl + F og søker deg fram til denne linjen:
<link rel="shortcut icon" href="http://static.blogg.no/blogs/favicon.gif" type="image/gif" />

Så bytter du ut bildeadressen, altså denne delen:
<link rel="shortcut icon" href="http://static.blogg.no/blogs/favicon.gif" type="image/gif" />
med bildeadressen til bilde du vil ha der;)

Et bra sted å finne bilde på er her: www.favicon.cc


Her kan du finne mange favicon:) Hvis du vil ha et bilde av en muffins så søker du på cupcake. Da får du opp dette:


Så trykker du på bilde du vil ha. Jeg velger det øverste. Da får du opp dette:

For å få bildeadressen kan du enten kopiere denne:

Eller du høyreklikker på det lille bilde av muffinsen (den der det står original under) og deretter trykker på kopier bildeadresse. Da har du bildeadressen og kan legge den til i linken vist over, du lagrer og får bilde av muffinsen på siden din:)
Jeg håper dette hjalp:)

emtwilighter

emtwilighter

15, Nedre Eiker

Hei, velkommen til min blogg! Jeg er ei jente som liker å danse, å fotografere og elsker musikk:D Jeg blogger om interessene mine og alt annet som faller meg inn:D

Kategorier

Arkiv

hits