Day 34 - Something you´re afraid of (Emtwilighter)

Day 34 - Something you´re afraid of

Vel, i tillegg til store edderkopper og slanger, så er vel det mest akutelle akkurat nå klimaendringene... Eller slutten på verden da kan du vel si... Jeg er redd for at jeg ikke blir voksen. Jeg er redd for at alle de uskyldige menneskene der ute blir borte. Jeg er redd for broren min, og at han kanskje ikke vil leve livet. Jeg er redd for alle babyene der ute som kanskje aldri får vokse opp. Jeg er redd for at ingen vil skjønne hvor alvorlig det egentlig er før det er for sent... Jeg er rett og slett redd for at det vil ta slutt altfor, altfor, altfor tidlig. Og det var en tanke som plutselig slo ned i hodet på meg tidligere i dag som virkelig skremte meg... Men jeg tror ikke jeg vil skrive akkurat det her... Det blir liksom litt som å gjøre tanken levende....
3 kommentarer

Karoline Gramshaug εїз

12.feb.2011 kl.20:14

Edderkopper er ikke noe å være redd for, men klimaendringene derimot.

Vi vet hva problemet er, vi vet hva som forårsaker det og vi vet hva som kommer til skje, likevel får det oss ikke til å endre på det i gjør. Trist egentlig..

emtwilighter

13.feb.2011 kl.11:05

Karoline Gramshaug: Ja, helt enig!

Emelin

13.feb.2011 kl.11:13

Ja, så sant så sant. Det er sikkert en av de tingene jeg er mest redd for jeg også. Men jeg er også veldig redd for at verden skal ende i 2012.

Skulle likt å høre din mening om dette med at verden går under i 2012, dette med at kalenderen til maori indianerne (eller noen) stopper den 12 desember 2012. Kunne du skrevet et innlegg om dette kanskje? dine meninger og om hva du tror om det? ;p eller, OM du tror på det ;)

(eller om du ikke vil skrive et innlegg, kan du bare skrive en liten kommentar tilbake her om hva du tror om det ;p)

Ilu <3

Skriv en ny kommentar

Takk for kommentaren!
emtwilighter

emtwilighter

15, Nedre Eiker

Hei, velkommen til min blogg! Jeg er ei jente som liker å danse, å fotografere og elsker musikk:D Jeg blogger om interessene mine og alt annet som faller meg inn:D

Kategorier

Arkiv

hits