Anmeldelse - Taylor Swift´s nye cd (Emtwilighter)

Anmeldelse - Taylor Swift´s nye cd

Som sagt så skal jeg gjøre en liten anmeldelse på Taylor Swift´s nye cd, Speak Now.

Det er et veldig fint album med mange bra sanger. Det er så klart noen sanger jeg liker mindre enn andre, men sånn er det jo på alle cder. Som det forrige albumet hennes, Fearless, kan jeg sitte å høre på det flere ganger etter hverandre, og jeg kan allerede mange av sangene nesten utenat. Jeg tror at noe av det som gjør musikken hennes så bra er at hun skriver om ting hun mener, og er helt ærlig. Hun mener det hun synger, og jeg tror det skinner litt gjennom slik at det er lettere å like. Litt vanskelig å forklare, men tror mange av dere skjønner hva jeg mener:) Mye av albumet hennes er jo typisk Taylor Swift, men litt sånn skal jeg det jo være og. Kanskje bittelitt for likt, men det er også med mye annet som er helt nytt for henne. Så alt i alt er det ikke for mye syns jeg:)
Litt positivt og negativt:
+ Fint cover
+ VELDIG bra at hun har med all teksten i et hefte i albumet
+ Fine bilder i hefte
+ Bra musikk
+ Mye nytt som vi ikke har hørt fra Taylor før
+ Morsomt at hun fortsatt har hemmelige meldinger i tekstene
- Det eneste jeg kan komme på er at noen av sangene er ganske like de vi har hørt før, men det er så lite at det nesten ikke telles.

Alt i alt: Karakteren 6!:D

Her er noen av mine favorittsanger fra albumet: (beklager dårlig kvalitet og kanskje litt rare stemmer, men det har ikke kommet ut noe særlig bra videoer på youtube enda:P)


Back to December Ryktene er sanne, og det er egentlig ikke noen tvil at "Swifty" har skrevet denne til "Tay":D (du skjønner det hvis du leser månedens Topp) Hvis du lurer så er Tay eksen til Taylor Swift med samme fornavn;)

Enchanted Denne har hun skrevet til en eller annen Adam;D


Last Kiss
Jeg har mange andre av sangene jeg liker veldig godt også, men disse tre er i hvert fall en smakebit for dere;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Takk for kommentaren!
emtwilighter

emtwilighter

14, Nedre Eiker

Hei, velkommen til min blogg! Jeg er ei 14 år gammel jente som liker å danse, å fotografere, musikk og Twilight. Jeg blogger om interessene mine og alt annet som faller meg inn:D

Kategorier

Arkiv

hits