Myrtle Beach - rød sa du? Neida. ...Eller kanskje... (Emtwilighter)

Myrtle Beach - rød sa du? Neida. ...Eller kanskje...

Her kommer innlegget jeg egentlig skulle postet i Myrtle Beach, men som jeg ikke rakk. Jeg hadde skrevet det for hånd først, men rakk ikke skrive det inn på dataen.

Tid da jeg skriver dette innlegget
Dato: 31.juli
Norge: 17.15
Myrtle Beach: 11.15am

Nå har vi vært i Myrtle Beach, South Carolina i litt over tre dager. Jeg har ikke skrevet noe innlegg før nå, for jeg har egentlig unngått å blogge med vilje. For første gang i ferien har vi vært på et sted ganske lenge som minner om en vanlig sydentur, siden vi er ved stranda, og det var gått å ikke være på dataen i det hele tatt. 

Den første hele dagen vi var her, gikk vi så klart ned på stranda og solte oss og badet. Jeg ble ganske optimistisk etter vi hadde vært der da jeg så at jeg hadde fått bikiniskille. Men gjett hva  jeg oppdaget etter at det hadde gått en stund. For det var nemlig ikke så positivt at jeg hadde fått skille. Jeg hadde nemlig fått skille fordi jeg var utrolig solbrent. Jeg er jo nesten like solbrent nå som jeg var da jeg fikk det for tre dager siden! Og det var ikke bare jeg. Hele familien ble jo røde som hummere en eller annen plass på kroppen!
Så da sier jo det seg selv at vi ikke var på stranda og solte oss dagen etter. Jeg følte meg ganske dum som gikk med kort olabukse og t-skjorte med lange ermer. Men det var bedre enn at det hadde svidd utrolig mye. 
Den tredje dagen (det vil si i går) gikk vi på stranda igjen, men jeg skjønte nesten ikke vitsen. I hvert fall ikke visten med at jeg var der. Jeg satt jo med shortsdressen jeg kjøpte meg på ferien, et håndkle over lårene og et annet håndkle over føttene! Snakk om å være tildekka på stranda:P Til slutt svei det for mye og ble for varmt, så jeg fikk overtalt de andre til å gå opp igjen til hotellet og ta lunsj. Så mye soling ble det ikke på ferien nei:P
Her er hotellet vi bodde på. Det var ikke så fint som det så ut som...:P

Have a good one!
  - Emtwilighter

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Takk for kommentaren!
emtwilighter

emtwilighter

14, Nedre Eiker

Hei, velkommen til min blogg! Jeg er ei 14 år gammel jente som liker å danse, å fotografere, musikk og Twilight. Jeg blogger om interessene mine og alt annet som faller meg inn:D

Kategorier

Arkiv

hits