Min første dag i USA (Emtwilighter)

Min første dag i USA

Tid da jeg skriver dette innlegget:
Dato: 15.juli 
Norge: 0.40
Boston: 6.40pm (18.40)

Hei alle sammen i kalde Norge! Jeg vet ikke hvordan været er der nå, men jeg har hørt tidligere i dag (altså den 15.juli) at det har regnet mye, i hvert fall der jeg bor:D Mohaha, her er det utrolig varmt! Hehe. Beklager, men jeg har ikke fått blogget noe før nå på grunn av at jeg har ikke har internett-tilgang akkurat her, men det er gratis nett på flere av hotellene vi skal på senere, så da blir det mer blogging der. Men jeg har skrevet innlegg som skal postes da, så selv om f.eks. dette innlegget kanskje kommer en dag eller noe senere, så må dere vite at jeg har skrevet det før;)
Nå er min første dag i USA snart over. Vi tok fly med Icelandair og mellomlandet i Reykjavik. Flyene var veldig fine, så det gjorde egentlig ikke så mye at det tok 9-10 timer. Vi hadde god beinplass og hver vår skjerm der man kunne velge hvilken film eller musikk man ville:D Jeg så på Bridewars og Marley & Me. Begge var veldig bra, men den sist nevnte var veldig trist. Den var så trist at jeg begynte å gråte, og det er jo passe flaut og sitte på et fly fullt av folk mens man gråter og ler på samme tid. Jeg gråt fordi det var så trist og jeg lo fordi jeg gråt. Men det var verdt det:D Vi kom fram på Boston flyplass kl. 7.00pm (lokal tid). Vi leide en bil (som forresten er skikkelig kul og jeg kommer til å poste et bilde av den senere) og kjørte til hotellet. Da var klokken blitt 08.30. Vi spiste og innen vi var ferdig var klokka fem om natta i Norge, så vi falt rett og slett i sovn nesten med en gang vi kom inn på hotellrommet:)

Dagen i dag har vært... innholdsrik:) En ting er sikkert og det er at jeg synes Boston er en mye finere by i dagslys enn om kvelden. Det er utrolig mange forskjellige folk her (det er det jo i hele Amerika:P). Man ser alt fra folk som jogger til (mange) buissnesmenn med dress, slips og mobiltelefoner til helt vanlige folk til (så klart) turister. I dag har vi tatt tourguiding med buss gjennom store deler av det viktigste i Boston. SIden vi bare har en hel dag her, måtte vi jo få med oss så mye som mulig på raskest mulig måte. Vi var også med på en del av Freedom Trail, som ei dame som hadde kledd seg ut som om hun var fra 1800-tallet som ledet. Det må ha vært utrloig varmt i den lange kjolen, men jeg må si at jeg synes kjolen egentlig var veldig fin:) Jeg har spist Ben&Jerry´s is, og jeg har sett så mye som tre hvite limousiner. Jeg har tatt en del bilder, men jeg får nok ikke lagt dem ut i dette innlegget. Ikke så lenge jeg ikke har internett-tilgang i det hele tatt faktisk. Så det blir nok mest samlet opp med bilder fra forskjellige steder til slutt;) 

Jeg har ikke vært på en eneste butikk enda, men vi er ikke ferdig med dagen enda:D Vi skal spise middag og kanskje dra på et kjøpesenter. Så vi får se om det blir noe shopping da:D Blogger mer så fort jeg kan:D

Have a good one!
Emtwilighter;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Takk for kommentaren!
emtwilighter

emtwilighter

14, Nedre Eiker

Hei, velkommen til min blogg! Jeg er ei 14 år gammel jente som liker å danse, å fotografere, musikk og Twilight. Jeg blogger om interessene mine og alt annet som faller meg inn:D

Kategorier

Arkiv

hits